xunn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Captain obvious fails on sarcasm today. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 kediler saf sokak kedisi. hiç tatlı değiller at onları, yenisini verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 xunn said: Fotoşoplamayın insanları, doğal daha iyiymiş irin. irin senin başın bağlı mı? Bak bu xunn çok şeker bi çocuktur. Düşünceli, anlayışlı, sevecen, yeri geldiğinde haşin. Bilgi diye şeyediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Sexdice Dating Services? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 xunn mersi caneeem,eralp ne zaman sıkılacaksın acaba bekliyorum dort gozle,axediceciğim de get canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 axedice said: xunn said: Fotoşoplamayın insanları, doğal daha iyiymiş irin. irin senin başın bağlı mı? Bak bu xunn çok şeker bi çocuktur. Düşünceli, anlayışlı, sevecen, yeri geldiğinde haşin. Bilgi diye şeyediyorum. Zheld:ahaha iyi dostun alası sıfatı veriyorum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Batu, kullanma şu hesabı, hala aynı bok. Çık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Tokat gezimden nadide bir eser: Tokat Kebabı! Gece gece acıkın bakiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ohaaa nasıl canım çekti. patlıcan hiç sevmem ama tokat kebabı off off naptın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Tokat Kebabı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 BULVAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 irin said: xunn mersi caneeem,eralp ne zaman sıkılacaksın acaba bekliyorum dort gozle,axediceciğim de get canım pardon neden sıkılacağım sevgili irin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 sabahın beşinde o yemek mi yenir yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Cd- said: Tokat gezimden nadide bir eser: Tokat Kebabı! Gece gece acıkın bakiyim. etler nerde? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 nano teknoloji ile ufaltılmış etler görmeniz imkansız asdsdaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 1 de oldu 100 de de mesajım olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Yalnız sunum harika :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Tokat Kebabı (tu). Yapması biraz zahmetlice ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 kebap imba duruyor.. patlıcan kebabını getirdi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 kingpin said: nano teknoloji ile ufaltılmış etler görmeniz imkansız asdsdaf. Bu cümleyi okuduktan sonra bir ileriyi görüş anı yaşadım. Yaklaşık 15-20 sene sonra halk arasında bolca kullanılan "genetiktir o genetik" sözü "nanoteknolojiktir o nanoteknolojik" ile değişecek. Sadece bu bilimin halka biraz daha nüfuz etmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 menemenden şaşmayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ferrero seni menemen adam ilan ettim. yeter lan her yerde menemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 man a man. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 menemen is eyvriveer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Ardeth said: kingpin said: nano teknoloji ile ufaltılmış etler görmeniz imkansız asdsdaf. Bu cümleyi okuduktan sonra bir ileriyi görüş anı yaşadım. Yaklaşık 15-20 sene sonra halk arasında bolca kullanılan "genetiktir o genetik" sözü "nanoteknolojiktir o nanoteknolojik" ile değişecek. Sadece bu bilimin halka biraz daha nüfuz etmesi lazım. her şey senin içindi sina. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar