ssg Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Spidee said: İlgi çektiği bir anmış, tekrar yaşamak istemiş. Canım^^hiç bu açıdan düşünmemiştim, klasik bir patinin anatomisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Griswold said: Ömrüm çürüdü be. Sanırım sildiğim mesajı quotelayanların mesajları da otomatik uçuruyor sistem, mesajım neden yok demeyin ehe. oha saygı duydum sisteme bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Soldaki nur yüzlü insan Garbage modunuz Griswold. Hem yakışıklı, hem zeki, üstüne birde başarılı. Hatun olsam verirdim. Sağdakide benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 çok ugrasmana gerek yok vermek için zuhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Moduna repini ver ilerle velet. Sopalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 moda her türlü veririm kkthnxbb (REP) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 xunn said: Soldaki nur yüzlü insan Garbage modunuz Griswold. Hem yakışıklı, hem zeki, üstüne birde başarılı. Hatun olsam verirdim. Sağdakide benim. Levent kilo mu aldin, bana mi oyle geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 uzun bır okul gununden sonra patının fıstık gıbı kızlarına bakarım gozum gonluma cılır dıye albume gırdım ama kız mız yok, anca xunn var grıs var hayal kırıklıgına ugragım... uzdunuz benı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Emaleth said: Griswold said: Ömrüm çürüdü be. Sanırım sildiğim mesajı quotelayanların mesajları da otomatik uçuruyor sistem, mesajım neden yok demeyin ehe. oha saygı duydum sisteme bi an. abı ben hıc mesaj sılmedımde onu ıster qoute lu sıl ıser quotesuz sıl dıye opsıyon olmalı. ayrıca hala uzgunum evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Cuce said: uzun bır okul gununden sonra patının fıstık gıbı kızlarına bakarım gozum gonluma cılır dıye albume gırdım ama kız mız yok, anca xunn var grıs var hayal kırıklıgına ugragım... uzdunuz benı. Pati bugün deliverlayamıyor, üzgünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Griswold said: Ömrüm çürüdü be. Sanırım sildiğim mesajı quotelayanların mesajları da otomatik uçuruyor sistem, mesajım neden yok demeyin ehe. aga tek tek uğraşcaına bi üyenin tüm mesajlarını bi anda silmek diye bişey yokmu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 hayır madem ıcdınız barı cagırsaydınız deyyüzler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 oha negzel uzun saçlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 lol gidip kestirecek sen miydin? günlükte okudum sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 L.A. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 oha üstü açık araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 oha yaz ayları! nası özledim be yazı, sıcağı... neyse ki istanbul sıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 FromTheHell said: oha üstü açık araba aferin mesajı almışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 elesso said: aga tek tek uğraşcaına bi üyenin tüm mesajlarını bi anda silmek diye bişey yokmu. Bilmiyorum şu an var mı, ama eskiden vardı. Bende yok ama ondan eminim =) Osura osura uyurken hit almışım biraz, iyiymiş sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Cuce said: hayır madem ıcdınız barı cagırsaydınız deyyüzler İçelim o zaman tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Griswold said: elesso said: aga tek tek uğraşcaına bi üyenin tüm mesajlarını bi anda silmek diye bişey yokmu. Bilmiyorum şu an var mı, ama eskiden vardı. Bende yok ama ondan eminim =) Osura osura uyurken hit almışım biraz, iyiymiş sdf. bende de yok,oyle bişi olsa ,hayat bayram!..patipeti de trolleyen oluyor hani.arada bi,..nadir..öyle yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 aa patipet diye bi bölüm varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 GÜNAYDIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 kahve istermisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 aldım kahve yoksa kendime gelemiycektim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar