viole Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 emanet gibi durmuşsun lan fede yanındaki insanların suratları neden gizli görsek nolcak yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 sağdaki orçun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ya nonpati ya ondan privacy hede hödö dedim. naifliğim tuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 aşkmı yaşıyor onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 babannemle ben http://img206.imageshack.us/img206/1120/asdwt6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 el öpmeye mi gittin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 yok fasıla gittik, el de öptüm arada =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ne para kırmışsındır bayramda ha lan ben para toplamayı geçtim zararlı çıktım yeğenler felan geldi öptü onlara para verdim çok koydu asjgdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 tunca said: babannemle ben http://img206.imageshack.us/img206/1120/asdwt6.jpg teyzem "şunun saçlara bak" der gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 eskiden bayramda el öpünce para verirlerdi banada:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 bence babanne elini kaldırmış gülerek "ağzının ortasına bi koyarım dişlerini ağzına dökerim" diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 bence teyzem orda "kız,senin oğlan elf olmuş bunu everelim artık" diyo orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 fede said: abi yeni gelin gibi heahea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 yandaki ikisi de kesin şirketin sahbinin bişeysidir. adam aile şirketinin alahına düştü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sargeras Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 pogodi said: SELİN utopia said: EFENDİM CANSIN utopia said: Warchief said: Çizgili arkadaş foto çekim esnasında moleküler parçalanma+taşınma yoluyla teleport oluyordu sanırım? Nasıl bir teknolojidir Yüce Allah'ım (:D Edit:Merhaba Pogodi... bir üstündeki kullanıcıya sataşırken araya girmen bana ilahi bir uyarı gibi geldi... Tanışalım mı? 8-) ---> Chosen One /Flirt ---> Chosen Girl bilader pogodi benim sevgilim. yanlış olmasın, çok yanlış yaparım sonra. Warchief said: Çizgili arkadaş foto çekim esnasında teleport oluyordu sanırım? edit:yalnış anlaşılmaya müsait kısmı sildim. Çok Saf Çok Masumdu. Bilmediği Bir Sebepten Dolayı Yörüngeden Şutlandı... Emeği Geçen Herkese Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Sargeras said: Çok Saf Çok Masumdu. yaa.. http://img218.imageshack.us/img218/9388/image835me1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 first! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sargeras Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Eğitmen said: coni takla at görsünler oğlum hadi oğlum bak kemik vericem, aslanım ben afferim sana...Bide Saf ve Masum taklidi yap bakıyım. Yok hocam gerek yok yapmış arkadaş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 HAVHAV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Saeros said: Sargeras said: Çok Saf Çok Masumdu. yaa.. http://img218.imageshack.us/img218/9388/image835me1.jpg ay yirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 oo kaburga kemiği en sevdiğimf dsafdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Sargeras said: Eğitmen said: coni takla at görsünler oğlum hadi oğlum bak kemik vericem, aslanım ben afferim sana...Bide Saf ve Masum taklidi yap bakıyım. Yok hocam gerek yok yapmış arkadaş zaten. yazdığın her 10 yazıdan 6'sında ikokul 3'teki laf sokma çabalarım geliyor aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sargeras Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Fly said: yazdığın her 10 yazıdan 6'sında ikokul 3'teki laf sokma çabalarım geliyor aklıma. O yaş civarındasındır belki taze anılar haliyle ilk akla gelendir. Ayrıca Eğitmen arkadaşımda fazlasıyla var hani lazım olursa toptan ve perakende satabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar