Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 muhasebe çok kolay bir ders zaten. cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 estağahahah ve masq +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 işte ben gerizekalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Marl0_on said: nileppezdel said: Gwindon Eric Foreman'ın beyaz hali gibi :)nalaka. Kafatası yapısı, bakışlar ve gülüş andırdı bende. Çene falan.. Çok da benzemiyo da andırıyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 yapıştır her şeyi, istediğin her yere, ne komik, yumuşacık patates kafa isimli çalışmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 thanksgivingden, ilki haric adam basi 2-2.5 sise sarap sonrasi cekilmis fotolar http://cs.brown.edu/~ilke/t2.jpg http://cs.brown.edu/~ilke/t1.jpg partyboy ya sdfhsdfgafhd http://cs.brown.edu/~ilke/t3.jpg http://cs.brown.edu/~ilke/t4.jpg bu da hindimiz http://cs.brown.edu/~ilke/t5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ilke lan arkadaşların ne kadar sana benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 abi 3. fotoda kızın kafasına patlatmışsın bitane gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 2 fotoğrafta simultane bir halay organizasyonu görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 penth her ne kadar topraklarımızdan çıkan bir batılı olasa da, özünde bir anadoluludur. adam adb'ye gitmiş ama; özünde bir türk herif. halay da çeker, horon da teper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ahaha halay canim o, adamlari turk+yunan karisimi bisey haline asimile ediyoruz yunanlilarla beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 şeker popon küçülmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 cok kilo verdim seker, sen beni hic kimsenin gormemesi gerektigi kadar hayvanken gordun ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 olsun topan patlıcan halinde yakışıklıydı cicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 huun said: masatenisinin geyiği mi olur hüleyn? alırım offance racketimi, çakarım her türlü valal. hele bi de aşağıda gördüğün gibi bir ex-tüpçü koluyla bunun yapıldığını düşün. yarar gelirse bir yerine. bu ibne kılıklı heriflerden birisi esasen sivil polis. en sağda gördüğünüz o bir bardak su tutan kolsa benim kolum. aradanızdan bir kaç birileri çıktı: "lan hahah kolunu mu koydun?" falan dedi... söz lan kafam trilyon olursa koyacam bişeler dedim; ki şu anda kafam trilyon ötesi adeta katrilyon. sabah 9:00 dan beri yudsumluyorum. ilk resmim; lan fede senin yandan açılı resimlerine istinaden budur: ve dahi 90 dereceden budur: gecenin en bi sonunda, rakı tedavisinden sonra ise ben bu şekildeyim. ha o masada yaklaşık 15 kadar hatun var ki, aramızdaki bazı zibidiler gibi onlara ben hiç değinmiyorum. o da benim centilmenliğim... not: gırtlağımın sağ tarafında gördüğünüz o şişkinlik thyroglossal ductcyst kist. her 3 ayda bir kontrolle gdiyorum, çok sağlıklıyım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 gaziantep büyükşehir belediye başkanına benziyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 http://i21.photobucket.com/albums/b272/aadvark241/nafnafstyle.jpg en büyük cimbom evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ahah nafnaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 AHAHAHAHA süper. +repreprep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Arkadaki koltuğun deseni ve nafnaf beni benden aldı adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 biri cocugu oraya zorla çıkarmış boynuna bayragı baglamış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 eskilerden bi foto buldum; aha bilkent realin orda pilav-machine yaptığımız bi gün: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Yavuz Bingöl'e benzemişim öyle diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar