dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 güzel ayak da var çirkin ayak da... galiba daha çok çirkinleri var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Ardeth said: swot analizi belki dişe gelir bişeydir diye baktım o bile dandik çıktı Pek dandik değil o ya ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konu AYAKtan çıksın da, Ardeth fizik anlatsın razıyım ben. Veya bu swot bilmem ne analizi de anlatılabilir. O değil de fotoğraf koysanıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 İmam dua ederse cemaat namaz kılar. Bu olmadı ya sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 pollyanna axedice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Xaenin said: Ardeth said: swot analizi belki dişe gelir bişeydir diye baktım o bile dandik çıktı Pek dandik değil o ya ^_^ proje risk misk diyo saçma geldi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Ardeth said: Xaenin said: Ardeth said: swot analizi belki dişe gelir bişeydir diye baktım o bile dandik çıktı Pek dandik değil o ya ^_^ proje risk misk diyo saçma geldi sdf tövbe de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bimillah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 sina çok pis çarpılacaksın. aynştayna küfretmek gibi bir şey o işletmecilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ben finans, zaman, maliyet ve proje yönetimi eğitimi ve PMI onaylı sertifaka da aldım. içinde zaman tablosu 500 tane riski ve risk yönetimi olan projelerde bulundum (daha sonra o projeyi o tarz saçmalıklardan kurtarıp tamamen bilimsel bir lab projesine çevirmeyi başardım o ayrı). Bunca eğitim ve gereksiz kağıt işinden sonra içim rahat bir şekilde risk ve proje yönetiminin saçma olduğunu düşündüğümü söyleyebilirim. Öte yandan günümüzdeki tüm başarılı şirketlerin bu prensipler üzerinden işlediğinin de farkındayım bunları anlatmanıza gerek yok baştan söyleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Bence Türk fizikçileri çok rererörö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 adam konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 yazik lan =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bik bik bik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Asteroth said: Bence Türk fizikçileri çok rererörö feza gürsey :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 finans risk yönetimi felan neeeey, swot ney.. ohhooo.. naptın abi sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ginaly said: finans risk yönetimi felan neeeey, swot ney.. ohhooo.. naptın abi sen. "SWOT Analysis is a strategic planning method used to evaluate the Strengths, Weaknesses, Opportunities, and Threats involved in a project" Threats involved dediği zaman benim aklıma direk 5000 maddelik gereksiz risk planları geldi. Eminim kimseyle paylaşmadıkları o risk planının içersinde "ya dünyaya meteor düşerse" gibi saçma şeyler de vardır, 5000 risk ne abi LHC mi inşa ediyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ayol biliyor mu o ne yaptığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 oha SWOT u lisede yaptıydım ben PEST-G factors vardı bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 niye uğraşıyosunuz ki boşuna herkes anlamadığı şeye laf eder sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ginaly said: Ardeth said: Xaenin said: Ardeth said: swot analizi belki dişe gelir bişeydir diye baktım o bile dandik çıktı Pek dandik değil o ya ^_^ proje risk misk diyo saçma geldi sdf tövbe de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 tövbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 bence hemen meme resmi konmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 http://www.dailyhaha.com/_pics/three_boobies.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar