Llama Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 dory said: herkes s ile mi ayri abi llama =(( boşver gülüm yaaa aşk yaşıyor bizim miler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Llama said: 185 boy 65 kiloyum aaa tıpkı ben. boy ve kilo olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 dory said: bira goberi Bira göberi de ne ola ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Spidee said: Böyle kilo almaya devam edersem hepimize yetecek kadar popom olacak. Izgara tavuklu salata falan yemeye başladım mecbur (Mortis'e selam ^^) 2 ayda 14 kilo vermiştim ben. hatta sende gördüğünde ABİ NOLMUŞ SANA LAN demiştin hani sırrımı açıklıyorum öncelikle gereken bir adet öğrenci evi yarı soutan bozuk dolap hep yarım büsürü bi kısmı çürümüş domates öğlen falan kalkıyosun yada akşama doğru uyanınca zaten yemiyosun 1-2 saat falan sonra yarım çürük domates falan yiyiosun aç karnına kikboksa gidiyosun dayak yemekten başın dönüyo gece 3-4 gibide yağsız makarna yourt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 kız bariz güzel değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 kamburu çıkar onun böle ögbök bişey olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 çok zayıf yani kötü yani bariz kötü ben bile daha güzelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 dory said: sanki kendiniz cok mukemmele yaklasmissiniz da hatun dedigin boyle olcak diyosunuz. bulusmada gorduk, geneli gobekli patideki erkeklerin. bira goberi naa boyle cikmis. kızların hiç ideal erkek tanımlamaları yokmuş gibi yakınmışın:) bizim sevgililerimizin hepsi böle olsa ztn bi anlamı kalmaz o kızın di mi ayrıca güzel diil çok ince kırılır o valla biraz ele gelmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Adam kalbini tutmuş yuha. Heycanlanmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 dory said: sanki kendiniz cok mukemmele yaklasmissiniz da hatun dedigin boyle olcak diyosunuz. bulusmada gorduk, geneli gobekli patideki erkeklerin. bira goberi naa boyle cikmis. Ben bira içmediğim içim bende bira göbeği yok yazın bi matematik göbeği olduydu köyde onu da erittim sanki edit: yok lan baktım benim daha var matematik göbeğini eritmeme edit2: öte yandan kızın baskış enteresan fakat yonca bakışı ("she's got the angles", sanırım myspace gibi falan yerlerin popülaritesini düşürdüğü için kaldırıldı o video bulamıyorum) atmış dolayısıyla tehlikeli. ve çok inceyse güzel değildir zaten çok ince kızlar güzel değil itici (çok şişman olmak gibi birşey hatta bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 erkek bukalemun dişileri etkilemek için kendini çeşitli renklere sokuyor sdgdss göbek matematikten de onu da erittim melt to the hand O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 eritememiş arkadaşım bizzat şimdi baktım basınca altından kas geliyor mu diye böyle pamuk gibi bişey geldi editi oku da sonra yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Scheriff said: dory said: sanki kendiniz cok mukemmele yaklasmissiniz da hatun dedigin boyle olcak diyosunuz. bulusmada gorduk, geneli gobekli patideki erkeklerin. bira goberi naa boyle cikmis. kızların hiç ideal erkek tanımlamaları yokmuş gibi yakınmışın:) bizim sevgililerimizin hepsi böle olsa ztn bi anlamı kalmaz o kızın di mi ayrıca güzel diil çok ince kırılır o valla biraz ele gelmesi lazım ben de öyle diyodum da kırılmıyolarmış aslında. fakir avutması yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Ardeth said: eritememiş arkadaşım bizzat şimdi baktım basınca altından kas geliyor mu diye böyle pamuk gibi bişey geldi editi oku da sonra yaz erkek bukalemun etraftaki diğer erkek bukalemunların varlığından rahatsız olup karizmayı çizdirmemek adına biraz kendi rengine döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 kemikleri batar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Sly-One said: Ardeth said: eritememiş arkadaşım bizzat şimdi baktım basınca altından kas geliyor mu diye böyle pamuk gibi bişey geldi editi oku da sonra yaz erkek bukalemun etraftaki diğer erkek bukalemunların varlığından rahatsız olup karizmayı çizdirmemek adına biraz kendi rengine döner dişi bukalemun erkek bukalemunların hareketlerini dikkatle inceleyip analiz etmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Ayşekadın ayıklayan bi insan için fazlasıyla cesur açıklamalar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 http://forum.paticik.com/thumbnails/b83/158/d10/7f1/8f1/a55/516/bb2/480/369/21_450xNULL.jpg first blood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Sly-One said: Scheriff said: dory said: sanki kendiniz cok mukemmele yaklasmissiniz da hatun dedigin boyle olcak diyosunuz. bulusmada gorduk, geneli gobekli patideki erkeklerin. bira goberi naa boyle cikmis. kızların hiç ideal erkek tanımlamaları yokmuş gibi yakınmışın:) bizim sevgililerimizin hepsi böle olsa ztn bi anlamı kalmaz o kızın di mi ayrıca güzel diil çok ince kırılır o valla biraz ele gelmesi lazım ben de öyle diyodum da kırılmıyolarmış aslında. fakir avutması yani. kıran varmış O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 ben de fuarda gördüm o kadını. neresi güzeldi allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 özgür girişimci bir ruhmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 ahah çok sevimli yaa =d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 oha demek kedi bu işe yarıyormuş hiç aklıma gelmemişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 http://img216.imageshack.us/img216/6090/cybercatlolzzf3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar