SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 bence çok ciddiye alıyosun burda yazılarınları sae :D
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 thedevourer said: uzun zamandır albümden uzaktım unutturmamak lazım demi yüzleri :D oha bu bizim yankının az bi kamyon çarpmışı aynı
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 black metal i bıraktım abi artık hiç sevmiyorum. artık olay heavymiş. görüntü kalitesini geçtim pijamam güzelmiş lan, sevdim.
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 neyle karşılaşacağımı biliyordum bu sefer :D
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ilk defa foto koyuyom albume cok heyecanlıyım >:D 1 2
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 aktiftablet said: yerinde bi karar olmuş lareken :) ahah resim sana gelsin lan o zaman : D
Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Black Metal Sux zaten de Heavy Metal için öğrenmen gereken daha çok şey var :D
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Laraken said: aktiftablet said: yerinde bi karar olmuş lareken :) ahah resim sana gelsin lan o zaman : D, yapma bunu.. heavy sevmeyebilirsin eywallah.. ama böye dersen olmaz..
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Silmarwen said: Black Metal Sux zaten de Heavy Metal için öğrenmen gereken daha çok şey var :D smiley yokken daha çok sevmiştim. e orda söyleseydin be olum.
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Czentovic said: ilk defa foto koyuyom albume cok heyecanlıyım >:D 1 2 diğer sayfada kaldık caktırmayalım :D
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 aktiftablet said: Laraken said: aktiftablet said: yerinde bi karar olmuş lareken :) ahah resim sana gelsin lan o zaman : D, yapma bunu.. heavy sevmeyebilirsin eywallah.. ama böye dersen olmaz.. alayınız mı saksınız lan
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Laraken said: aktiftablet said: Laraken said: aktiftablet said: yerinde bi karar olmuş lareken :) ahah resim sana gelsin lan o zaman : D, yapma bunu.. heavy sevmeyebilirsin eywallah.. ama böye dersen olmaz.. alayınız mı saksınız lan[/quote beni sevmeyebilirsin, okay, ama saks dersen .. :p :D Laraken Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 abi neyse, şunları buluşmada da söyleyin de gülelim eğlenelim yahu : ) Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Laraken said: Silmarwen said: Black Metal Sux zaten de Heavy Metal için öğrenmen gereken daha çok şey var :D smiley yokken daha çok sevmiştim. e orda söyleseydin be olum. Söylerdim de Berk daha çekici geldi, hiç ortamın havasını kaçırıp da Berk'i de elimden kaçırmiim dedim. Smileyı da çok titreme diye koydum :D Laraken Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ahah klavyeni sevsinler : ) tellos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 laraken imza yapabilirmiyim abi :/ aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Silmarwen said: Laraken said: Silmarwen said: Black Metal Sux zaten de Heavy Metal için öğrenmen gereken daha çok şey var :D smiley yokken daha çok sevmiştim. e orda söyleseydin be olum. Söylerdim de Berk daha çekici geldi, hiç ortamın havasını kaçırıp da Berk'i de elimden kaçırmiim dedim. Smileyı da çok titreme diye koydum :D Zaten izin vermesdim =))) Laraken Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 yok lan bence alırdım izin :))999) aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 silmarwene diyorum.. =) Laraken Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 tamam onu diyorum : ) Önceki 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 Sonraki 508.sayfa (Toplam 680 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş https://forum.paticik.com/topic/3368333-paticik-album/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 abi neyse, şunları buluşmada da söyleyin de gülelim eğlenelim yahu : )
Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Laraken said: Silmarwen said: Black Metal Sux zaten de Heavy Metal için öğrenmen gereken daha çok şey var :D smiley yokken daha çok sevmiştim. e orda söyleseydin be olum. Söylerdim de Berk daha çekici geldi, hiç ortamın havasını kaçırıp da Berk'i de elimden kaçırmiim dedim. Smileyı da çok titreme diye koydum :D
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Silmarwen said: Laraken said: Silmarwen said: Black Metal Sux zaten de Heavy Metal için öğrenmen gereken daha çok şey var :D smiley yokken daha çok sevmiştim. e orda söyleseydin be olum. Söylerdim de Berk daha çekici geldi, hiç ortamın havasını kaçırıp da Berk'i de elimden kaçırmiim dedim. Smileyı da çok titreme diye koydum :D Zaten izin vermesdim =)))
Öne çıkan mesajlar