ivy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 kıbrıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mortis said: xunn said: Mortis said: xunn said: Mortis said: ne oldu çok mu hoşuna gitti? Selam, ben gerçek hayatta insanları yemiyorum, senin genel kanının aksine agresif de değilim. Her topicte bana kendimi kötü hissettiriyorsun. Bana güzel olduğumu hissettir mortis, oh evet. başka hangi topicde kendini kötü hissettirdim sana? 3.5 yıldır ne adamlarla seviştim, onu unutamadım topiğinde. =/ tamam da orda gayet güzel cevap vermişim xunn cum canım benim die. Ben küstüm sana orada. :((( Geyik yapıyorum hocam, benden başka zilyon tane ayar veren olmuş, burto bile hemcinsine(sorgulanabilir) kaymış. İyi aramız iyi. gel bize burak da burada, sabah kadar.. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 kuzey mi güney mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 huuv çok yaklaştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Buz gibi sular felan okudum ondan Altınoluk civarını salladım ben zaten. Ama fazla sallamışım. da pogodi, ciyer, antalyalısın bi de :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 antalyanın bi yeri bi yerini tutmuyo ki ivy antalya tarafına gelir arada diye öyle dedim ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 tıks tıks uptıs çaktıs tıks tıks uptıs çaktıs tıks tıks uptıs çaktıs tıks tıks uptıs çaktıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 xunn said: Mortis said: xunn said: Mortis said: xunn said: Mortis said: ne oldu çok mu hoşuna gitti? Selam, ben gerçek hayatta insanları yemiyorum, senin genel kanının aksine agresif de değilim. Her topicte bana kendimi kötü hissettiriyorsun. Bana güzel olduğumu hissettir mortis, oh evet. başka hangi topicde kendini kötü hissettirdim sana? 3.5 yıldır ne adamlarla seviştim, onu unutamadım topiğinde. =/ tamam da orda gayet güzel cevap vermişim xunn cum canım benim die. Ben küstüm sana orada. :((( Geyik yapıyorum hocam, benden başka zilyon tane ayar veren olmuş, burto bile hemcinsine(sorgulanabilir) kaymış. İyi aramız iyi. gel bize burak da burada, sabah kadar.. <3 tamam varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 türk tarafı kıbrısın kuzey yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 yörüngeye yaklaşıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Birbirimizi çok arzuluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 KÜPE VAR (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 arzulu bakışlar. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 küpe herkesde var bu zamanda küpe takmayan fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 son bi foto daha koyup yatıcam ama yeni lanet internet çok yavaş owşit meen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 62. sayfadayız die koyuorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 of fail oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 evet bunda poz verdim kabul ediyorum ala ala niye olmadı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 edit: süper foto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 gazimağusa e beni de havada bıraktın şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 pogodi said: isterlerse 5 kez ayarlarlar=p niahohoa cansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 transparan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 sigara izmariti dolu olan kumsal :/ hiç sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mortis said: küpe herkesde var bu zamanda küpe takmayan fail. Kesinlikle, ama orjinal olma derdi lisede bitiyor. Bitmiyor mu? Bitmeli bence. Pati hatunları bana rep vermediği için sinir krizleri geçirdim, dondurmayla avutuyorum kırılmış egomu. Srsly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar