Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 kaan bu resmi koydugun icin, bi kol pastirma gondericeksin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 o fazla yağlı. bendekinde daha az yağ var. et daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Kız heryerde war ama pastırma yılda 1 kere giriyor ewe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Griswold said: Theridone said: Griswold said: Ben de pastırmaya ağzımı sürmedim, selam. ağzınla yeseydin keşke. wat Bu adama sakatat yediremezsiniz. Imzayi koyayim alta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 niye yaşıyor abi o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Ferrero said: o fazla yağlı. bendekinde daha az yağ var. et daha çok. Şu cins yani Sıcak pide arasında yiyeceksin bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 o bir kol pastormayı haşırt diye ısırasım vardır ezelden beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 offf. benim bile canım çekti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Fly said: o bir kol pastormayı haşırt diye ısırasım vardır ezelden beri Benim de bi rulo döneri ısırasım wardır ama içi pişmemiş olur diye korkuyorum:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 lan niye çıkmıyo bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 şu cins aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 http://www.erdincpastirma.com/erdincc/urunler/pastirma/egrice_pastirma.jpg hehe ayara giderken ayar oldum. kalsın böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Ferrero said: şu cins aslında. Pastırma kız arkadaştan iyidir. Sizi üzmez. Afra tafra yapmaz. Kıskanmaz sizi neden aramadın diye sorular da sormaz. Birazcık kokar ama kız arkadaşınız hiç mi kokmuyor ha? Bunun cewabını verin bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 eve pastırma atmak. hmpss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Raincloud said: Diseased cloud upgradei yapılmış abomination gibi gezersin 1 hafta. ahahaha güldüm. yeşil yeşil bööle, ahahahahah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 http://img171.imageshack.us/img171/3185/cimg1245gc6.jpg Chotaa Madridde Museo del Jamonda pastırmalara hunharca abanırken. Domuz pastırması yiyince kokmuyoruz da kayseri pastırması yiyince niye kokuyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 The answer is simple! Çemen! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 aquila said: taze ekmek arasina sericen basturmalari, kasar koycan birazda oohhh. WUFFF!! Masquerade said: niye yaşıyor abi o zaman? +1 dünyanun zevklerünü tadun evlatlarum! bööle güzel yiyecekleri tüketmenüüz elzemdüürr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Abi tonla argüman sürerim önünüze, olmadı sanatsal kıvırırım da uğraştırmayın beni rica edeceğim. Damak zevki kişiden kişiye değişen bir şey, ben size nasıl black metal dinlemediğiniz için rörö yapmıyorsam siz de yapmayıverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Daha nezih yemek! Gris o zaman bu yemek güzel bak =)Belki seversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 allah belanizi versin, ben nerden pastirma bulucam simdi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Bak böyle şeylerle gelin bana işte ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 aquila said: allah belanizi versin, ben nerden pastirma bulucam simdi! ahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 canola said: didem erol mu kız dediğin? hayır o kadın (ablam falan yani aslında). kız dediğim kız arkadaş(lar)ım oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar