Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 yer uludağ zirvesi aşağıdaki göl kilimli göl olsa gerek emin değilim adından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 harikasın fede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 fede çok cool. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konu değişme vakti gelmiş gibi gözüküyor.Testere filminin çıktığı dönem okulda bizde film çekicektik.Ve tahmin edin filmin adı neydi matkap Sayko başrol oyuncumuz2 yandaşı ve kurban[Arkadaki ise kurbanın ruhu(meğer arkadaş doğarken zenciymiş ama beyaz olmuş.)]Fakat fazla yandaş göz çıkarır ibaresinden dolayı yandaş-to-kurban senaryosu devreye girer.Ve acı son.To be contiunedÖnemli:Gördüğünüz kişi-kurum-durum ve kuruluşlar tamamen senaryo gereğidir.Evde yapmak tehlikeli ve yasaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ya bunlar çok korkutucu annecim. bian gerçekten gözlerim doldu görünce DERDİNİZ NEDİR :( gidin çiçekle böcekle çekilin ama matkap neymiş DEŞER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 panişır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 paticikdeki kullanıcı albümünde sesu ile aynı zamanda eklenmis fotom olmasına rağmen 60 a 59 gösterim ile önde olduğumu burda beyan etmek istiyorum. beni yarı yolda bırakmayan çıplak fotomu wiev edip uplayan bağyan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum , iyi seyirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bayan kullanıcı olarak kitananın fotosuna bir kere bile bakmadığımı beyan etmek istedim. tşk. utopia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ben baktım sırf hit alsın diye 3-5 farklı pc den tüm arkadaslarıma link attım hatta edit: bi saattir de modem resetliyorum farklı ip alıp hitleri arttırıyım diye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 utopia arkadaşımızın bana galiba belli bi garezi var. bende anlayamadım. ama iyi eğlensin genç kızlarımız isterim hep. zaten ben kızlardan bahsetmiştim kusura bakmasın. ha doğrudur kendisi bir bağyan ise zaten foruma önceden koyduğu fotolarda spoiler içinde "dışarı çıkarın bene" fotoları bulunmaktadır. ha bende burada belirtmek istiyorumki utopia hanım arkadaşım sanada bi adam bulalımda forumda ağlama lütfen ya da benimle uğraşma sonra bazı talepler geliyor , başka insanlar üzülüyor senin adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 neden içlendin bu kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 oha wall of text. bu kadar dokunacağını bilsem yazmazdım gülüm:/ saçma yorumlarını da kendine sakla, zira insanlar başka taraflarıyla gülecekler, ben sana üzülüyorum o bakıma şu an:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 of allahım teşekkürler LHC öncesi bana ve belli forum arkadaşlarıma eğlence çıktı gibi gözüküyor. yok öncelikle wall of text senin için bu ise senin adına okuyacağın kelime sayısının sana fazla gelmesi beni içten içe üzüyor açıkçası. hesabım fotoğrafa bakmadığından üzülmem değil. senin bana süre gelen zamanda sataşman ve benimde bu durum yüzünden fırça yemem hepsi bu. Üzüleceksen elinde daha büyük nedenler varken , üzüntünü kendine saklasan daha iyi olur. ha ayrıca. Overseer, beni bu olay içliyorsa utopia nın savunması sana mı kaldı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 buralarda tek encounter benim. ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 utopic boobz mudur tartisma konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 olm laf sokucan madem anlaşılır bi dille yaz geytana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 kitana teşekkür ederim. bir kez daha Türk Dili dersi neden yök müfredatında onu anladım sayende. zira demek istediklerini paragraf halinde yazamayan ne çok insan varmış:/ ne diyorsun oğlum sen fsgfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 *patlamış mısırlar gelir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 aga ben utopia'yı tutuyorum. sdssadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 kitana benim için michael jackson'dur.. http://forum.paticik.com/read.php?62,3368333,3522180#msg-3522180 http://forum.paticik.com/read.php?62,3368333,3532225#msg-3532225 zaten kendisi de moonwalkermış.. http://forum.paticik.com/read.php?62,3368333,3522188#msg-3522188 my eyez!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 genel gözlem yaptımdı ben yaf haşaa savunmak falan LHC demişken, yokolcaz hepimiz en manasız yoldan. insan nükleer savaşta falan yokolur bu ne alakasız yokoluştur. bu da içimde kalan bişiydir söleyim arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ben kendimden başkasını tutmam. biraz uzarsa tartışma herkesle laf yarışına girip skill kasıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 esas soru dasaa o kadar linki nasıl çat diye buldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 -adam hızlı -arşive atmış çıplak resimleri -aramaya inanmış -işi yok demek hepsi olabilir aga demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 fede said: esas soru dasaa o kadar linki nasıl çat diye buldu arı maya inanıyorum.. "michael jackson kitana" keywordleri ile aratınca sonuç eriyor zaten hızlıca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar