Masteis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bokunu çıkarma mulgear tmm geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 mulgear6 sana altı kere içirecem ???????6 ???? ???? ???? ???????? ???? rakı lan sonuncusu : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ne güzel çevirtiyodum ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 of aman çok kötü çeviriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 I have a huge great tit I 'She goes by what you can to meet the huge great tit m looking forward to candy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 abi soyle dusun bak sen sosis fabrikasında makinaya öküz sokuyosun sosis cıkıyo ben o sosisi alıyorum geri makinaya sokuyorum öküz cıkmaz di mi? idare edicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mortis said: axedice said: 日本で大きな死亡 それに、そのヨーロッパ üstüme alındım hadi bakalım ahah bu ne nerden pasteldi nbunu . Japonyada büyük ölüm falan dio. xP gazete manşeti bu =) Mortis are you big in japan gibi bişey yazmıştım, mortisi ölüm diye çevirmiş heralde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 zuhauha. bi de altında "ayrıca Avrupa" falna yazmışsın xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 big in japan diye şarkı vardı nan ne güzeldi o şarkı neydi o şarkı lan şarkı şark şar şa ş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 dimi bende seviodum sora dediydim "bunu coverlayalım bak kimsede coverlamamış çok taş olur lan" falan sora baktım guano apes coverlamış tüü dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 koymuştum sanırım olsun çoh parlah! buda biricik aşkım (L) geçen sene bu zamanlar. sigarayıda çok boktan tutmuşum keağirizmatih olcaz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 roket adam said: Mortis said: おれは 日本語を かいてる でも おまえたち わかれない; I was in his Japanese Each of you can not do. Ore ha nihongo wo kaiteru demo omaetachi wakarenai yani diyorki Japonca yazarım ama sizler anlayamazsınız :D Mortis said: axedice said: 日本で大きな死亡 それに、そのヨーロッパ üstüme alındım hadi bakalım ahah bu ne nerden pasteldi nbunu . Japonyada büyük ölüm falan dio. xP gazete manşeti bu =) Nihon de chisana bilmemne bilmemne (死亡 için) sore ni, sono u-roppa Japonya da küçük bilmemne bilmemne bura da bu avrupa amaan neye kasıyorum ya böyle bişeyler diyor işte. japoncayıda unutmuşuz iyimi : ( Askerlik yaramadı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ooo atoyo konnichi wa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 watashi wa kendiğy desu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 axedice said: Biri gif mi dedi? http://img524.imageshack.us/img524/2885/den1fe5.gif bu kadarı birliştirdiniz bari hikaye yapaydınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 caponca saks axedice saks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 caponca iyidir be '^%%R+^RF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ânimesever olunca evek. durun şimdi fotolar geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Nereye gidiyosun karpuz keseceğdik isimli çalışma Bu da nikah masası kırıldı isimli çalışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 corpse bride fail olmuş da shrek süper ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Masteis said: dory said: masteis basariliymis. ama daha cok isik daha genis omuzlar sözde sen benim için birşeyler sorup araştırcaktın hani valla çok ayıp yani, bilemiyorum. ettiğim duaların karşılığını istiyorum ablami nette goremiyorum =/ aklimda merak etme Masteis said: Mortis said: nedir omuz fetişi dorydeki anlamadım gitti. bu deve güreşlerinde omza oturma davası var ya bu acidan düşünmemistim ama eglenceli olabilir. deve guresinde 2ye1 savastiran bi erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 2ye1 erkeğine iyidir/cicidir, dişisine göre catfight başlar. 1e1 iyidir, güzeldir. ama denemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 yok kardes falan cikabilir sorun olmaz. o kadar degil ama tabiki kiskanciz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar