Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm

Eternalus

Öne çıkan mesajlar

yuh lan iyiki bi eden log diye garip bi film izledim. bi f5'e bastım 181. sayfada idi 188 olmuş albüm.
valla ayna güzeli fotolarımı koyarsam gerçektende güzellik konusunda yarışabileceğime inanıyorum. hatta araştıp bulup koyuyorum.
kabul ediyorum zamanında çok feminen biriydim.

eisenheim said:

aha ben.. aynalı filan

kız olsaydım, "o kaslı kollarla nasılda fotoğraf çekiyor... flashımı patlat benide çek" gibi postlar atmazdım sanırım. bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

tüpçü değil, biliderci kası o.

hani lisede kas gösterisi yapan biliderler olur ya böyle doğudan fırlama. zaten her gariban liselinin arkadaşı olur bu tür kaslılar. böyle sınıfta bi anda biri yanına yaklaşır yarım kilo jöle kullanılmış alayı dik saçlarla ve daima o kaslarını gösterirken rüyalarında gördüğü 82 kişiye tek olduğu kavgaları anlatır ve daima DÖVMÜŞTÜR. Ki sen onun kadar tüp/çuval/kasa vs. taşımamış olduğundan o kadar kasın olmadığı için sidik yarışına maruz kalırsın.
"len len bak bak bak şşt bak bak! elle bak elle elle nasılda sert görüon mu? sende göster bakiyim sende... sık lan daha sık sık bu kadar mı? bak bide bana bak bak elle elle... len var ya bak ben geçen yıl 82 kişiyi..."
Sosyal ağlarda paylaş

istanbul maceramın sonlarına doğru yaklaşırken gezmedik yer bırakmayım derken. eminönünde kıyıda sigara içerken galata kulesini gördüm.
ben buraya çıkmadım dedim ve yürüdüm baya bi.
bi ara esmer vatandaşların mahallesinden felan geçtim. sonra kafamı kaldırdım kule karşımda. kuleye çıktık resim çektirelim dimi.

buda asansörle çıkarken.

istanbul çok güzel yermiş. 15 gün boyunca gezdim gezdim durdum. bazı mekanlarda kayboldum felan hatta. büyük yer. yaşanırmı bilmem de benim beklentilerim başkaydı bulamadım gidiyorum 3 gün sonra.
yarında kankalarımla buluşup biraz demleniriz yeter bize istanbul.

Ver elini Istanbul gezelim senle söyle bir
Anlatacaklarim var sana, kulelerine ve çinarlarina
Bir kizi sevdim Istanbul ben ona o kirmiziya hayran
Sen kazan ben kepçe dönüyorum sokaklarinda pesi sira

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...