barbu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 bariz kıskanmıssın ama caktırma (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 samımı bı sekılde soledım ıstedıgınız yere cekın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 samimiyetine kimsenin bişi dediği yok zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 orada dikkat çekmek istediğim konu msn resmi yapılmak istenen ve bir nick havuzundan rastgele seçildiği varsayılan 2 kişinin neden ikisinin de dişi bireyler olmasıydı. münferit bi olay diyip geçelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ıkısınede asıldım bana bı tane yetmıyoo ıstedıgınız bumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 random seçmiş adam işte ikisi de kız çıkmış. tmm büyütmeyin olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 hayır blıyodum kız olduklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 büyütün beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 HAYVAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 yuh lan iyiki bi eden log diye garip bi film izledim. bi f5'e bastım 181. sayfada idi 188 olmuş albüm. valla ayna güzeli fotolarımı koyarsam gerçektende güzellik konusunda yarışabileceğime inanıyorum. hatta araştıp bulup koyuyorum. kabul ediyorum zamanında çok feminen biriydim. eisenheim said: aha ben.. aynalı filan kız olsaydım, "o kaslı kollarla nasılda fotoğraf çekiyor... flashımı patlat benide çek" gibi postlar atmazdım sanırım. bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ginaly said: büyütün beyler.ha bu arada eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 tüpçü kası olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 tüpçü kası sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 tüpçü değil, biliderci kası o. hani lisede kas gösterisi yapan biliderler olur ya böyle doğudan fırlama. zaten her gariban liselinin arkadaşı olur bu tür kaslılar. böyle sınıfta bi anda biri yanına yaklaşır yarım kilo jöle kullanılmış alayı dik saçlarla ve daima o kaslarını gösterirken rüyalarında gördüğü 82 kişiye tek olduğu kavgaları anlatır ve daima DÖVMÜŞTÜR. Ki sen onun kadar tüp/çuval/kasa vs. taşımamış olduğundan o kadar kasın olmadığı için sidik yarışına maruz kalırsın. "len len bak bak bak şşt bak bak! elle bak elle elle nasılda sert görüon mu? sende göster bakiyim sende... sık lan daha sık sık bu kadar mı? bak bide bana bak bak elle elle... len var ya bak ben geçen yıl 82 kişiyi..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 İzmirli misin ? ( bilider ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 evet izmirliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Biliderler her yerde http://img241.imageshack.us/img241/9396/denizgucu03goztepe14102fu5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 üzülerek söylüyorum ki bende yalıda oturuyorum auheuahe fazlasıyla görüyorum onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 istanbul maceramın sonlarına doğru yaklaşırken gezmedik yer bırakmayım derken. eminönünde kıyıda sigara içerken galata kulesini gördüm. ben buraya çıkmadım dedim ve yürüdüm baya bi. bi ara esmer vatandaşların mahallesinden felan geçtim. sonra kafamı kaldırdım kule karşımda. kuleye çıktık resim çektirelim dimi. buda asansörle çıkarken. istanbul çok güzel yermiş. 15 gün boyunca gezdim gezdim durdum. bazı mekanlarda kayboldum felan hatta. büyük yer. yaşanırmı bilmem de benim beklentilerim başkaydı bulamadım gidiyorum 3 gün sonra. yarında kankalarımla buluşup biraz demleniriz yeter bize istanbul. Ver elini Istanbul gezelim senle söyle bir Anlatacaklarim var sana, kulelerine ve çinarlarina Bir kizi sevdim Istanbul ben ona o kirmiziya hayran Sen kazan ben kepçe dönüyorum sokaklarinda pesi sira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 bide yarın istanbul maceralarımın fotolarını koyarım ondan sonrada rahatsız etmem sizi ashdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 edit : . .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 geç kaldım. ayna fotoğrafı muhabbeti dönmüş lex yardırmışsın aferin. irin de bana benzemiyor. kendi stili var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ooo hacı anamur diyosun, sakallar gitti diyosun, 3. tekil kızlara selam ederim diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 bu fotoyla ancak uzaktan ve içimden selam ederim hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 olurmu lan. mümkün olsa ben bile çıkarım senle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar