Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 harika abi . güle güle kullan evini ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Pha said: İlke ev süpermiş olm.eyv abi :) sevindirik oldum ben de ya bu kadar guzel evi (okulun dibinde ayrica) 3 kisi 1200 dolara kiraladik adam basi 400 veriyoruz, yerlestik de cok sukur oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 roket adam said: Mortis said: ortadaki sensin. oahhahah en kötü ihtimal. çok kötümsersin. ayrıca foto da bombi de feyk. benden söylemesi. lşol en kötü ihtimal maalesef gercek aha n benim. feyk diilim ama sen takıl kafana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 @ginally: yan komsu teyzeyle tanistim bugun onun var haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Penthesilea said: Pha said: İlke ev süpermiş olm.eyv abi :) sevindirik oldum ben de ya bu kadar guzel evi (okulun dibinde ayrica) 3 kisi 1200 dolara kiraladik adam basi 400 veriyoruz, yerlestik de cok sukur oh be. hayırlı ossun güle güle oturun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ahah biliodum. muhteşem ortam ya, güle güle yaşa (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Penthesilea said: keyfime diyecek yok, gorunur mu bilmiyorum gerci facebooktan linkledim http://photos-e.ak.facebook.com/photos-ak-snc1/v322/244/22/840250007/n840250007_4078164_9560.jpg tahta sert sandalyeye sırtınla oturmuşsun. keyif değil aslında kıçı ağrır insanın. tecrübeyle sabittir. görünüşe aldanmıyorum o yüzden. dürüst olalım asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 kanka bi ara dediydim ya vlizin olarak gezdirsene beni diye aynen şimdide geçerli ilke. ne güzel ev ne güzel mekan. vay ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 acayip kıskandım. harbi diyorum. çalışma azmi geldi.8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 süpermiş cidden, bende kıskandım ya ama tembelim hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 kıl dönmesi olursun ilke öle oturma fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Hadi bakalım bi de kilo verdin mi senden kralı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 yalnız ilk defa, bi erkek fotosu bi kız fotosunu yendi ve ön plana çıktı. ilkeyi tebrik ediyorum burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 nalet olsun parasızlığa ya =/ ilerde ben de kazanıcam çocuğum üniye giderken öyle evde kalıcak! ozaman ben bi çalışiyim sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Ev kazandı bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mortis said: yalnız ilk defa, bi erkek fotosu bi kız fotosunu yendi ve ön plana çıktı. ilkeyi tebrik ediyorum burdan. kız fotosu nerde asd hani asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 yanılıyorsunuz sly-one ın fotoğrafını hatırlatırım saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 o evden bende istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Ferrero said: Mortis said: yalnız ilk defa, bi erkek fotosu bi kız fotosunu yendi ve ön plana çıktı. ilkeyi tebrik ediyorum burdan. kız fotosu nerde asd hani asd. bi arka sayfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 EV>KIZ mı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 O ev > o kızlar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 nileppezdel said: Ev kazandı bence :D bi sürü ev fotosu konulabilir. ama adam o evde yaşıyo fark orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 meersem öleymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 hayatında en güzel kız da olsa, şu ev için ayrıca çabalaman gerekir. ama şu ev sendeyse, hiç bi kız için çabalamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 kermit said: nileppezdel said: Ev kazandı bence :D bi sürü ev fotosu konulabilir. ama adam o evde yaşıyo fark orda. Herkesin evi İlke'nin evi gibiyse asarım kendimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar