mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Masquerade said: Bende de bu var xD bendeki de aynı serinin bassından :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Olimpos'a gittim..(bura olimpos değil gerçi Beachpark mıydı neydi ora..)Karnı çaktırmadan içine çekme pozu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 baya bi kasmısın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 o karnın normal halı nası acep merak ettim omuzları ne hale getirmiş karın : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Yok yav 80 kiloyum =) ayva göbeği =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Masquerade said: ben de bir diatonic alıcam bu ay içinde. bakalım neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 aynen ben de alıcam. golden melody baya hoşuma gitti. special 20 ve blues harp ta güzel hohnerin sitede sesler konulmuş sonunda dinledim hepsini. golden melody alıcam galiba. yuutubda zenci bi amca eğitim vidyoları koymuş işte ona mesaj attıydım ne kullanıyosun hede hödö diye, blues harp mı kullanıyosun dedim. blues harptan hiç hoşlanmıyorum ben dedi, special 20 kullanıyorum dedi, ama golden melody bend yapmak için en kolayı dedi onu al istersen dedi. bende ok bakiyim dedim. ingilizce deyiştik tabi bunları. hatta şunlarda linkleri favori 4lünün: Golden melody Marine Band Blues Harp Special 20 hatta şu da zenci amcanın linki http://www.youtube.com/user/dbigwalker?ob=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bir de para faktörü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 40 milyon saydığım mızıkaların her biri. sonuçta bitanesini alcam 4ünü de almıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ben kedi fotosu koyunca insan albumu bu gogo patipet yapiyodunuz. gogo muzik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Stüdyo Pati kurulcak hazırlık yapıoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Prova Saat ücreti 15 YTL Paticik üyelerine 12 ytl 3lit tayfa 10 ytl moderator 8 ytl admin 5 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 dory said: ben kedi fotosu koyunca insan albumu bu gogo patipet yapiyodunuz. gogo muzik!! oha yıllardır bugünü beklemiş dory. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bundanmı aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Ferrero said: Prova Saat ücreti 15 YTL Paticik üyelerine 12 ytl 3lit tayfa 10 ytl moderator 8 ytl admin 5 ytl ben adını söyliyemiyicegim derin patide bi yerin moduyum bana 8 ytl mi? :D /yemezsen de 3LIT tayfadanım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Ne mızıkası ya,ben gitar kasıcam,hele şu kurs bitsin.Bir kaç yerle konuştum. Gerçi şimdi konuyu değiştirip 5 sayfa tartışılıcak bi foto koyardım da havamda değilim.Yorgunuuuuuuum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Garbage da zaten, komsunun osuruguna konu açıyorsunuz, bari albümün içinde barındırdığı dağarcığa saygı duyun çekip sündürmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Masquerade said: dory said: ben kedi fotosu koyunca insan albumu bu gogo patipet yapiyodunuz. gogo muzik!! oha yıllardır bugünü beklemiş dory. :( her kedi fotosundan sonra sen de azarlansaydin =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 arkadasım adam gibi kedi koydun da biz mi laf ettik? koy adam gibi sevimli kedi laf etmiyelim :( (feci ayar yemek istedi canım ^^ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 selam meraba bugün çektim bunu İŞTE BENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN http://img165.imageshack.us/img165/1004/image791js3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 sıfatına senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Saeros said: selam meraba bugün çektim bunu İŞTE BENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN http://img165.imageshack.us/img165/1004/image791js3.jpg keşke hiç cekmeseydin = / asdgash şaka şaka ftw olmuş xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Soyut fotoraf heueheeueheu D:D:D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 cok yakisikli cikmissin bebegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 mulgear6 said: arkadasım adam gibi kedi koydun da biz mi laf ettik? koy adam gibi sevimli kedi laf etmiyelim :( (feci ayar yemek istedi canım ^^ ) HADİ ORDAN!!!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar