pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 NE 17 Mİ ZUHAAAAAA sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 meze tabağı mı ne o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 evet herkes aynı şeyi sölüyor.babyface bir suratım var geç geliştim napayım :P.Sakallı heriflerle aynı sınıfta okuyorum.Kompleks yaptım.Elbet sakalım çıkacak ama bir gün. QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 MOAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 yok o değil de neden şöle 17lik bi kız gelmiyor buraya diyordum? sdf sdfsdf ama sen hapise düşmem tamam mı! lanet olası kıçını tekmelemesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ahaha ben getiririm sınıftan sen iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 yihu! underage kızlar geliyor. artık şu sapık gazete yazarını hapiste ziyaret edebilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 KosPer said: ahada ben yaşım 17 ezmeyin pls :( : .. Enee ben gibi :D Köseyim lan resmen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ya o yasla alakalı diil tamamen hormon vs bi arkadasım vardı 7. sınıfta babamdan çok sakalı vardı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 b12 vitamini eksikliği varda... unutuyor habire. evladım o senin deden deden. arkadaşın değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 öyle bir 17 olmak için neyimi vermezdim ya geçen dolmuş beklerken geldi ufak bir çocuk -amca pardon kızılaya gidiyo mu ? -?^+&%'^!3 moralim bozuldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 asdasd amca ne ya ahahah dfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Bana da tansaşta süt reyonunun önünde demişti çocuğun biri amca diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 kitana said: full house el ile big blind paralarını toplayan. ah neden arttırmadım diye kafasına vuran bir delioğlan vardı aramızda. S T A JStajer su kap gel abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 KosPer said: ahada ben yaşım 17 ezmeyin pls :( : .. raykanın abisi gibi di mi? benziyor baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 anaam ne kadar da çirkin çıkmışım fotolardaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 screwy said: kitana said: full house el ile big blind paralarını toplayan. ah neden arttırmadım diye kafasına vuran bir delioğlan vardı aramızda. S T A JStajer su kap gel abi allahım bankada ki stajer zamanımı hatırladım. kel bi müdürümüz vardı tam bi hıyar ağasıydı. o kadar cool takılan bi herifti ki zipposunun gazını bile bana doldurtuyordu. pis kel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 sesu said: anaam ne kadar da çirkin çıkmışım fotolardaa :)ya bi git.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 15.08.2008 22:11:32 maria puder: şesucan çok datlu çıkmış 15.08.2008 22:11:43 maria puder: onca böceğin arasında bi çiçek gibin aheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 hahah teşekkür ederim kırığım <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 screwy said: sesu said: anaam ne kadar da çirkin çıkmışım fotolardaa :)ya bi git.. mission accomplished.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 hehey sizlere 2008 model daha yeni kurulmuş pardusumdan sesleniyorum vaybea pardus neymiş windows yanında ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 screwy said: kitana said: full house el ile big blind paralarını toplayan. ah neden arttırmadım diye kafasına vuran bir delioğlan vardı aramızda. S T A JStajer su kap gel abi Ayıp lan, şamaroğlanı ettiniz gece gece, sonra gayet güzel tokatladım, gerçi sayılmaz emir züğürt bağışı yaptı bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Olm ne zaman buluşma oldu ? Haberim olsa gelirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Spidee said: Süperdi, içtik, güldük. Sonra bize geldik 5 kişi poker attık, daha da güldük. Ciğerlerimi koydum en son masaya gülerken, feci eğlendik. Neden aramıyorsunuz eşşek sıpaları, nezaketen falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar