mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 biricik adminimiz çalıyo ama iletiyi görenler biraz garip yorumlarda bulundular kaan... ' "Tasslehoff Burrfoot" _Berk_ asdf:D kaan... ' "Tasslehoff Burrfoot" _Berk_ tango kaan... ' "Tasslehoff Burrfoot" _Berk_ gece jimnastiği ' "Tasslehoff Burrfoot" _Berk_ kaan... eahah ' "Tasslehoff Burrfoot" _Berk_ kaan... karıştırma :D ' "Tasslehoff Burrfoot" _Berk_ kaan... radyo D: kaan... ' "Tasslehoff Burrfoot" _Berk_ :D:D ' "Tasslehoff Burrfoot" _Berk_ kaan... degisti :D kaan... ' "Tasslehoff Burrfoot" _Berk_ benm de işim gücüm yok senin iletileri takip ediorm:P:D ' "Tasslehoff Burrfoot" _Berk_ kaan... evet farkettim :D kaan... ' "Tasslehoff Burrfoot" _Berk_ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 yavsaklar yalakalar titlecilar! cok dokunur dinleyemem utopia cok farkli cikmissin yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 dory kırarım boyunuzunu sevenlerime bulasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 dory said: yavsaklar yalakalar titlecilar! cok dokunur dinleyemem utopia cok farkli cikmissin yahu? admin destegini de aldım laf sokmam gerek lanet olsun (reserve) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 onlar senin panelini seviyolar zegna pasa oysa ben kedisimden dolayi minnet borcluyum sirf title icin dinlemiyorum title gecsin acicam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Aman title vermese de olur ya, valla paticik'in admin tayfasını hiç bu kadar sevmemiştim adamlar biliyo işi. Valla yalakalık diil ya doğru söylüyorum. Şimdi eski defterlerin açılmasını sevmiyosunuz biliyorum da bence eskisinden iyisiniz yani ekip olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 farklılaştım ağır imaj yeniliği var. saçlarım kısaldı sarışın değilim artık vs. bu ara da bronzlaşıyorum, hayırlısı bakalım. aynı kaynım da geçen bronzlaştı böyle, çok güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Zegna said: mahsen filan denmiş. AHAY TİPİNİ LAN... Fotoğrafa bak alıntılanmıyo bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Alıntının başına boşluk koyucan bi tane. Linklerde öyle bi sorun var. Yalnız title vericem dediğinden beri yayın kalitesi arttı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 sarkı koymöayı unuttum cıftetelli girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 nedanko düzelt alıntı işini pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 kısıkda duruyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ADAM ÇİFTETELLİ ÇALIYO YA EYVS KANKUT AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Kırmızı takı, uzun zaman olmuştu görmeyeli :) Hediye mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Ahahaha oha adam title için işkence çektiriyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 GELİN VE DAMAT SAHNEYE YE YE YE LÜTFEN FEN FEN FEN ÇOCUKLARINIZI ZI ZI ZI ZI PİSTTEN TEN TEN TEN ÇEKİNİZ NİZ NİZ NİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 aa şarkı bitti geçen ay düğünün birinde aynı şarkı çalıyordu diyecektim ki gerek kalmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 axedice said: Ahahaha oha adam title için işkence çektiriyor resmen ahahahhaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Çiftetelli evet ama uptıs cuptıs hayır. Bayrağı gençlere devredip radyo maratonundan çekiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 bende açtım radyoyu fds tüh ulan ciftelliyi kaçırıdk:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ya duptıs gıtmıyo slowa donsek olurmus euuahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 cok eski bi sarkı calayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 beegee~1 ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 beeege kimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar