daverc Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Orantisiz iltifat kullanımı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 arkadasim, yapmayin soyle espriler. delirtmeyin lan adami. foto olayından fişlendiniz zaten. oper git at kendini, ben ciddiyim, o dalla atla hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 çok güzelsin dory (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 dory yahu atlayacak yer yok. neden atlıyorum hem? hem neden sadece ben atlıyorum? sen de gel hadi beraber atlayalım? ya da şöyle yapalım. yol paramı ver. evinize gelim. tüm hıncını aldıktan sonra da geri gelim evime? sen de kurtul ben de. edit: la bi kere de araya girmeyin sdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bence kısa keselim , yeterli açıklama yapıldı. uzatmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Ateşe körükle gitmeye amma meraklıymışsınız be.Pazartesi sendromu mu var hepinizde. Hadi hadi dağılın şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 dory benim kimse asılmasın B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 thedevourer said: dory benim kimse asılmasın B) Peki sen dory nin misin.Bide ona soralım. Dory;Do you agree to him?¿?¿?¿? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 kitana said: shuTdoWnX said: gözlerr shuTdoWnX said: ayrıca dory oldukca güzel (:P) yani shuTdoWnX said: paticiğin en güzel kızı dory dir !!!1111!bir shuTdoWnX said: fazla sinir ve asabiyet kalbi yorar sonra erken yaşlanır güzelliğine yazık edersin dfds do the math. uaehuahe çok iyidi ya XD kitana sende magazinci çıktın maşallah, herifin gözden birşey kaçmıyor. neyse iyi güldüm, yemek yemem lazım kkthxbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Bence shutdown dory yi kedi sanmaya devam etmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 güzel diyince girdiği tripler ile çirkin diyince girdiği tripler birbirine eşitse kız hagaten güzeldir. Yok birinde xD xD diğerinde trip varsa durum fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Edit:havalar daha da ısınıcak gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bence o yazıyı kaldır. görünce hatırlamasına neden olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Bencede kaldırsan iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Banlanmamak için değil, rica üzerine editlenmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 o zamanlar yeni yeni tanıyodum hatunları bahsettiğin zaman 1 2 ay önce ve gereken cevabı ardeht galiba fizikci ondan aldım. ayrıca hala söylüyorum ve değişmicek dory güzel evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Bence de güzel, demet de güzel deniz de güzel. Güzel olduğunubelirtmekte bi problem mi var yani insanların. Bokunu çıkartmayın, abartmayın. Hassasken insanlarla uğraşmayın yeter. Güzel demek suç değil, ama doğru anda doğru şekilde demek lazım. Her güzel diyene "uu yazıyo" demek yanlış. Bi kıza çirkinsin demek çok daha büyük yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 işte çirkin deseen saldırıyolar güzel desen yazılıyo diyolar. en güzel hiç bişe dememek. bak mesela madmaximus foto koydu. rakıya yorum yapıldı. böyle yapmak lazım. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Bi kız aynı resimden koysa rakıyayorum yapılmaz ama. Aaahh ah, sonra pati erkek ahalisi hakkında laf söyleyince kızıyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bundan sonrada takip edin hangi hatuna yavşadıgımı tamm mı? dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bana guzel diyin bisi demem :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 hay allahım çirkinsin dediğim hala mı ciddi karşılanılıyor. şaka yapmıştım kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 kitana said: hay allahım çirkinsin dediğim hala mı ciddi karşılanılıyor. şaka yapmıştım kendisine. kitana servera gelsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Her şakanın altında bi gerçek payı vardır :D Devam devam körükleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 kitana dota +3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar