Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 -alatariel- said: Ferrero said: irin said: Ferrero said: eşeğin üstündekiyim. ha ha ifade cok tatlı,hemen paticikde oldugumun bilincine varıyorum ve soruyorum hatun kimmm? hatunun ismi damlaydı. başka da bir şey hatırlamıyorum hakkında asd. one day stand diyosun=b 1 gün kek yiyip süt içtik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Ferrero said: -alatariel- said: Ferrero said: irin said: Ferrero said: eşeğin üstündekiyim. ha ha ifade cok tatlı,hemen paticikde oldugumun bilincine varıyorum ve soruyorum hatun kimmm? hatunun ismi damlaydı. başka da bir şey hatırlamıyorum hakkında asd. one day stand diyosun=b 1 gün kek yiyip süt içtik. sonra sıra arkadaki çocuga mı geçti ? binme sırası, eşşeğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 devam etse evlenirdiniz belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 @Quibble yok o çocukta "vuracam kırbacı" tipi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 kek yiyip sut içmeli ilişiki abi evt ne guzel,yıllardır isteğim buymus fellöööön. ama sevimli yahuu.)..di oyle seyler soyledi ki pmden off derin pati valla ortalık yıkılır acıklarsam sdf apti deil pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 slayer77 said: Llama said: slayer77 said: Black-ice said: Madcat said: Llama said: ne biri erkek toplulugumu dedi asdasd Oha nerden buldun lan resmimizi. ahaha tipime bak yuh abi ben varım o fotoda:D diğerlerini de istiyorum yaw kimde var bu buluşmanın full resimleri? oha derler adama bende vardım 4-5 yıl önceki foto la o ajdhaksdasd o buluşmadaki bir çok foto var bende yaa şu kıçımızı dönüp domalıp çektirdimizmi asdasdas hatta çimlerdeki ıslaklıklarda belliydi o mu? hahahahaha sakın deşifre edeyim deme haa oysa tabii hahahahahah istiyorum yaw. biri arşivi atsın ziplesin fln süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 evet o popo resimleride var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Neeee, popo resimlerimi??? nerdeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 3 te kahvaltı yapmak kotu cozunurlugun kusuruna bakılmaya. layy hatta bu nie boyle oldu pfffs data hep boyle yapıorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 resim bile çıkmıyo çözünürlüğü geçtim :D o mısırlar kanser ediyor yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ahah ciddi fail :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ben mi yaptım,data yaptı sdfg.bişi olmaz fedekorkma canım sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 patates mısır sucuk bir yere kadar da bal olmamış bal olcaksa kaymak olcak tereyağ olcak taze ekmek olcak taze demli çay olcak kış olcak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 mısır yemeyin bi de şey O PATATESLER KÜFLENMİŞ Mİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 irinin kahvaltısı http://img143.imageshack.us/img143/153/s3010101ph5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ya kabuğunu soyup közlemiş ya da kaşar maşar bir şeyler koymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 merci fede.) @fly yok kabugunu soymadım iyice yıkayıp közledim,ustu kabarıyor boyle hafif kızarıyor ondan oyle sanmıs olabilirsin. @karpuz seven arkadas nefret ederim ben baldan,hastayım o yuzden kendisi (bala duydugum saygı)gozumun onunde dursun diye masada ,bogaza iyi geliyor zat-ı alileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bu kahvaltıyı kaç saatte hazırladın? değdi mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bi saniye nası mısır yemeyin ya. ben yaşayamam mısırsız. yapmaz onlar bişi, canlarım benim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 4o dk falan surdu, o da patatesler zor pişiyor fırında ondan.degdi beahh degmez mii*karnını okşar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 hormonlu bol bol mısır girmişti ya, paranoya falan olsun diye. her köşede mısır tezgahı açılması da hayra alamet değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 40 dakka benim gibi akşam yemeğini bile en fazla 20 dakikada ( o da makarna, ona da üşenirsem dışardan) yapan biri için çok büyük bi rakam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ya işte özendim yaptım işim gucum yok bugun diye. bir de 40 dk ugras sonra 10 dk da ye bitir ;insan bir garip hissedyor,içi burkuluyor adetaa sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 irin said: 4o dk falan surdu, o da patatesler zor pişiyor fırında ondan.degdi beahh degmez mii*karnını okşar* 40 dk 'mı O_O ben kahvaltıyı uğraşmamak için hazır ne yemek varsa ondan yapıyorum. mesela bugün mantı yedim. ekmek çıkarıp dilimleyip yağ sürmek bile yeterince uzun geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar