xunn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 sesu said: Lidriel said: Zincir sıçtığım günler oldu Bu fotoğrafı şeftalime adıyorum. CNMZ şeftalin bensem eğer saol çileğim çok beğendim ARKADAŞIM. Lidriye, çıkalım bir ara dışarı.
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 BeIlow said: he ashdasd bilmem ayak topuklarımdan biri çatlak benim üstüne basınca acıyordu oradan alışkanlık oldu aslını istersen ^^ bide ayaklarını yan kırıp yan yürüyüş var ayakların rahatlaması için filan oradan kalma bişi vanslar kuru kafalıydı :D Çatır çatır yalan. =/
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 3 hafta önce bu şekilde lise arkadaşımla(solda) otistik bir foto verirken şimdi bebe gtü yüzle efendi bir adam oldum zaman en iyi ilaçdır. asdasdafasd gece gece güneş gözlüğüde farklı bir moda artık :P asdfads
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Bende de var o şapkadan. Benzer pardesü de var. Benzer diyorum çünkü benim ki kaşmir. (hedehedehöy...:D)
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 forumda sevdiğim 3 kişi doveet doveet doveet yanlış topic ama olsun sdf
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 doveet istanbuldaysan tanışalım mı? yoksa lojistik olarak zor.
irin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 can-i said: daha emo bi foto koyayım len adama kimse hiç bişi dememiş.bu pati boyle can-i kız gormeye gorsun sdfg.saka tabi dovet gibisi olunca... ayrıca dovet hanım oğlum olursa alabilir miyim sizi,benim oğlumda guzel olur hani,konusalım bunu bir ara. can-i sana lafım cocugum yanma o kadar,pespembe olmussun bu gunes mereti cok tehlikeli
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 oha seni oğluma alayım geyiğini en son 24 ekim 1997 de duymuştum
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 oha hadi senesini hatırlarsın da 24 ekim ne
can-i Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 mortis yourda gerek kalmadı geçti kollar çoktan. eski rengine döndüler.
irin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 fede said: oha seni oğluma alayım geyiğini en son 24 ekim 1997 de duymuştumgecmişte yasayan bir insanım diyelim.oğlum olacak benim alıcam butun kızları(vurucam kırbacı gibi oldu ehehhe),yıkamazsın hayallerimi bu saatten sonra... can-i dikkatli oku.seni almıcam ki ogluma
can-i Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 türkçem de pek kıt deildir ama yanlış anlamışım.
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 irin said: fede said: oha seni oğluma alayım geyiğini en son 24 ekim 1997 de duymuştumgecmişte yasayan bir insanım diyelim.oğlum olacak benim alıcam butun kızları(vurucam kırbacı gibi oldu ehehhe),yıkamazsın hayallerimi bu saatten sonra... can-i dikkatli oku.seni almıcam ki ogluma kız 70 lerdeki perdeleri hatırlıyor FEDE sen nediosun !_!
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 merhaba kıza şakadan yanaşarak sempatik olmaya çalışıyorum bende :))))))
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 daha fazla foto gelmemiş üzüldüm
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Oha lan, 1 gün sinemaya gittik, neler dönmüş. Yuuuh ! Ayrıca neden kimse haber vermiyor, albümde kadın var demiyor ! Hiç yakışmıyor lan size. Neyse, official single olduğumu belirtir, doveet'e de selamlarımı iletirim. Ayrıca erkek fotoları koyarak, bir süre sonra kızımızın fotoğraf koymasını engellediğiniz için de canınıza patates yolluyorum.
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 ben de müzin singleım hacı nasıl yani
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 kızı bırakında doğru adamı seçsin ;)
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Fatih dostum, sen neden haber vermiyorsun ? Valla olmuyor. Gerçi hoş, hem 88'li ( küçük yani ) hem de istanbul, yani not a chance at all :) Fatihcim yolun açık olsun, müzin single seni :D
Öne çıkan mesajlar