Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Bir gariplik var ama çözemedim. AH AH BULDUM Te lisede Elif diye bi kız vardı ona benzettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Xaenin said: Bir gariplik var ama çözemedim. AH AH BULDUM Te lisede Elif diye bi kız vardı ona benzettim. ahahhaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 elif rakibim desene sen şuna! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 urmesque said: ama yetsin bu kadar eğlence demi skfjsg Aha şaşı çıkmıştı silmiş!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Akhlaur said: urmesque said: ama yetsin bu kadar eğlence demi skfjsg Aha şaşı çıkmıştı silmiş!!!!!! koyar birazdan geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Akhlaur said: urmesque said: ama yetsin bu kadar eğlence demi skfjsg Aha şaşı çıkmıştı silmiş!!!!!! o şaşı değildi yavrucum. yukarı bakıodum. daha fazla kaşınıyorsan eğer koyarım bi kaç fotonu :D kjkhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 urmesque said: elif rakibim desene sen şuna! Çok inekti ya. Dandik bi yere girdi üniye hatta sonra. Dileyelim kaderler kesişmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Urmesque nun/nın/ın/un (hangini dilersen artık) gözleri paha biçilmezdir.Ayrıca benim büyüğümdür saygılıyımdır.Yanlışım varsa affola.Hele ki bugünkü fotodan sonra :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Xaenin said: urmesque said: elif rakibim desene sen şuna! Çok inekti ya. Dandik bi yere girdi üniye hatta sonra. Dileyelim kaderler kesişmesin. o zaman kesişmez dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Akhlaur said: Urmesque nun/nın/ın/un (hangini dilersen artık) gözleri paha biçilmezdir.Ayrıca benim büyüğümdür saygılıyımdır.Yanlışım varsa affola.Hele ki bugünkü fotodan sonra :D. bi numarası yok gözlerinin ya, webcam bozuk ayaana renkli gibi çıkarmış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Akhlaur said: Urmesque nun/nın/ın/un (hangini dilersen artık) gözleri paha biçilmezdir.Ayrıca benim büyüğümdür saygılıyımdır.Yanlışım varsa affola.Hele ki bugünkü fotodan sonra :D. haa şöööleee yola gel :D ginaly said: Xaenin said: urmesque said: elif rakibim desene sen şuna! Çok inekti ya. Dandik bi yere girdi üniye hatta sonra. Dileyelim kaderler kesişmesin. o zaman kesişmez dfg ahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ginaly said: Akhlaur said: Urmesque nun/nın/ın/un (hangini dilersen artık) gözleri paha biçilmezdir.Ayrıca benim büyüğümdür saygılıyımdır.Yanlışım varsa affola.Hele ki bugünkü fotodan sonra :D. bi numarası yok gözlerinin ya, webcam bozuk ayaana renkli gibi çıkarmış işte. veya webcam ayarlarıyla oynamış sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 beceremez o, bozmuştur direk sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 olum utku. karşıma çıkma. seni bi dal sigaraya dövdürtücem!!11!!1231212 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 urmesque said: olum utku. karşıma çıkma. seni bi dal sigaraya dövdürtücem!!11!!1231212 senin şu jiletçi hatun döver artık. neydi adı gözde mi, gizem mi unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 gözde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Çinçin var sizin oralarda. Orası öyle onunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 o beni yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ben kedi fotosu bekliyodum daldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ben kedi degilim, albumde fotomvar. insanim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ginaly said: o beni yer. önce parçalar sonra yer. evet yapar. beklerim kendisinden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 dory said: ben kedi degilim, albumde fotomvar. insanim ben. İnanmam ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 urmesque said: ginaly said: o beni yer. önce parçalar sonra yer. evet yapar. beklerim kendisinden sdf parçalamadan da yiyebilir. gözdede o potansiyeli gördüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 kediler klasorun adi. rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar