-007- Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 KillJoy said: doğudaki insan kime verecek oy ya.. bu kdr ilerlemişken kürt milliyetçiliği yolunu kesen akp idi.. chp ye mi mhp ye mi verecek doğu.. dtp'ye verecek hepsi.. bu yüzden tehlike var.. ya ben şunu anlamıorm akp yi kapatacaksınız.. oyu kime vereceksiniz? chp pff mhp pff İyi de AKP kapansa da kapanmasa da doğu DTP'ye oy verdi/veriyor. Onlar hiçbir zaman AKP'ye oy vermez yani, operasyondan sonra hiç vermeyecekler. Tabi aralarından akıllı olanlar DTP'ye oy vermeyecek o ayrı. Verdikleri oylar kürtçü bölücü parti kapandıktan sonra boşa gidecek çünkü. Kürtçü bölücü partiye oy vermenin boş iş olduğunu anlamalı doğu halkı. Sola vermesi daha mantıklı yani, tabii solda bir parti OLDUĞU zaman. Ayrıca AB bizi almaz. Bu olayı uzatmaya gerek yok yani.
mani Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 KillJoy said: Bilmiyorum göremeyen var mıdır ne kdr kötü bir durum içerisindeyiz. öncelikle topic altında saldırı olmamasını istiyorum Fakat ulusalcıyız diye geçinen tayfa sapır sapır ergenekon davasıyla dökülürken (bkz.Cumhuriyet Gazetesi, ex-generaller..) aynı zamanda AKP nin kapatılmasını en başından beri isteyenler.. çünkü -AB'ye girilmesini istemiyorlar : Türkiye'nin o idealimiz olan batıdan uzak kalmamızı modern ülkeler gelişmiş ülkeler düzeyine çıkmamızı istemiyorlar.. yeni okuduğum bi yazı Türkiye ile İspanya'nın ekonomisini karşılaştırıyordu.. İspanyanın Türkiyenin 5 yıl ötesinden gittiğini söylüyordu. 40milyar dolar cari açık, 125 milyar dolar ihracat 5 yıl önceki İspanya, şu an ispanyanın 265 milyar dolar ihracat ve 160 milyar dolar cari açığı var.. İspanya gelişmiş mi yani, Türkiye'ninde öyle hatta daha iyi olmasını istemeyiz mi? -Türkiye'yi bölmeye çalışıyorlar :Göremiyorlar mı ki eğer AKP diye bi hükumet olmassa doğunun DTP ye oy vereceğini, kendi haklarını AKP çatısı altında değilde amaçlanıp kürdistan kurmak isteyeceğini(yasal olarak) ya da dış güçlerin görüp seçim tablosunu bizi çok daha güç duruma bölünmeye zorlayacağını.. p.s: imla hatalarını göz ardı ediniz (: AB cidden türkiyeyi istiyor dimi. ondan dolayı yıllardır süründürüyor yaptıkları iki yüzlülükle. ben türkiye avrupa birligine girmeyi hak ediyor demiyorum ama AB de türkiyeyi sadece oynatıyor başka birşey yaptığı yok. AB ne karşı çıkmayı batılılaimaya modern bir türkiyeye karşı çıkmakla aynı şey kabul ediyorsun zaten anlatacak izah edecek birşey yok. En son bildiğim kadarıyla amerika japonya kanada gibi gelişmiş ülkeler AB de değildi. sırf DTP e oy gitmesin diye AKP yi ayakta tutmak nedir. AKP bu ülkenin altını kazmaktan başka ne işe yaradı çok merak ediyorum. Hazırladıkları çukura kendileride düşmemek için ellerinden geleni yapıyor. bu işten sıyrılmanın bir yolunu arıyor. AKP kapatılırsa zaten istedikleri olacak kendileri mazlum onu kapatanlar faşist olacak. Kendileri Atatürk devrimlerine savaş açmış durumdayken bukadar destek görmeside Mustafa Kemal in dediği gibi nekadar haini bol bir millet olduğumuzun kanıtıdır herhalde.
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bourbon said: Soulbringer said: Kapatilacaktir...Baska bir olasilik yoktur ve dusunulemez! baştakileri beğenmiyosan darbe yap partiyi beğenmiyosan kapat ne güzel ya. off almış başını bi darbe muhabbeti gidiyor toplumun büyük bi kısmı şizofren sanırım... Bunu söyleyince de aynı durumun "şeriat geliyor" diyenler için geçerli olduğunu söylemeleri de adamı hasta eden olaylardan biri bu ülkede. KillJoy said: bozuşmak yok özal dediğin adam iler görüşlüdür. teknolojiyi getirmiştir. herkes laf ederken ilk defa 3 şeritli otoyol yapmıştır keşke 4 yapsaydı :) tayyip geç kalan özelleştirmeyi yaptı TTelekom Tansu çiller baştayken ilk defa özelleştirilsin mi diye düşünüldü. 20milyar dolar'a satılacaktı satılsaydı o zmn.. Türkiye'nin dış borçlarının tamamı olmak üzere, iç borçlarının da yarısı kapanıyordu.. yol yapıp teknoloji getirip beraberinde türban yaratacağına hiçbirini yapmasaydı bugün bu ülke için daha iyi olurdu.
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 türbanın ne zararı var ya ben onu da anlamadım ya. neyse sadece görsel olarak hoşuma gitmior. bu yüzden belki karşıyım.. tayyip gaza geldi. bilmiorm generalden mi destek geldi yoksa başka bi yerden mi bilinmez. öle kalkılaşacak iş deildi. bilinir. özelleştirme ne kadar gecikirse o kdr satış değeri düşer, çok iyi biliyorum bi tanıdığımızın çalıştığı şirket petkim ihalesine girdi.. kesinlikle büyük yatırım isteyen iş.. maddelerde bütün 50 yıllık aletlerin değişiminden çıkarılacak işçilerin yüksek alacaklarına kadar her şey var.. devlet para kazanmıordu satıldı para kazandı.. daha önce olsa daha çok para kazanacaktı.. TürkTelekom Türklerin diil.. adını değiştirsin isterse benim umrumda diil.. Bi şirket devletin olabilir mi ya devlet mi şirket mi. vdslyi görmek istiosan satacaksın.. yok aydın doğan darbecilerden diil:) o daha başka bişe.. bide akpyi yerdiniz yerdiniz tmm.. da alternatifi var mı? eminim ki başka parti gelse. içimiz ferah olurdu cebimiz çoook daha kötü olurdu.. AB-bi gün gelecek girecez. / hiç şansımız kalmazdı özelleştirme/ olamazdı. en azından liberal ekonomiye bi adım daha yakınız diorm
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Türban siyasi bir araç ve din gibi yüce ve kutsal bir şeyin sömürüsü, aynı zamanda saf ve cahil insanların da vicdanen sömürüsü. Suistimalin birkaç çeşidinin sembolü yani. Başka parti olsaydı yabancılara satılmamış VDSL'siz TÜRK telefon hattımız olurdu. Sadece telefon hattı değil. Liman, otoyol falan da var. Ben sadece 1-2 şeyi söyledim devamını arkadaşlar sana sayfalar boyunca anlatabilir.
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 KillJoy said: Bilmiyorum göremeyen var mıdır ne kdr kötü bir durum içerisindeyiz. öncelikle topic altında saldırı olmamasını istiyorum Fakat ulusalcıyız diye geçinen tayfa sapır sapır ergenekon davasıyla dökülürken (bkz.Cumhuriyet Gazetesi, ex-generaller..) aynı zamanda AKP nin kapatılmasını en başından beri isteyenler.. çünkü -AB'ye girilmesini istemiyorlar : Türkiye'nin o idealimiz olan batıdan uzak kalmamızı modern ülkeler gelişmiş ülkeler düzeyine çıkmamızı istemiyorlar.. yeni okuduğum bi yazı Türkiye ile İspanya'nın ekonomisini karşılaştırıyordu.. İspanyanın Türkiyenin 5 yıl ötesinden gittiğini söylüyordu. 40milyar dolar cari açık, 125 milyar dolar ihracat 5 yıl önceki İspanya, şu an ispanyanın 265 milyar dolar ihracat ve 160 milyar dolar cari açığı var.. İspanya gelişmiş mi yani, Türkiye'ninde öyle hatta daha iyi olmasını istemeyiz mi? -Türkiye'yi bölmeye çalışıyorlar :Göremiyorlar mı ki eğer AKP diye bi hükumet olmassa doğunun DTP ye oy vereceğini, kendi haklarını AKP çatısı altında değilde amaçlanıp kürdistan kurmak isteyeceğini(yasal olarak) ya da dış güçlerin görüp seçim tablosunu bizi çok daha güç duruma bölünmeye zorlayacağını.. Kısaca, karamsar olmamak içte değil. Eğer tayyip gelmeseydi birilerinin gazına türban olayını sokmasaydı.. salak herif; gaza getirmeyecekti diğerlerini.. nese p.s: imla hatalarını göz ardı ediniz (: Abooow cilgin ucmus.
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 KillJoy said: doğudaki insan kime verecek oy ya.. bu kdr ilerlemişken kürt milliyetçiliği yolunu kesen akp idi.. chp ye mi mhp ye mi verecek doğu.. dtp'ye verecek hepsi.. bu yüzden tehlike var.. ya ben şunu anlamıorm akp yi kapatacaksınız.. oyu kime vereceksiniz? chp pff mhp pff bu ülke sadece sağ parti geldiği zamanlar, batılılaşma olduğu zaman, ilerlemiştir gerisi yalan. menderes özal tayyip ne duygusal ne şeriatçı ne de aşırı ulusalcı gözüyle bakıorm sadece objektif olmaya çalışıorm.. ha bu yazıyı da CNN de izlediğim haber üzerine yazdım ah ah way wah.. ABOOOW V2 (and bigger). Tayyiple ILERLEMISIZ BIZ YA! Helal olsun, zekana hayran kaldim.
Mike Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 kapatılcak akp. rahat olun. feto kankanız kurar bitane daha parti.
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 burda geçmişte çok kişiydik telekom özelleştirmesini. neden? çünkü rekabet sağlanacaktı. oysa benim gördüğüm bir şirketin komple satışı. telekom zarar ediyormuş da bilmemneymiş böylelikle para kazanılmış olmuş. geçiniz efendim.
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Telekom hic zarar etmedi, aksine inanilmaz derece kar elde ediyorlardi. Ama hic yatirim yapmiyorlardi. Satisindan sonra ataga gecti ama ihtiyac yoktu satilmasina.
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 rekabet gelcek merak etmeyin.. işte trcellinde quikneti var.. özel şirket olmasa ilerlemez.. zaten kâr edioz abi ne gerenk var yatırıma der. bu arada bu adam gitti gider.. h.sonuna kdr saydırın gelince karşılarım:)
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 KillJoy said: türbanın ne zararı var ya ben onu da anlamadım ya. neyse sadece görsel olarak hoşuma gitmior. bu yüzden belki karşıyım.. tayyip gaza geldi. bilmiorm generalden mi destek geldi yoksa başka bi yerden mi bilinmez. öle kalkılaşacak iş deildi. bilinir. özelleştirme ne kadar gecikirse o kdr satış değeri düşer, çok iyi biliyorum bi tanıdığımızın çalıştığı şirket petkim ihalesine girdi.. kesinlikle büyük yatırım isteyen iş.. maddelerde bütün 50 yıllık aletlerin değişiminden çıkarılacak işçilerin yüksek alacaklarına kadar her şey var.. devlet para kazanmıordu satıldı para kazandı.. daha önce olsa daha çok para kazanacaktı.. TürkTelekom Türklerin diil.. adını değiştirsin isterse benim umrumda diil.. Bi şirket devletin olabilir mi ya devlet mi şirket mi. vdslyi görmek istiosan satacaksın.. yok aydın doğan darbecilerden diil:) o daha başka bişe.. bide akpyi yerdiniz yerdiniz tmm.. da alternatifi var mı? eminim ki başka parti gelse. içimiz ferah olurdu cebimiz çoook daha kötü olurdu.. AB-bi gün gelecek girecez. / hiç şansımız kalmazdı özelleştirme/ olamazdı. en azından liberal ekonomiye bi adım daha yakınız diorm Bu adam feyk mı troll mü nedir bu?
mani Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 KillJoy said: türbanın ne zararı var ya ben onu da anlamadım ya. neyse sadece görsel olarak hoşuma gitmior. bu yüzden belki karşıyım.. tayyip gaza geldi. bilmiorm generalden mi destek geldi yoksa başka bi yerden mi bilinmez. öle kalkılaşacak iş deildi. bilinir. özelleştirme ne kadar gecikirse o kdr satış değeri düşer, çok iyi biliyorum bi tanıdığımızın çalıştığı şirket petkim ihalesine girdi.. kesinlikle büyük yatırım isteyen iş.. maddelerde bütün 50 yıllık aletlerin değişiminden çıkarılacak işçilerin yüksek alacaklarına kadar her şey var.. devlet para kazanmıordu satıldı para kazandı.. daha önce olsa daha çok para kazanacaktı.. TürkTelekom Türklerin diil.. adını değiştirsin isterse benim umrumda diil.. Bi şirket devletin olabilir mi ya devlet mi şirket mi. vdslyi görmek istiosan satacaksın.. yok aydın doğan darbecilerden diil:) o daha başka bişe.. bide akpyi yerdiniz yerdiniz tmm.. da alternatifi var mı? eminim ki başka parti gelse. içimiz ferah olurdu cebimiz çoook daha kötü olurdu.. AB-bi gün gelecek girecez. / hiç şansımız kalmazdı özelleştirme/ olamazdı. en azından liberal ekonomiye bi adım daha yakınız diorm patır patır dökülüyorsun ama farkında değilsin. menderes, özal falan bunlar türkiyeyi 1 adım ileri götürmemişlerdir. televizyon getirmekle, otoyol yapmakla ülke ilerlense ozaman biz çoktan girmiştik senin sevgili avrupa birliğine. telekom un elindeki tekel özelleştirilmedende kaldırılabilirdi. gerekmiyor yok pahasına telekom u satıp okadar önemli ve para basan bir kurumu harcamak. kusura bakma AKP nin alternatifi yok diye koyun gibi güdülecek bir insan değilim. sen öyleysen bilemiyorum.
mani Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 KillJoy said: rekabet gelcek merak etmeyin.. işte trcellinde quikneti var.. özel şirket olmasa ilerlemez.. zaten kâr edioz abi ne gerenk var yatırıma der. bu arada bu adam gitti gider.. h.sonuna kdr saydırın gelince karşılarım:) ne güzel uyutuyor abi bu amerika ve avrupa yeni nesili. yani ABD nin ve AB nin halen etkisini göremeyenler cidden bu foruma bakmalı. kim demiş sana devletin yönettiği kurum kâr edemez. kim demiş yatırım yapamaz. türkiye menderesten beri yabancı devletlerin kucağında. onlar ne derse o oluyor. kimisi ABD nin suyundan kimisi AB nin suyundan yeri geldiğinde iran ın suyundan gidiyor. nezaman üretim yaptık. ne zaman tarım yaptık. varsa yoksa ABD li avrupalı dostlarımız bize bol buldukları aklı verdi, onlardan aldık ham maddeleri, üretmedik sadece tükettik. inatla ARABA üretiyoruz diye gerim gerim geriliyoruz. dalgamı geçiyorlar çok merak ediyorum. adam gelip sana veriyor planları. teknolojiyi. ordaki üretimde kullanılan makinaların 90% ı yabancı. şimdi senmi üretmiş oluyorsun. nekdar çabuk teslimiyetçi olmuşsunuz böyle inanılır gibi değil ya. ver gitsin sat gitsin.
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Satıyorum. Saaaaaaatttııımmm. Babalar gibi.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 buradaki insanlar liberalizme kar$i degil ki. pe$ke$e 3 kaata kar$i. e$e dosta hibelere kar$i. bu adamlar pe$ke$ sanatini icra ettiler. Ayrica rakibi olmayan tekel konumundaki $irketleri ve kit leri satmak nasil bir mantiktir. Tek ileti$im omurgasi oln telekom satilabiir mi? 10 tane ozel telekom olsaydi farkli omurgalar kuran, satarsin babalar gibi.
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 " ş " harfi türkçe q klavye de p nin hemen altındadır, o yoksa " s " harfi w nun altındadır. - ukalalık olsun dıye degıl de hıc zor gelmıyor mu her seferınde shıft 4 e basmak sadece s ye ş ye basmak varken - edit : yani $ seklinde yazan birini hic ciddiye almak gelmiyorda icimden, konu ne kadar ciddi olsa da.
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 draedan said: " ş " harfi türkçe q klavye de p nin hemen altındadır, o yoksa " s " harfi w nun altındadır. - ukalalık olsun dıye degıl de hıc zor gelmıyor mu her seferınde shıft 4 e basmak sadece s ye ş ye basmak varken - edit : yani $ seklinde yazan birini hic ciddiye almak gelmiyorda icimden, konu ne kadar ciddi olsa da. ingilizce klavyelerde $ icin shift+4 yapmıyorsun direk yazıyorsun belki? bunu düsündünmü? neyse akp nin özalın menderes in türkiyeyi ileri götürdügüne inananlar ne dersek diyelim bildikleri okumaya devam edeceklerdir zaten kasmanın lüzumu yok , tekelciliği , yok yere yapılan satışları (namı diger peşkeş) ülkenin gelirini arttırdığına mı inanıyorsunuz gerçekten? ben biliyordum zaten... bu 82 anayasası ülkede nasıl bir sığır sürüsü yaratmak potansiyeline sahip olduğunu , nası güdülür cinsten koyunlar yaratacağını daha 10-15 yıl öncesinden biliyordum (-k) tek düze bir ezber, karşıt fikrin yalanlanması , inkar ... peh peh peh böyle de olacaktı demek... resmen yozlaşmış bir toplum olma yolunda son sürat durmak yok yola devam!..
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Ağlama duvarına döndü be paticik. Kapatılcaz korkusuyla bütün yandaşlar burda çemkirip duruyor.
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 akepe kapatılırsa hede olur, bak kaparsanız höde de olur gibi yaklaşımlar sıradan korkutma politikaları. akepenin yaptığı olumlu işler olabilir, ki onlar da ekonomi ile alakalı değil, zira kapansada bişi olmaz ekonomi zaten topu dikmek üzere.
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 scorch said: draedan said: " ş " harfi türkçe q klavye de p nin hemen altındadır, o yoksa " s " harfi w nun altındadır. - ukalalık olsun dıye degıl de hıc zor gelmıyor mu her seferınde shıft 4 e basmak sadece s ye ş ye basmak varken - edit : yani $ seklinde yazan birini hic ciddiye almak gelmiyorda icimden, konu ne kadar ciddi olsa da. ingilizce klavyelerde $ icin shift+4 yapmıyorsun direk yazıyorsun belki? bunu düsündünmü? ıngılızce de shift 4 $, turkte de alt 4 mus hatta, pardon, ben alıskanlıktan shıft 4 demısım. np gercı.
Romario Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Kim dmeiş liberalizme karşı değiliz diye? Ben şahsen karşıyım her kaba girme modeline. Ya tam özgürlük ya da 0 hürriyet bundan yanayım.
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 akp nin özalın menderes in türkiyeyi ileri götürdügüne inananlar ne dersek diyelim bildikleri okumaya devam edeceklerdir -bende sizin hep yanlış tarafta olduğunuzu düşünüyorum ve geleceği göremediğinizi savunuyorum ee ne olacak şimdi- zaten kasmanın lüzumu yok , tekelciliği , yok yere yapılan satışları (namı diger peşkeş) ülkenin gelirini arttırdığına mı inanıyorsunuz gerçekten? -en azından liberal düzen sağlanmaya başladı diye seviniyorum, ki yanlış başlasa bile "bir ülkede tekel olamaz, tekel bir şirket varsa ya rekabet için yeni şirket kurmaya yardım eder devlet ya da o şirketi 2ye ya da 3e böler"- ben biliyordum zaten... bu 82 anayasası ülkede nasıl bir sığır sürüsü yaratmak potansiyeline sahip olduğunu , nası güdülür cinsten koyunlar yaratacağını daha 10-15 yıl öncesinden biliyordum (-k) tek düze bir ezber, karşıt fikrin yalanlanması , inkar ...-aslında bunu sen yapıyorsun tartışmak için açmadım mı topii acaba nasıl düşünüyorsun.. neden öyle düşünüyorsun diye görmek için- peh peh peh böyle de olacaktı demek... resmen yozlaşmış bir toplum olma yolunda son sürat durmak yok yola devam!..-yanıldığın konu AKP destekçisi değilim aslında hiç partinin destekçisi değilim.. sadece mantıksal çerçevede liberalizme en yakın parti olduğunu savunuyorum ve.. başlıktan da anlaşılabileceği gibi.. kapanırsa nasıl güçlüklerle karşılaşacağımızı söylüyorum soruyorum - [b]p.s:akp de tekel konumda alternatifi olmadığı için seçiliyor. olaya asla dinsel olarak bakmıorm.[/b]
Öne çıkan mesajlar