Othranx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 nerde yapabilirim ya indirmek uzun sürer şimdi[hline]I feel it once again It's overwhelming me His spirit's like the wind The angel guarding me Oh, I know, oh, I know He's watching over me Oh, I know, oh, I know He's watching over me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2002 http://housecall.antivirus.com/housecall/start_corp.asp[hline]I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 .RB0 nedir yaa? Ben hayatımda boyle virus tarayıcı programı gormedim. Hemen hemen butun .exe uzantılı dosyalarımla aynı isimde .rb0 uzantılı dosyalar olustu ve maalesef bu uzantılı dosyaların olustugu butun .exe dosyaları artık win32 aplikasyonu degilmiş. Şu online scan mereti Bugune kadar harddisklerime aldığım butun programları bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 nasıl yani? Bende denedim bende dişi olmadı.[hline]I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2002 Valla ben dagıldım. Nerdeyse dışardan yuklenmiş olan (Yani windows ile gelmeyen) butun programlarım çalışmıyor. Icq.exe yi bile bulamadım. Tekrar yükledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2002 Kanimca www.commandondemand.com en iyisi. F-Prot motorunu kullaniyor zaten.[hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 online virus scan çekeyim dedim ghald beni korkuttu vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 panda yi tek geçerim bu alemde hiçbir zarar vermiyor süper temiz calısıyor cpu yu cok kastırmıyo ve hakikatende ne varsa bulup siliyor[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [02:00] yankiyla ozugn [02:00] beraber uyudular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 bendede hich sorun cikarmamisti shu house call hedesi ghalds sendeki bi virusun olai olmasin?[signature][hline]"Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 said: DynamicK, 16 February 2004 11:11 tarihinde demiş ki: panda yi tek geçerim dynacım, panda ne yazıkki olan virüsleri bile göremiyor. Ben hepsini denedim, en iyisi housecall.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 http://security.symantec.com[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 http://www.blackcode.com/scan/[signature][hline];;suicidal icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 herkes farklı bişi söylüyor ooh[signature][hline]Halfmumi bir ara demiş ki: İcq yönetimi Mastericq sahipleri 25 haneye kadar icq dağıtcaklarını bununda icqnun ortamını dağıtcağını belirttiler -coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki: mumi the sucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar