bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ortalama alınırken bana sorulmadı lan :s Ayrıca durex in araştırmasına göre ortalama 26cm miş. muhabbet çok seviyeli ama gitmek zorundayım :p Dory, ban all of them!
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 South Park'ın Chinpokomon bölümü bu konuda izlenesi bir komed eseridir :D
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 tamamen kronik,psikolojik,astronomik,buldum duygusal
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Fistan said: tenis falan oynansa esli olmaz mi bir birliktelik fiziksel? arkadasim icin soruyorum. arkadasini da al git ya yeter !
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Xo said: öpüşürken göz kapalı mı olmalı açık mı ? /discuss ben hiç kapatamıyorum lan gözümü
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 olayın bütün romantikliği gidiyo kapatmak lazım
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 yok abi yani bakmak istioyurm tabi o noktadan pek bişey göremiosun ama bakmayınca gözümü kapatınca kıllanıorum ben çok huylu bi adamım haha
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 her yigidin bir yogurt yigisi vardır derler neden uzattınız bu goz kapama muhabbetini anlamadım:)
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Nomak said: male ve female sora bi de aktif olan male arkadaşlarımızı topice bekliyorum.male female sebep?erkek kıza noldu? seks uzerine derken aktif male aramıssın noluyo bi fail war sanki ortamda
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Boyle bir topic bayan koyarsak ne olacağı malum (td)
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Female kız değil dişi. Erkek ve dişi arkdaşlarımız mı desin? (:P)
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Xo said: O.K. Rötar (tu) SAKIN BUNU KULLANMAYIN YARABBİM Uyuşturuyor lan, gidiyo yani his. Çok korkunç. Sakın yani. İlla geciktirici istiyorsanız Durex Personal var, o daha makul. Geçen sayfalara pek bakmadım da, muhabbet seviyeli miydi bari?
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Nomak said: Çoğu erkeğin karşılaştığı sorun olan erken boşalma karşılaşan varmı varsa üstesinden nasıl gelmeye çalıştınız. bence asıl sormak istedigi bu X(
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Popoyu kasarsanız erken gümlersiniz kanka, bu kadar basit.
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Kendine güvensizlik ve popoyu kasmakla alakalı. Popoyu kasmamak kolay, kendine güvenmeye çalış.
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Olmazsa sevişmeden önce git tuvalete, I'm a love machine HUAAAA yap ayna karşısında. Self-esteem boost.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mortis said: Xo said: öpüşürken göz kapalı mı olmalı açık mı ? /discuss ben hiç kapatamıyorum lan gözümü davar
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 mulgear6 said: Nomak said: Çoğu erkeğin karşılaştığı sorun olan erken boşalma karşılaşan varmı varsa üstesinden nasıl gelmeye çalıştınız. bence asıl sormak istedigi bu X( ehehe yok seks ustune topic olsun konusalim aksakliklari kendimizde gorelim dedim...demesinede....epic yapma cabasi var topici... ki asil merak ettigim ne kadar engellene bilirki dogal yollar ile.
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Başka nasıl engelliycen ki? Geciktiricili kullansan ona alışacaksın, kullanmadığın zaman direk gidicek biticeksin yani. Kendine güvenmen lazım işte, çavuş az tokatlanacak, bir de kendini değil karşındakini düşüneceksin bir yere kadar. O "bir yer"den sonra kendini düşünebilirsin np.
Öne çıkan mesajlar