bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ortalama alınırken bana sorulmadı lan :s Ayrıca durex in araştırmasına göre ortalama 26cm miş. muhabbet çok seviyeli ama gitmek zorundayım :p Dory, ban all of them! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 South Park'ın Chinpokomon bölümü bu konuda izlenesi bir komed eseridir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 tamamen kronik,psikolojik,astronomik,buldum duygusal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Fistan said: tenis falan oynansa esli olmaz mi bir birliktelik fiziksel? arkadasim icin soruyorum. arkadasini da al git ya yeter ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Xo said: öpüşürken göz kapalı mı olmalı açık mı ? /discuss ben hiç kapatamıyorum lan gözümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 olayın bütün romantikliği gidiyo kapatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 yok abi yani bakmak istioyurm tabi o noktadan pek bişey göremiosun ama bakmayınca gözümü kapatınca kıllanıorum ben çok huylu bi adamım haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 her yigidin bir yogurt yigisi vardır derler neden uzattınız bu goz kapama muhabbetini anlamadım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Şaşı olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Nomak said: male ve female sora bi de aktif olan male arkadaşlarımızı topice bekliyorum.male female sebep?erkek kıza noldu? seks uzerine derken aktif male aramıssın noluyo bi fail war sanki ortamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Boyle bir topic bayan koyarsak ne olacağı malum (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Female kız değil dişi. Erkek ve dişi arkdaşlarımız mı desin? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 www.hotmale.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Xo said: O.K. Rötar (tu) SAKIN BUNU KULLANMAYIN YARABBİM Uyuşturuyor lan, gidiyo yani his. Çok korkunç. Sakın yani. İlla geciktirici istiyorsanız Durex Personal var, o daha makul. Geçen sayfalara pek bakmadım da, muhabbet seviyeli miydi bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 benim arkadas bayan bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Nomak said: Çoğu erkeğin karşılaştığı sorun olan erken boşalma karşılaşan varmı varsa üstesinden nasıl gelmeye çalıştınız. bence asıl sormak istedigi bu X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Popoyu kasarsanız erken gümlersiniz kanka, bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 piskolocik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Kendine güvensizlik ve popoyu kasmakla alakalı. Popoyu kasmamak kolay, kendine güvenmeye çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ilyas salmani düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Olmazsa sevişmeden önce git tuvalete, I'm a love machine HUAAAA yap ayna karşısında. Self-esteem boost. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mortis said: Xo said: öpüşürken göz kapalı mı olmalı açık mı ? /discuss ben hiç kapatamıyorum lan gözümü davar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 mulgear6 said: Nomak said: Çoğu erkeğin karşılaştığı sorun olan erken boşalma karşılaşan varmı varsa üstesinden nasıl gelmeye çalıştınız. bence asıl sormak istedigi bu X( ehehe yok seks ustune topic olsun konusalim aksakliklari kendimizde gorelim dedim...demesinede....epic yapma cabasi var topici... ki asil merak ettigim ne kadar engellene bilirki dogal yollar ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Başka nasıl engelliycen ki? Geciktiricili kullansan ona alışacaksın, kullanmadığın zaman direk gidicek biticeksin yani. Kendine güvenmen lazım işte, çavuş az tokatlanacak, bir de kendini değil karşındakini düşüneceksin bir yere kadar. O "bir yer"den sonra kendini düşünebilirsin np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar