Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akp kapatma davası dumen mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bır komplo teorısı var ortada bu yonde paylasayım dedım
sımdı hıkaye su

pek cogunuzun bıldıgı uzere ekonomı batık vazıyette T.C tarıhının en buyuk dıs borcu olusmus durumda ıssızlık dız boyu yenı yenı baslayan zamlar falan fılan..

sımdı yakında beklenen bır ekonomık krız var ve akp bu krızden yırtmak ıcın kendını kapattırıp mazlum rolu oynayacak trıbune calısacak bolece hem kendı sebep oldugu krızden kurtulacak hemde aglayarak acıların cocugu modunda oylarını yukseltecek

fark ettıysenız akp kapatma davası cok hızlı ılerlıyor normalde bolucu orgutle alenen ılıskısı oldugu bılınen dtp nın kapatma davası 16 kasım 07 de acılmıs olmasına ragmen ortada bır olay yokken akpnın kapatma davası oldukca hızlı bır sekılde ılerlıyor

gercı bu hızdan bazı gerıcı cevreler baska anlamlarda cıkarabılır tabii

akp yaptıklarıylada yangına korukle gıdıyor mehmet mir dengir fıratın son acıklamaları,babacanın abye aglaması tayyıbın soylemlerı normalde hakkında dava acılan bır partının yapmaması gereken ne varsa aynen yapıyorlar

yazıcak daha fazla seyler var fakat sımdılık burada bırakıyorum
Mesaj tarihi:
bu bir teori degil AKP'nin yapmak istedigi bu Sucu başkasına atıcaklar kurban'da belli başsavcı bizi kapattınız böyle oldu dicekler. Sonra tekrar maduru oynucaklar bizim koyun halkımız tekrar oy vericek tekrar bunlar olucak
Mesaj tarihi:
4Ever said:
bu bir teori degil AKP'nin yapmak istedigi bu Sucu başkasına atıcaklar kurban'da belli başsavcı bizi kapattınız böyle oldu dicekler. Sonra tekrar maduru oynucaklar bizim koyun halkımız tekrar oy vericek tekrar bunlar olucak

Çok mantıklı. Beklenir. Ayrıca Tayyip'in en az 2, 3 dönem daha başbakan olacağını düşünüyorum, umarım yanlırım.
Mesaj tarihi:
Çöktü ama medya ve yüzsüzce açıklamaları ile bakanlarımız örtbas ediyorlar. TC bakanına başbakanına yakışmayacak ağız oyunları ile ne bir cevap ne bir açıklama yapılmıyor.
Mesaj tarihi:
fede said:
eğer kapatılmaz da 2011 de normal seçim olursa, akp yan basar. çünkü millet sadece ekonomiye oy verdi. ekonomi çökecek tabi o zamana kadar

ekonomi patlarsa daha çok oy alırlar. Bizim milletimiz mazoşist, resmen acıdan zevk alıyor.
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:
Çok mantıklı. Beklenir. Ayrıca Tayyip'in en az 2, 3 dönem daha başbakan olacağını düşünüyorum, umarım yanlırım.

1 dönem daha olur. öyle demişti vaktiyle 3 dönemden başbakanlıktan sonra ben bırakırım siyaseti demişti.
Mesaj tarihi:
Amerikadaki seçimlere bağlı, cumhuriyetçiler gelirse buda gider, yok obama gelirse buda kalır. Obama ne derse bu da der, hepsi aynı yere bağlı çalışan ekipler bunlar.
Mesaj tarihi:
asinanyavuz said:
aktiftablet said:

1 dönem daha olur. öyle demişti vaktiyle 3 dönemden başbakanlıktan sonra ben bırakırım siyaseti demişti.

Adam hangi sozunu tuttu ki, bu sozunu tutsun.
Mesaj tarihi:
amerikan seçimi davasını açar mısın? şu an zaten cumhuriyetçiler var tekrar cumhuriyetçi gelirse neden gitsin akp? aksine obama ve akp arasında bir bağlantı göremiyorum varsa aydınlatın çünkü obama'nın orta doğu hakkında da hiç bi bilgim yok
Mesaj tarihi:
Obama Irak'tan tamamen cekilmek istiyor, yanliz ben bu sirf cumhuriyetci diye olan McCain du$manligini anlamiyorum, bence Obama gibi genc ve tecrubesiz bir insandan cok daha duzgun i$ yapacaktir (en azindan ABD icin). Insanlar saldiracaktir buyuk ihtimalle "birbirbir adam iraktan cikmak istemiyor hirhirhir" diye ama birincisi hicbir zaman McCain ordu'yu irak'ta tutmak istedigini soylemedi, sadece bir bari$ gucu birakmak istedigini soyledi -belki bazilari icin pek farkli degil ama pasif bir birlik ile amerikanin $u anda irakta olan ordusunun farki bence buyuk. Ikinci ve daha onemlisi, Obama senatorken ortadogu komitesindeydi, bu surec irak sava$inin ba$lamasini da kapsiyordu, ve 2-3 kere konu$ma yapti ve oy verdi. bircok oylama sirasinda orda yoktu bile. Acikcasi benim ilk tercihim Clinton'du yazik oldu Obama'nin aday cikmasi, ama obama mi mccain mi derseniz ben dedeyi secerim
  • Yeni Oluştur...