Afush Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Bi arkadaşımın önerisiyle izlediğim bi film.Ben çok beğendim,izlettiğim bi kaç kişi de baya beğendi,3 ödüllü,Türkiye'de vizyona girmemiş bir film bu.Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ahaha bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Güzel olduğu söylenen bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 link vermis adam, ayip be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 filmin enteresanlığından dedim.adam deil ayrıca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 çok enteresan gözüküyor harbi o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ohş izledim. iyiymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Tez zamanda uzakdoğu versiyonu çekilsin! Çok sevdim konuyu! Arshiv.Net alıntısı said: Ben, kimseye benzemeyen birisidir. Kendine özgü hayatı olan Ben, dış dünyadan bağımsız bir şekilde yaşamını sürdürmektedir. Gününün büyük bir kısmını internet üzerinden “Archlord” isimli oyunu oynayarak geçirmektedir. Oyunda, çok güçlü, saygı duyulan bir karakteri vardır. Ben'in en büyük hayali, gerçek hayatta da oyundaki gibi bir karaktere sahip olmaktır. Fakat “Otizm” adı verilen hastalığı yüzünden bu hiç te kolay değildir. Sürekli arkadaşlarının şakalarına maruz kalan, dışlanan Ben'in yardımına “Archlord” oyunundan tanıştığı Scarlite adlı kız koşacaktır... Gerçek olaylardan etkilenilerek çekilmiş olan filmin oyuncusu Greg Timmermans filmin hem kendisinin, hem yapımcının, hem de yönetmenin ilk filmi olduğunu söyledi. Filmi izlerken bunu hiç hissetmemiş olmak; sanırım filmin başarısını bir kez daha gözler önüne seriyor... Bu yılki Oscar ödül töreninde ülkesi Belçika'yı temsil eden film, İstanbul Film Festivali'nden "Uluslar Arası Film Eleştirmenleri Birliği FIPRESCI" ödülünü aldı. Farklı anlatım tarzı, ilginç kurgusu ve oyuncularının performansıyla göz dolduran film, kuşkusuz festival programının en iyi filmlerinden biriydi. Ayrıca meraklıları için şunu da belirtelim; film, yönetmenin yazdığı Ben X adlı kitaptan uyarlanmış. Hatta yönetmen Nick Balthazar, hikâyeyi ilk başta bir tiyatro oyunu olarak sahneye koymuş; akabinde roman haline getirmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konusu garip geldi izleyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 İzledim sonunu beyendim. Oturun izleyin derim ben birbuçuk saat zaten bitiveriyor hemencecik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bi arkadasim da baya tavsiye etmisti, izleyemedim hala :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Ben de cok begendim. Cok guzel bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Hoştu gerçekten, gerçi içim burkuldu gayet mutluyken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Madcat said: filmin enteresanlığından dedim.adam deil ayrıca :D lol evet adam değil "hanım" :D neyse beğenildiğine sevndm archlord diye bi oyun da harbiden varmış,grafikleri de fena değilmiş hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Cok beyendim izlenmesi gereken bi film. bence Duygusal insan olsam kesin ağlardım sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ilginçti bu archlord oynunu mu tanıtıyorlar bir bakıma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 harika bi film mutlaka izleyin duygulandım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 çok güzel yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 heh hadi ben tatildeydim diğerlerinden nasıl kaçmış link :) Neyse ölü de olsa sildim. Filmi merak ettim de internet dışında bulunacak bir filme benzemiyor,araştıralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 silmeseydin bea.zaten çok zor bulunuyodu :P lan spoilerları silmezsin gittin neyi sildin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 yasak abi,emir kuluyuz bizde :D zaten link ölüydü,birde google'da aratınca bulunuyor bu tarz filmlerin torrentleri falan,çekiyorum şuan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 altyazısı var mı filmin ? divxplanette birşey çıkmıyor aratınca, ki geçenlerde bu filmin afişini gördüğümü hatırlıyorum ana sayfalarında. @fenris googleda thepiratebay yazınca çıkan sitede var (türkiyeye kapalı ama sanırım site, proxy üstünden falan artık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Divxplanette var altyazisi. türkiyede gösterime girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 benim takıldığım ufak bi nokta var. ya kız hayaliyse, buna sataşan tipler nasıl telefonda mesajını izlediler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 kız mormal de var zaten.Tren istasyonuna yetişemeyince hayalini kurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar