Afush Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Bi arkadaşımın önerisiyle izlediğim bi film.Ben çok beğendim,izlettiğim bi kaç kişi de baya beğendi,3 ödüllü,Türkiye'de vizyona girmemiş bir film bu.Tavsiye ederim.
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 filmin enteresanlığından dedim.adam deil ayrıca :D
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Tez zamanda uzakdoğu versiyonu çekilsin! Çok sevdim konuyu! Arshiv.Net alıntısı said: Ben, kimseye benzemeyen birisidir. Kendine özgü hayatı olan Ben, dış dünyadan bağımsız bir şekilde yaşamını sürdürmektedir. Gününün büyük bir kısmını internet üzerinden “Archlord” isimli oyunu oynayarak geçirmektedir. Oyunda, çok güçlü, saygı duyulan bir karakteri vardır. Ben'in en büyük hayali, gerçek hayatta da oyundaki gibi bir karaktere sahip olmaktır. Fakat “Otizm” adı verilen hastalığı yüzünden bu hiç te kolay değildir. Sürekli arkadaşlarının şakalarına maruz kalan, dışlanan Ben'in yardımına “Archlord” oyunundan tanıştığı Scarlite adlı kız koşacaktır... Gerçek olaylardan etkilenilerek çekilmiş olan filmin oyuncusu Greg Timmermans filmin hem kendisinin, hem yapımcının, hem de yönetmenin ilk filmi olduğunu söyledi. Filmi izlerken bunu hiç hissetmemiş olmak; sanırım filmin başarısını bir kez daha gözler önüne seriyor... Bu yılki Oscar ödül töreninde ülkesi Belçika'yı temsil eden film, İstanbul Film Festivali'nden "Uluslar Arası Film Eleştirmenleri Birliği FIPRESCI" ödülünü aldı. Farklı anlatım tarzı, ilginç kurgusu ve oyuncularının performansıyla göz dolduran film, kuşkusuz festival programının en iyi filmlerinden biriydi. Ayrıca meraklıları için şunu da belirtelim; film, yönetmenin yazdığı Ben X adlı kitaptan uyarlanmış. Hatta yönetmen Nick Balthazar, hikâyeyi ilk başta bir tiyatro oyunu olarak sahneye koymuş; akabinde roman haline getirmiş...
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konusu garip geldi izleyen var mı?
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 İzledim sonunu beyendim. Oturun izleyin derim ben birbuçuk saat zaten bitiveriyor hemencecik.
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bi arkadasim da baya tavsiye etmisti, izleyemedim hala :D
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Ben de cok begendim. Cok guzel bir film.
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Hoştu gerçekten, gerçi içim burkuldu gayet mutluyken...
Afush Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Madcat said: filmin enteresanlığından dedim.adam deil ayrıca :D lol evet adam değil "hanım" :D neyse beğenildiğine sevndm archlord diye bi oyun da harbiden varmış,grafikleri de fena değilmiş hani.
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Cok beyendim izlenmesi gereken bi film. bence Duygusal insan olsam kesin ağlardım sonunda.
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ilginçti bu archlord oynunu mu tanıtıyorlar bir bakıma :)
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 harika bi film mutlaka izleyin duygulandım :p
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 heh hadi ben tatildeydim diğerlerinden nasıl kaçmış link :) Neyse ölü de olsa sildim. Filmi merak ettim de internet dışında bulunacak bir filme benzemiyor,araştıralım
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 silmeseydin bea.zaten çok zor bulunuyodu :P lan spoilerları silmezsin gittin neyi sildin :P
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 yasak abi,emir kuluyuz bizde :D zaten link ölüydü,birde google'da aratınca bulunuyor bu tarz filmlerin torrentleri falan,çekiyorum şuan :)
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 altyazısı var mı filmin ? divxplanette birşey çıkmıyor aratınca, ki geçenlerde bu filmin afişini gördüğümü hatırlıyorum ana sayfalarında. @fenris googleda thepiratebay yazınca çıkan sitede var (türkiyeye kapalı ama sanırım site, proxy üstünden falan artık)
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Divxplanette var altyazisi. türkiyede gösterime girmiş.
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 benim takıldığım ufak bi nokta var. ya kız hayaliyse, buna sataşan tipler nasıl telefonda mesajını izlediler?
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 kız mormal de var zaten.Tren istasyonuna yetişemeyince hayalini kurdu.
Öne çıkan mesajlar