Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben X

Afush

Öne çıkan mesajlar

Tez zamanda uzakdoğu versiyonu çekilsin! Çok sevdim konuyu!

Arshiv.Net alıntısı said:
Ben, kimseye benzemeyen birisidir. Kendine özgü hayatı olan Ben, dış dünyadan bağımsız bir şekilde yaşamını sürdürmektedir. Gününün büyük bir kısmını internet üzerinden “Archlord” isimli oyunu oynayarak geçirmektedir. Oyunda, çok güçlü, saygı duyulan bir karakteri vardır. Ben'in en büyük hayali, gerçek hayatta da oyundaki gibi bir karaktere sahip olmaktır. Fakat “Otizm” adı verilen hastalığı yüzünden bu hiç te kolay değildir. Sürekli arkadaşlarının şakalarına maruz kalan, dışlanan Ben'in yardımına “Archlord” oyunundan tanıştığı Scarlite adlı kız koşacaktır...

Gerçek olaylardan etkilenilerek çekilmiş olan filmin oyuncusu Greg Timmermans filmin hem kendisinin, hem yapımcının, hem de yönetmenin ilk filmi olduğunu söyledi. Filmi izlerken bunu hiç hissetmemiş olmak; sanırım filmin başarısını bir kez daha gözler önüne seriyor...

Bu yılki Oscar ödül töreninde ülkesi Belçika'yı temsil eden film, İstanbul Film Festivali'nden "Uluslar Arası Film Eleştirmenleri Birliği FIPRESCI" ödülünü aldı. Farklı anlatım tarzı, ilginç kurgusu ve oyuncularının performansıyla göz dolduran film, kuşkusuz festival programının en iyi filmlerinden biriydi. Ayrıca meraklıları için şunu da belirtelim; film, yönetmenin yazdığı Ben X adlı kitaptan uyarlanmış. Hatta yönetmen Nick Balthazar, hikâyeyi ilk başta bir tiyatro oyunu olarak sahneye koymuş; akabinde roman haline getirmiş...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
altyazısı var mı filmin ? divxplanette birşey çıkmıyor aratınca, ki geçenlerde bu filmin afişini gördüğümü hatırlıyorum ana sayfalarında.

@fenris googleda thepiratebay yazınca çıkan sitede var (türkiyeye kapalı ama sanırım site, proxy üstünden falan artık)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...