Drall Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 YAZMA SAKIN BU TOPİĞE ÇOK SİNİRLİYİM ŞUAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Madcat said: benim msn 7/24 açık mesela,birine kızsam yazamıyor muyum şimdi? kendini sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 oha denedim süper oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 nedense buraya uygun gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 uhauhauah süper karikatür.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Şey görmüştüm ben: 'Partiden geldim çok yorgunum birşey yazmayın' He tabi böyle düzgün bir Türkçe kullanmıyordu nick sahibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 benim bi arkadaş var kullanmadığım yada eskiden kullandığım msn adresimde eklenik. msn 7/24 açık. genelde iletisinde "arkadaşlarla içmeye gittim 8 gibi gelirim","ortamlara akıyoruz, dün gece 60 bira içtim bugün 70 deniycem","gıralım asarım keserim YAZMA sinir harbindeyim" falan yazıyodu. yeni msn adresime eklemedim ben bunu.3-5 gün önce de facebookta rasladım bu herife.ekledim facebookuma ama.silicem 2-3 gün sonra. selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 başlıktaki olguya kılım sinirim şuyum buyum. "oyundayım, mesajınıza anında cevap veremem ama görürsem neden olmasın, burdayım yani çekinmeyin" imajı çizen notlarım tepki görüyor bunlara bişey denmiyor bir de, ben onu anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 yokum yazınca kızlarda sempati oluşturuyorum oha yokmuş kimbilir hangi ortamda bu çocuk diye düşünüyolar :ciks smiley: :ciks smiley: :ciks smiley: :ciks smiley: :ciks smiley: :ciks smiley: :ciks smiley: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Fly ne demek istediğini anlamadım ben.. noktalama işaretlerinin hepsini kullansan güzel olacak sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ben önceden hep online dururdum. artık bişe yapmıyor da olsam meşgul yapıyorum.. nasıl bi his, değişen ne bakalım zamanla görecez.. ama ilk tepkileri aldım zaten. hayırdır napıyon falan diye soranlar oluyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 o status sisteminin laçka olmasına uyuz oluyorum zaten. adam gibi kullansa millet negzel olacak. mecburen sen de böle away/busy yapıyosun sora statusun bi anlamı kalmıyo. artık ben direkt offline girmeye başladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ben anladım sanırım:P Fly çünkü sen o notu bıraktığında melez kalıyosun, daha pısırık oluyosun halbuki bak sen ötekine YAZMA!! ÇİZERİM BOZARIM KESERİM ASARIM! ağır abi. bitirmiş olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 benim listemde böyle eğlenceli insanlar yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Mr_Hand said: o status sisteminin laçka olmasına uyuz oluyorum zaten. adam gibi kullansa millet negzel olacak. mecburen sen de böle away/busy yapıyosun sora statusun bi anlamı kalmıyo. artık ben direkt offline girmeye başladım :) yakında ben de başlarım sanırım :D hafiften başladım zaten arada bi offline takılıyorum.. zaten işin garip yanı msn de konuştuğum kişi de pek yoktur. bi elin parmaklarını geçmez muhabbet ettiklerim. sonra alakasız insanlar gelirler msn e ekler facebook a ekler, ama konuşmazlar hiç.. garip :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 facebookta eskiden bildiim ama hiç konuşmadıım bi sürü insan var ya :) herkes ekliyo anasını satim. bu arada listemde kimsa yazmasın!!1 diye 1 kişi var şu an, o da sevgili muhabbetine bööle yapmış. komik olan adamın listesinde zaten kimse yok; 10 kişi zorla online olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 auhauhua :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 kesinlikle Çevrimiçi mod'da durmuyorum. Ağzıma pisliyolar çevrimiçi görünüpte afk isem. vay efendim sen madem pc başında değilsin niye çevrimiçisin! oda haklı aslında... ama dışarıda'ya alınca buseferde, ordamısın? . . hey? . gıpraşım ordamısın?ordamısın?ordamısın?ordamısın?ordamısın?ordamısın?ordamısın? aloaloaloaloaloaloaloaloaloalo gıpraşım gıpraşımgıpraşım gıpraşım gıpraşım dışarıda yazıo işte kör insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 sözlük mü lan bura bu ne biçim topak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 naaaalaka sırf fiilim -mek -mak eki aldığı içinmi bu muamele... ırkçılar sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ergenlik çağında ilgisiz kaldığı için bişey olmadığı halde tahta okul sırasına yüzüstü kapanıp ilgi bekleme durumuna benziyor kanaatimce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 :o naptın sen agaz0r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Darqainu said: ergenlik çağında ilgisiz kaldığı için bişey olmadığı halde tahta okul sırasına yüzüstü kapanıp ilgi bekleme durumuna benziyor kanaatimce işte buna repleri veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar