Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 http://deathknight.info/2008/06/frostmourne-the-first-encounter/#comments muradin yaşıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Bana Caverns of Time zindanı gibi geldi. Bir yerde okumuştum Arthas'la beraber yapılacak bir görev vardı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 evet direk CoT instance ı olduğu belli zten frostmourne u ilk aldığı zamana dönecez. Of harika lan of ! =_= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaoru Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Age of conan kıçımı öpebilir, viva la wow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 sapphiron,vashj flmda olur ows negzel (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Eee eğer geçmişte ölmediyse şimdiki zamanda hala yaşıyo olması lazım. Nerde lan bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 caverns of time'da görmemiz normal de şu en alttaki quest log kafa karıştırıcı geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 axedice said: Eee eğer geçmişte ölmediyse şimdiki zamanda hala yaşıyo olması lazım. Nerde lan bu adam questi var işte oralarda biyerde heralde, icecrown glacier açık mı şu an alpha da bilmyrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Maiev gibi arthas combatta gelip yardım edicek ama o ana kadar gizleniyor çünkü lichkingin bilmemesi lazım vs. Cüce çocuğu olmuş gibi sevinir şimdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 sanmam, arthas öldürmüyor sonuçta muradini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 OHA MURADIN YASIOYMU!! AHA PIS KOTEK GELIYO LICH KING'E offff azını burnunu kırıcaz. zatan Ortanca kardeşte Northrend'e gidiyo of of iki mountain king el ele cabırtcaklar ortamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ortanca kardeşi ouro yemedimi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 cüce frenzy oldu asdadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Arthas yaptigi secimle muradin in olumune sebep oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ouro'ya yemolucak göz varmı Brann'da ondanda kurtulup outlands'e gidiyo ordanda northrend'a gidicek diye rumour lar var. bu arada pardon brann en kücük kardeş muradin ortanca. yanlıs yazmısım muradin kıyamaz arthas'a ama yıl oldu anlatamadım, arthas diye bişey kalmadı zaten, arthasın vucudu bi kabuktan ibaret içinde nerzuhl varki arthasla nerzuhl'u karşılaştırmazsınız bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Ölmedi aslında. Lich king encounterın sonunda iç kapışma yaşıycaklar, arthasın yardımıyla öldürücez nerzhulu. Redemption geyikli cinemetic falan izliycez sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Happily Ever After diyorsun Yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 muradin'e buzları sokup mangekyo sharingan açmadı mı arthas? chris metzen'e b vitamini takviyesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 CoT o quest. Zaten Arthas daha ilk Northrend'e ayak bastığında, Muradinle karşılaşıyor ve "sen yaşıyorsun, ne işin var burada?" gibilerinden birşeyler soruodu yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 we luw muradin! US de ally oynarken IF kapısından girerken hep biz cız sesi gelmiştir içimden. Northrend in kapısından girerkende öyle bi ses duyucazmı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Sam said: muradin'e buzları sokup mangekyo sharingan açmadı mı arthas? chris metzen'e b vitamini takviyesi lazım. Puhaha Arthas kötü adamların paylaşamadığı lezzet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 muradinler ölmez, ordaki konuşma zaten direk w3 teki olayın aynısı. ama işte ölmemişse işte ölmemişse, vay yedi düvenin haline diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 oldu abi iste. ssde gorulen wc3 deki aynisi, diyaloglara kadar. neden muradin yasiyo gibi bi supheye dustunuz su ssden anlamadim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 who,.. who am I diye uyanıyo bak son ss de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar