Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Eski dergileri karıştırırken denk geldi karşıma, DVD tanıtımlarından birinde mevcut, pek güzel olduğundan bahsetmişler. Zamanında alsam da izlesem diye düşünüp unutmuşum büyük ihtimal. Her ne kadar derginin (Eski kadrosuyla Level) önerilerine güveniyor olsam da bir de Paticik'e danışayım istedim. Merak ettiğim arşivlik midir, güzelse ne kadar güzeldir, nerelerden bulabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 monthy pyton ÇOK güzeldir..ironik bi şekilde dalge geçme konusunda ustadır-lık örneğidir ustalık tabi ustadır-lık diye bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 O kadar iyidir ki, ne yazsam az kalacağından bir şey yazamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 kesinlikle arşivlik, hemen edin, hemen seyret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Peki nerelerden bulabilirim (İnternetten sipariş edebilme imkanım yok ve İzmir'deyim.) DnR a baksam diyorum ama orda da büyük ihtimalle olmamalı, hani bu filmi bulayım diye hiç gitmedim şimdiye kadar ama her gittiğimde tüm filmlere göz gezdirdim, benzeri bir isim bile kalmış değil aklımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 izleyenler ya aşık oluyor(benim gibi) yada bu ne saçma şey ya uff diyorlar.. biraz ingiliz tarihi hakkında bilgin ve sosyoloji sevdan varsa kesin izle.. favori sahnem ölüm köprüsü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Marl0_on said: Peki nerelerden bulabilirim (İnternetten sipariş edebilme imkanım yok ve İzmir'deyim.) DnR a baksam diyorum ama orda da büyük ihtimalle olmamalı, hani bu filmi bulayım diye hiç gitmedim şimdiye kadar ama her gittiğimde tüm filmlere göz gezdirdim, benzeri bir isim bile kalmış değil aklımda. Torrent? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 "TIPIK" ingiliz komedi lafi bu heriflerden uretilmistir. Ben pek sevmemistim ama neden bazi insanlarin bu kadar iyi bulabileceklerini anlamistim (insanlar flamelemeden once: Ingiliz humor ini yazili cok daha fazla seviyorum ben, ingiliz aksani pek tiskindigim bisi :)) Bir kere de olsa izle, seversen Life of Brian i falan hatta show un kendisini izle direk, zamanin bosa gecmez en azindan :) "ITS ONLY A FLESH WOUND!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 King Arthur: I am your king. Woman: Well, I didn't vote for you. holy grail (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 HEEEELP! HEEEELP! I'M BEING REPRESSED!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 tanrı karl marx işçi sınıfı ise komünist ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Marl0_on said: Eski dergileri karıştırırken denk geldi karşıma, DVD tanıtımlarından birinde mevcut, pek güzel olduğundan bahsetmişler. Zamanında alsam da izlesem diye düşünüp unutmuşum büyük ihtimal. Her ne kadar derginin (Eski kadrosuyla Level) önerilerine güveniyor olsam da bir de Paticik'e danışayım istedim. Merak ettiğim arşivlik midir, güzelse ne kadar güzeldir, nerelerden bulabilirim. Monty Python and the Holy Grail şu ana kadar yapılmış en komik filmlerden bir tanesidir. Paticik altında bu kadar övmüş olmamıza rağmen, derginin tekinde görüp de merak etmen yazık olmuş. Yine de geç değil, otur izle :) Bir çok topicte tavsiye etmiştim filmi, örneğin: http://forum.paticik.com/read.php?11,3218765,3219887#msg-3219887 http://forum.paticik.com/read.php?11,3193232,3193604#msg-3193604 http://forum.paticik.com/read.php?11,2092158,2092182#msg-2092182 http://forum.paticik.com/read.php?11,1335103,1335117#msg-1335117 Bir de bu filmin bir topiği vardı eskilerde http://forum.paticik.com/read.php?11,1035044 Filmi izledikten sonra Monty Python's Flying Circus dizisinin bölümlerini de izlemeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Tam ismiyle arattığım halde çıkmamıştı konu, hani bu kadar seviliyorsa neden açılmamış konusu diye de düşünmüştüm aslında ama suç bende değil konu açan arkadaşın space tuşuna miss çekmesiyle alakalı olmuş sanırım biraz. =p Ayrıca ben de duyalı çok oluyor dediğim gibi, 2003 sayılarından birinde görmüştüm Level'ın, ama o zamanlarki ingilizcemin yetemeyeceği (ki orijinal dilinde izlemenin daha büyük bir zevk verdiği yazılmaktaydı) ve alırım daha sonra diye geçiştirmelerim sayesinde şimdiye kadar izleyemedim filmi, listede başa koydum şu an, ilk bulduğum yerde kapmayı düşünüyorum. Level hakkında derginin teki diye bahsetmen hoş olmamış ama, eklemeden geçemedim, gayet kaliteli bir dergiydi kendileri... zamanında. ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 dergi sonuçta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Bone said: Paticik altında bu kadar övmüş olmamıza rağmen, derginin tekinde görüp de merak etmen yazık olmuş. Yine de geç değil, otur izle :) Ya BoneCrusher, afedersin de sen hıyar mısın? Adam orada veya burada görmüş "Derginin tekinde görmen yazık olmuş" ne demek yahu? Görmüş sonuçta, gelip de insanların fikirlerini istemiş. Sen nerede gördün abicim Monty Python'u ilk? İnternette görünce oluyor da dergide görünce olmuyor mu? Sen Paticik'te övdün diye insanlar sadece buradan mı öğrenmek zorundalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ahuahua WIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 of karnıma ağrı girdi gülmekten haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Jos said: Bone said: Paticik altında bu kadar övmüş olmamıza rağmen, derginin tekinde görüp de merak etmen yazık olmuş. Yine de geç değil, otur izle :) Ya BoneCrusher, afedersin de sen hıyar mısın? Adam orada veya burada görmüş "Derginin tekinde görmen yazık olmuş" ne demek yahu? Görmüş sonuçta, gelip de insanların fikirlerini istemiş. Sen nerede gördün abicim Monty Python'u ilk? İnternette görünce oluyor da dergide görünce olmuyor mu? Sen Paticik'te övdün diye insanlar sadece buradan mı öğrenmek zorundalar? EVLEN BENİMLE! edit: buarada vizyon bölümünde yazı yazıyorum bari adam akıllı yaziyim diyerekten şimdi bu filmi boş kafayla sakin sakinmi izlemek gerekiyo? gerçi okadar tavsiye edildiğine göre öyledir muhtemelen. eniyisi bugün biyerlerden temin edip yarın izliyim ozaman. konusu da güzel gibi aslında. yalnız okadar konuşulmuş, ben filmin adını ilk defa duydum, utandım kendimden resmen =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Drall said: şimdi bu filmi boş kafayla sakin sakinmi izlemek gerekiyo? gerçi okadar tavsiye edildiğine göre öyledir muhtemelen. alaka yok, hatta alkollu izlemen keyfine keyif bile katabilir. HAAAAAAAAALELUJAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Bunu beğenirseniz The Meaning of Life'la The Life of Brian'ı da bulun bir yerlerden kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Yalnız orjinal altyazılarıyla izle. Ben espiri kaçırıp geri falan sarmıştım ilk izlediğimde :P İngiliz aksanı biraz garip gelebiliyor kulak alışık değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 "i fart in your general direction!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Jos said: Ya BoneCrusher, afedersin de sen hıyar mısın? Adam orada veya burada görmüş "Derginin tekinde görmen yazık olmuş" ne demek yahu? Görmüş sonuçta, gelip de insanların fikirlerini istemiş. Sen nerede gördün abicim Monty Python'u ilk? İnternette görünce oluyor da dergide görünce olmuyor mu? Sen Paticik'te övdün diye insanlar sadece buradan mı öğrenmek zorundalar? oo ilkokul seviyesi, enfes. "celik ayna" diyim tam olsun. nostalji gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 HellHound said: alaka yok, hatta alkollu izlemen keyfine keyif bile katabilir. HAAAAAAAAALELUJAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar