Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monty Python and the Holy Grail

Marl0_on

Öne çıkan mesajlar

Eski dergileri karıştırırken denk geldi karşıma, DVD tanıtımlarından birinde mevcut, pek güzel olduğundan bahsetmişler. Zamanında alsam da izlesem diye düşünüp unutmuşum büyük ihtimal. Her ne kadar derginin (Eski kadrosuyla Level) önerilerine güveniyor olsam da bir de Paticik'e danışayım istedim.

Merak ettiğim arşivlik midir, güzelse ne kadar güzeldir, nerelerden bulabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Peki nerelerden bulabilirim (İnternetten sipariş edebilme imkanım yok ve İzmir'deyim.) DnR a baksam diyorum ama orda da büyük ihtimalle olmamalı, hani bu filmi bulayım diye hiç gitmedim şimdiye kadar ama her gittiğimde tüm filmlere göz gezdirdim, benzeri bir isim bile kalmış değil aklımda.
Sosyal ağlarda paylaş

Marl0_on said:
Peki nerelerden bulabilirim (İnternetten sipariş edebilme imkanım yok ve İzmir'deyim.) DnR a baksam diyorum ama orda da büyük ihtimalle olmamalı, hani bu filmi bulayım diye hiç gitmedim şimdiye kadar ama her gittiğimde tüm filmlere göz gezdirdim, benzeri bir isim bile kalmış değil aklımda.

Torrent?
Sosyal ağlarda paylaş

"TIPIK" ingiliz komedi lafi bu heriflerden uretilmistir. Ben pek sevmemistim ama neden bazi insanlarin bu kadar iyi bulabileceklerini anlamistim (insanlar flamelemeden once: Ingiliz humor ini yazili cok daha fazla seviyorum ben, ingiliz aksani pek tiskindigim bisi :))

Bir kere de olsa izle, seversen Life of Brian i falan hatta show un kendisini izle direk, zamanin bosa gecmez en azindan :)

"ITS ONLY A FLESH WOUND!"
Sosyal ağlarda paylaş

Marl0_on said:
Eski dergileri karıştırırken denk geldi karşıma, DVD tanıtımlarından birinde mevcut, pek güzel olduğundan bahsetmişler. Zamanında alsam da izlesem diye düşünüp unutmuşum büyük ihtimal. Her ne kadar derginin (Eski kadrosuyla Level) önerilerine güveniyor olsam da bir de Paticik'e danışayım istedim.

Merak ettiğim arşivlik midir, güzelse ne kadar güzeldir, nerelerden bulabilirim.

Monty Python and the Holy Grail şu ana kadar yapılmış en komik filmlerden bir tanesidir.

Paticik altında bu kadar övmüş olmamıza rağmen, derginin tekinde görüp de merak etmen yazık olmuş. Yine de geç değil, otur izle :)

Bir çok topicte tavsiye etmiştim filmi, örneğin:
http://forum.paticik.com/read.php?11,3218765,3219887#msg-3219887
http://forum.paticik.com/read.php?11,3193232,3193604#msg-3193604
http://forum.paticik.com/read.php?11,2092158,2092182#msg-2092182
http://forum.paticik.com/read.php?11,1335103,1335117#msg-1335117

Bir de bu filmin bir topiği vardı eskilerde
http://forum.paticik.com/read.php?11,1035044

Filmi izledikten sonra Monty Python's Flying Circus dizisinin bölümlerini de izlemeni tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Tam ismiyle arattığım halde çıkmamıştı konu, hani bu kadar seviliyorsa neden açılmamış konusu diye de düşünmüştüm aslında ama suç bende değil konu açan arkadaşın space tuşuna miss çekmesiyle alakalı olmuş sanırım biraz. =p

Ayrıca ben de duyalı çok oluyor dediğim gibi, 2003 sayılarından birinde görmüştüm Level'ın, ama o zamanlarki ingilizcemin yetemeyeceği (ki orijinal dilinde izlemenin daha büyük bir zevk verdiği yazılmaktaydı) ve alırım daha sonra diye geçiştirmelerim sayesinde şimdiye kadar izleyemedim filmi, listede başa koydum şu an, ilk bulduğum yerde kapmayı düşünüyorum.

Level hakkında derginin teki diye bahsetmen hoş olmamış ama, eklemeden geçemedim, gayet kaliteli bir dergiydi kendileri... zamanında. ehe.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:
Paticik altında bu kadar övmüş olmamıza rağmen, derginin tekinde görüp de merak etmen yazık olmuş. Yine de geç değil, otur izle :)

Ya BoneCrusher, afedersin de sen hıyar mısın?

Adam orada veya burada görmüş "Derginin tekinde görmen yazık olmuş" ne demek yahu? Görmüş sonuçta, gelip de insanların fikirlerini istemiş. Sen nerede gördün abicim Monty Python'u ilk? İnternette görünce oluyor da dergide görünce olmuyor mu? Sen Paticik'te övdün diye insanlar sadece buradan mı öğrenmek zorundalar?
Sosyal ağlarda paylaş

Jos said:
Bone said:

Adam orada veya burada görmüş "Derginin tekinde görmen yazık olmuş" ne demek yahu? Görmüş sonuçta, gelip de insanların fikirlerini istemiş. Sen nerede gördün abicim Monty Python'u ilk? İnternette görünce oluyor da dergide görünce olmuyor mu? Sen Paticik'te övdün diye insanlar sadece buradan mı öğrenmek zorundalar?

EVLEN BENİMLE!

edit: buarada vizyon bölümünde yazı yazıyorum bari adam akıllı yaziyim diyerekten
şimdi bu filmi boş kafayla sakin sakinmi izlemek gerekiyo? gerçi okadar tavsiye edildiğine göre öyledir muhtemelen. eniyisi bugün biyerlerden temin edip yarın izliyim ozaman. konusu da güzel gibi aslında. yalnız okadar konuşulmuş, ben filmin adını ilk defa duydum, utandım kendimden resmen =/
Sosyal ağlarda paylaş

Jos said:

oo ilkokul seviyesi, enfes.
"celik ayna" diyim tam olsun. nostalji gibin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...