Apis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Order of the Stick çizimlerini alın ve bir grup undead'in maceralarını çizin. Ama hakkınıda yememek lazım sayfanın üzerinde kocaman "A Webcomic Inspired by Rich Burlew's 'Order of the Stick' demiş adam. Evet Order of the Stick kadar sağlam olmasada iyi espirilerde göze çarpıyor. Şu ana kadar 102 sayfa çıkmış. Bir göz atın derim. Buyrun ilk sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 oha direk aynı, sen söylemesen oots fan art sanarım o derece heh sıktı biraz ama okuyabilir yine eve gidince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Bence fena değil ya tabii her türlü webcomic i oots ile karşılaştırdığımdan, bunu daha da aynı değerlendirmeye aldım, hatta biraz daha ağır değerlendirdim o açıdan çok iyi diyemem, oots in orijinalliği yok bi kere. ama esprileri filan iyi sayılır. bazı kısımları aşırı özenti ve yapmacık olmuş, ama onun haricinde sağlam. fazla webcomic göz çıkarmaz, takip edilesi birşey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 idare eder gene ya.11. bölümdeki bizim red cloak mu?eğer oysa espiri iyi olmuş:D edik:değilmiş:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Açıkçası oldukça bayık.Son bölümlerde hızlanma var gerçi.Ama kurgusu otursa da karakterler çok havada kalmış.Bir Elan ve Belkar deyince aklıma tonla şey gelirken,yan karakterlerin(hatta ana karakterlerin :) ) ismini bile hatırlamıyorum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Oots bitipte sıkıntıyla yeni bölümü beklediğimiz vakitlerde okunabilir sanırım ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 bence baya basarili sogunuzun elbet alina elan yada belkar diyince bi suru sey gelir cunku oots 350 inci blumde bu daha 110 ilk 100u okursaniz ootsdede gorceksiniz ki son derece sakin bos beles asil olay snra basliyor yavas yavas ya guzel ben ekledim bookmark toolbara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Herif herkesin istedigini yapmis, ayni kalitede sakalarla sikayet edebilenlerin olmasi cok komik. Severek okuyorum, adam zeki sekilde diger gunlerde cikartarak OOTS den insanlarin okuyabilecegi gunler veriyo. Ilgiyle izlemeye devam edicem ben, oneririm herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Inspired by Order of the Stick diyo zaten basinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 BonePART said: bence baya basarili sogunuzun elbet alina elan yada belkar diyince bi suru sey gelir cunku oots 350 inci blumde bu daha 110 guzel ben ekledim bookmark toolbaraDediklerini katılıyorum+yaptım da. BonePART said: ilk 100u okursaniz ootsdede gorceksiniz ki son derece sakin bos beles Bu kısma pek katılmıyorum,tam tersine en can alıcı esprilerin ilk 100 bölümde olduğu kanaatindeyim.uBu karikatür serisi umarım ilerleyen bölümlerde biraz daha özgün hale gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 alterantifler iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar