Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Bence de kötü.Neye çaba amaç ne gereksiz oluyor gibi.Göze hoş diye o kadar şeye katlanmak falan saçmalık gibi.Deforme olmak falan.O afrikalı kabileler de manyak hepsi.İnanç diye oralarına buraların dövme yapıyorlar deliyorlar kulaklarını falan.Aynı şey gibi.(çok falan demişim ama iyi olmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 sakali cikmayana adam, adam degildir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 şey gibi... KURBAN KESMEK GİBİ. manyak bu insanlar ya, hayvanlara yazık be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bıyığım var benim olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 xaenin demek istediğim oydu zaten. nasıl bu kadar emin olabilirsinki. hem ayrıca sakalıda cıkmıyormuş, belki şöyle semih gibi, ben gibi bir sakal bırakınca vazgeçer :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 İşte o yüzden ben bir anlamı olmayan dövmeleri desteklemiyorum. Bir anlamı varsa görüntüsünden sıkılsan bile anlamı duruyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bunu yaptirmak istedim, ama nereme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 göğüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 poponun sol yanağına yaptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 elin erkegine mememi elletmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Dövme şöyle kötü böyle kötü diyosunuz, peki, öyle olsun. Carebox. Seviyosam size ne allahaşkına, yol alın. Sana işkence sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 o zaman alnına yaptır, bir anadolu delikanlısı edasıyla önce anlını öper sonra dövme yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bayan bir dövmeci bul ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 alnına allah yazdır, felsefesi asla bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 sakalsız dövme olmayacağını yeni ögrendi xunn şimdi sizden, köşede ağlıyor. Bir dakka, hayır gülüyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 dövme şeklinde sakal yaptırsın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 KingOfLoss said: Dövme şöyle kötü böyle kötü diyosunuz, peki, öyle olsun. Carebox. Seviyosam size ne allahaşkına, yol alın. Sana işkence sanki. Sana yakışmış zaten canım estafrullah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 sakal şeklinde dövme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 iyi fikir di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 lol seklinde agiz yaptiricam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 göbeğe yaptır lol'u. "o" harfi de tam böyle deliğe gelicek, iki tarafında "l" harfi. süfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 KingOfLoss said: sakalsız dövme olmayacağını yeni ögrendi xunn şimdi sizden, köşede ağlıyor. Bir dakka, hayır gülüyormuş. kendisine chait berkaydan güleriz ağlanıcak halimize önderiyorum. ve evet sakal dövmesi yapsaydı bari diye ekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Alcadras said: şu dövmecinin alosunu verin bakim. :D http://img149.imageshack.us/img149/723/011933fv2.jpg of of neydi o filmin adı 500 kere izledim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Zampara Seyfettin (Acıbademli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar