Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Bence de kötü.Neye çaba amaç ne gereksiz oluyor gibi.Göze hoş diye o kadar şeye katlanmak falan saçmalık gibi.Deforme olmak falan.O afrikalı kabileler de manyak hepsi.İnanç diye oralarına buraların dövme yapıyorlar deliyorlar kulaklarını falan.Aynı şey gibi.(çok falan demişim ama iyi olmuş)
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 sakali cikmayana adam, adam degildir zaten.
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 şey gibi... KURBAN KESMEK GİBİ. manyak bu insanlar ya, hayvanlara yazık be.
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 xaenin demek istediğim oydu zaten. nasıl bu kadar emin olabilirsinki. hem ayrıca sakalıda cıkmıyormuş, belki şöyle semih gibi, ben gibi bir sakal bırakınca vazgeçer :P
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 İşte o yüzden ben bir anlamı olmayan dövmeleri desteklemiyorum. Bir anlamı varsa görüntüsünden sıkılsan bile anlamı duruyor sonuçta.
KingOfLoss Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Dövme şöyle kötü böyle kötü diyosunuz, peki, öyle olsun. Carebox. Seviyosam size ne allahaşkına, yol alın. Sana işkence sanki.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 o zaman alnına yaptır, bir anadolu delikanlısı edasıyla önce anlını öper sonra dövme yapar
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 alnına allah yazdır, felsefesi asla bitmez
KingOfLoss Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 sakalsız dövme olmayacağını yeni ögrendi xunn şimdi sizden, köşede ağlıyor. Bir dakka, hayır gülüyormuş.
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 KingOfLoss said: Dövme şöyle kötü böyle kötü diyosunuz, peki, öyle olsun. Carebox. Seviyosam size ne allahaşkına, yol alın. Sana işkence sanki. Sana yakışmış zaten canım estafrullah.
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 göbeğe yaptır lol'u. "o" harfi de tam böyle deliğe gelicek, iki tarafında "l" harfi. süfer.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 KingOfLoss said: sakalsız dövme olmayacağını yeni ögrendi xunn şimdi sizden, köşede ağlıyor. Bir dakka, hayır gülüyormuş. kendisine chait berkaydan güleriz ağlanıcak halimize önderiyorum. ve evet sakal dövmesi yapsaydı bari diye ekliyorum
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Alcadras said: şu dövmecinin alosunu verin bakim. :D http://img149.imageshack.us/img149/723/011933fv2.jpg of of neydi o filmin adı 500 kere izledim ya
Öne çıkan mesajlar