Baluu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 bi kere daha dövme kaka eeeğgh. diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 said: özellikle siyah mürekkep kesinlikle siyah kalmıyor, ten rengine göre koyu yeşilimtrak lacivertten açık çamur maviye kadar yolu var harbi sağlam kalitede ise değişmiyor siyahlıgını koruyor ama iyi bakmak lazım dövmeye yara iğleşti bitti geçi ti değil güneşte falan fişman denizde gerçekten iyi bakmak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 kingpin said: Kaoru said: frp geyiği sayılmaz, felsefik birşey. reklam yapmaya gerek yok, üstüne biri daha yaptırırsa o noktadan sonra katanamı konuşturmak zorunda kalırım, sori. sen kimsin? kimin adına konuşuyorsun? anlat felsefesini de aydınlanalım bi zahmet. Ölümsüz olmak için sırtına yaptırıyorsun bunlardan bi tane. Sen öldükçe canlanman için başkası ölüyor ve canlanıyorsun. Öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Vazelin falan yalan duşa girmeden, hangi şekilde su temas ederse etsin dövmeyi bok etme ihtimali var ilk 2-3 gün, istediğin kadar vazelin sür. O yüzden yaptırdıktan sonra 3 gün falan suyla temas ettirmemek en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Dev said: kingpin said: Kaoru said: frp geyiği sayılmaz, felsefik birşey. reklam yapmaya gerek yok, üstüne biri daha yaptırırsa o noktadan sonra katanamı konuşturmak zorunda kalırım, sori. sen kimsin? kimin adına konuşuyorsun? anlat felsefesini de aydınlanalım bi zahmet. Ölümsüz olmak için sırtına yaptırıyorsun bunlardan bi tane. Sen öldükçe canlanman için başkası ölüyor ve canlanıyorsun. Öyle işte. amba felsefeymiş yalnız ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaoru Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Dev said: kingpin said: Kaoru said: frp geyiği sayılmaz, felsefik birşey. reklam yapmaya gerek yok, üstüne biri daha yaptırırsa o noktadan sonra katanamı konuşturmak zorunda kalırım, sori. sen kimsin? kimin adına konuşuyorsun? anlat felsefesini de aydınlanalım bi zahmet. Ölümsüz olmak için sırtına yaptırıyorsun bunlardan bi tane. Sen öldükçe canlanman için başkası ölüyor ve canlanıyorsun. Öyle işte. İşte oyundaki diyalogları geçen bir kahraman daha. Ravel mezarında ters döndü şu an. @Kingpin; Xunn'um olm ben, account şifresini değiştirdiler ya, bu fakele yardırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 yörünge :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 adam fake olduğunu söyledi olsun o kadar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Oh noes, patiden banlandım. Başkanı arayın, çünkü umursuyorum. =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 şu dövmecinin alosunu verin bakim. :D http://img149.imageshack.us/img149/723/011933fv2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Kaoru said: Dev said: kingpin said: Kaoru said: frp geyiği sayılmaz, felsefik birşey. reklam yapmaya gerek yok, üstüne biri daha yaptırırsa o noktadan sonra katanamı konuşturmak zorunda kalırım, sori. sen kimsin? kimin adına konuşuyorsun? anlat felsefesini de aydınlanalım bi zahmet. Ölümsüz olmak için sırtına yaptırıyorsun bunlardan bi tane. Sen öldükçe canlanman için başkası ölüyor ve canlanıyorsun. Öyle işte. İşte oyundaki diyalogları geçen bir kahraman daha. Ravel mezarında ters döndü şu an. @Kingpin; Xunn'um olm ben, account şifresini değiştirdiler ya, bu fakele yardırıyorum. lan oturup anlatılır mı yarım saat, özet bu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Hiçbirşey deme daha iyi, gururunla kaç. Oo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Xo said: BeIlow said: kaç kuruş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 KingOfLoss said: Hiçbirşey deme daha iyi, gururunla kaç. Oo ne gururu aga ya, adam sırtına rune of torment yaptırmış. felsefi diyor bi de. lol yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Flesh knows it suffers bundan mıydı lan vay şerefsiz. Bide benden önce davranmış. Renklendirilmiş halini de koy bakalım merak ettim. Çakma zerthimon seni. Ben yaptırırsam omuza yaptırıcam, bide symbol değil rune. Sade iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 sakalsız dövme = tırtness +5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Baluu said: Baluu said: dövme kaka bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Baluu said: bi kere daha dövme kaka eeeğgh. diyorum. bir kere daha +rap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Bakıyorum da niye kaka olduğunu anlayamıyorum malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 zevk meselesi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 abi vücuda işkenceymiş gibi geliyor baksana. sildirmek istesen dert, falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Sildirmek isteyeceğin şeyi yaptırmıyorsun o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 o yüzden daha sakalınız bile cıkmamışken gidip dövme yaptırmayın diye şey ediyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Evet. Sakalı çıkmayan adamın fikri değişebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar