MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Hadi hayırlısı, ulan pati ayakta kalırsa gün gelecek çatır çatır "baba oluyorum" topikleri göreceğiz milletten. Tebrikz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 tebrikler, heralde bir erkeğin ömründe yaşayabileceği ender güzellikte şeylerden biri. hemen bir pro yakmalısın nefr :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 sagolun tekrar =] bu sabah ilk doktor randevusundan donduk veledin, 6 haftalik ve 9,5 mm boyundaymis kendisi kalp atislarini dinledik pitir pitir. dakikada 127 kalp atisi, yuh. cok sasirdim, ben bu kadar erken gelistigini bilmiyordum heyecan yapti biraz, bakalim cinsiyet belli olup soyle adam gibi pozlarini gormeye basladigimizda ne hale gelecegiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 abi pro nedir yav? şimdi farkediyorum. bi insan 24 saat uykulu gezerse böyle oluyor sanırım ddfs. edit: cinsiyeti öğrenmeyin bence süpriz olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Saglikli olur insallah:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Nefr a baba title ı verilsin. büyük sorumluluk baba olmak. ciddiyim abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Tebrikler Nefr. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 allah analı babalı cicili micili büyütsün =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 cebinde parası yatağında kızlar eksik olmasın erkekse tabi dfgd uzun sağlıklı yaşamlar dilerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 senaryo 1 > bebek kiz olursa; bi 20 sene sonra falan benim oglan 17-18'ine geldiginde paris'e ucak biletini alip tatile yollayacagim. Yollarkende "evladim gidince semih amcanla emma tegzenin yanina ugra mutlaka, besik kertmenle tanis" diyecegim. Ondn sonrasini sen dusun :P senaryo 2 > erkek olursa; senin oglan geldiginde bende benim kizi oraya yollarim. aeuha :P senaryo 3 > ikiside erkek olursa; yazlari siz buraya tatile gelirsiniz, biz de veririz ellerine harcliklarini gitsinler guney fransaya bize ne amannn :P senaryo 4 > ikiside kiz olursa doktor boku yeriz, aman diyeyim amannnnnn ps: topigi yeni goruyorum, ogreneli cok oldu gerci ama bir de buradan tebrik edeyim tekrar. Saglikli olsun, mutlu bir hayat sursun en buyuk dilegimiz. Annesi ve babasi ile an$ante an$ante yasasin minik bebemiz :) ps2: kotu ornek oluyosunuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 kimle kim evli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geldiler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Allah anali babali buyutsun olm, hayirli bir elvat olur insallah, baslikta cok guzel he ilk basta anlamadim, dedim ne dandik adam lan bu kendini baba ilan etmis felan die ama sonradan pacayi kutardin, hadi devam devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Wendigo said: senaryo 4 > ikiside kiz olursa doktor boku yeriz, aman diyeyim amannnnnn amman, o sakat olur evet lol =] Wendigo said: ps2: kotu ornek oluyosunuz :P sen daha dur; sunun surasinda en fazla bir sene sonra boyle cicili bicili, gulucuklerle dolu, efendim mini mini kiyafetler, tombis tombis eller ayaklar falan iceren fotolar yollamaya baslayacagiz, o zaman goreceksin sen kotu ornegi ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 said: ps2: kotu ornek oluyosunuz :P Kötü örnek mi oluyor hayatım? Bana bak o sakallarını cımbızla yolarım ha!!! Hani bizde bebiş istiyorduk :(:S Emma cım Semih cim ben sizi 10 000 kere tebrik ettim zaten tekrar gönülden ediyorum!!! Peki ya 1 kız bir erkek olursa nolcek ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 1 kız ve 1 erkek evlada sahip olmaktan kral ne olabilir ya : ) Hayattan tek beklentim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 said: sen daha dur; sunun surasinda en fazla bir sene sonra boyle cicili bicili, gulucuklerle dolu, efendim mini mini kiyafetler, tombis tombis eller ayaklar falan iceren fotolar yollamaya baslayacagiz, o zaman goreceksin sen kotu ornegi ehe Semih cim o zaman kadar bizden de bir surpriz gelebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Baluu said: 1 kız ve 1 erkek evlada sahip olmaktan kral ne olabilir ya : ) 2 erkek evlada sahip olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 wendi diab cok gec kalmayın,yas farkı cok olmasın beraber büyüsünler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Sağlıklı, hayırlı çocuklar olsunda kız erkek farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 oh oh, herkes çoluk çocuğa karışsın da pati : next generation diye dizi yapalım sonra. analı babalı büyüsün, hayırlı olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Absolut said: Sağlıklı, hayırlı çocuklar olsunda kız erkek farketmez. tabiki abi öncelik o da ne biliyim yani erkek istiyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 erkek adamin erkek oglu olur. kiz oglu olcak hali yok zaten. tebrikler bu arada. bu durum bana inanilmaz buyuk bi sorumluluk gibi geliyor. su an yada yakin bi gelecekte kaldirabilecegimi sanmiyorum. mumkun degil gibi pek, ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 valla wendigocum onu bunu bilmem de sizin cocuklar dogustan ab ye uye olcak bi onu kıskanıyorum başka bişi degil :) koca ülke beceremiyo velet daha doğarken atıcak golünü pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 bireysel cabalarla ab ye giriyoruz biz =P DiaBLeSSe said: Semih cim o zaman kadar bizden de bir surpriz gelebilir :) hadi ya, yeni gordum ben bunu super, bekliyoruz o zaman haberleri. sen bakma baba adayinin bik bik etmesine, erkege sorarsan her zaman erken =P yetisin bir an once yas farki olmasin ;] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar