PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 kedi totti köpek laaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 totti haptı birinciliği haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 irin said: tek post'ta atsanız her iki adayı da; hani sayması kolay olur,(evet kendim için birseyler istiorm) hehe irin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 eheh huff tembelim de ben azıcık..kime diyorum gerci biliosun sen.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Laaki kazanmadi mi bunu hala ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K0sper Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Köpek:Troy Kedi:Freddy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 kazananlar belli zaten abi köpek laaki kedi totti kuşlar da dark wing duck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 valla daha bir gun var her sey değişebilir.P ben yavruların cazibesine dayanamadım malesef=) kedi: totti Köpek: yumak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Kedi : Ardeth'in kızı X( Köpek : Yumak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melquin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Köpek: Bobo Kedi: Totti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 ördeklerim oy almış, itiraz ediyor, ödül bekliyorum!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 eee kazananları açıklayın artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Veeeeee sonuçlar,gecikme için özur dileriz.) Köpek kategorisi 1.si : Xelee in Adı: Laaki (Norveç asıllı black metalci ) Cins: Spitz Cinsiyet: Erkek Yaş: 10 2.lik bobo(sleepingdeath) 3.luk:troy(toggie) ve yumak(fedaykin) tarafından paylasılıyor. Kedi kategorisi 1.si: DePeCHein İsim: Totti Yaş: 10 Aylık Cinsiyet: Erkek Cins: Himalayan 2.lik ödülü sarmana(daverc) giderken, 3.lük odulumuz ise freddy(dory),tom(deno) ve ardeth'in isim mevzusu karısık kedisi tarafından paylasılıyor. - Sempati ödülü:truwanın dark,wing,duck'a gidiyor Butun katılımcılara tesekkur cok ediyoruz.İptal olan kategori katılımcılarına ise ''pes etmek yok,bir dahaki yarısmaya kesin'' mesajı veriyoruz.)Sevgiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 dark wing duck ödül almasaydı isyan ederdik valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 yay! mr. lağaaki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Piii yazıklar olsun. Benim kedim 3.lüğü paylaşacak kedimi beee. Veteran ödülü istiyorum en yaşlı hayvan benimki asdadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 totti ftw. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Laaki bütün oy verenlere teşekkür edio ve (çok klişe ama) ellerinden yalıo... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 berhudar olsun, biz de onun gozlerinden yaliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Totti herkesi ellerinden öpüyor efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 hey allam tipe bak hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 vur böyle kafasına kafasına ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 anam biz de derece yapmisiz kizim da size tesekkur eder^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Xelee said: Laaki bütün oy verenlere teşekkür edio ve (çok klişe ama) ellerinden yalıo... :) ahah yalasın afferim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 bende katılacaktım beni beklemediniz, kedim çizer hepinizi he adam olun. adı göbeksi hayvan http://i51.photobucket.com/albums/f353/bha2/min025.jpg yaş:2 http://i51.photobucket.com/albums/f353/bha2/knalkuzu013.jpg şapşal bakışlarıyla ünlü http://i51.photobucket.com/albums/f353/bha2/knalkuzu015.jpg buna yazcak bişi bulamadım http://i51.photobucket.com/albums/f353/bha2/minno005.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar