solidhammer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Blizzard sitesinde 5 gündür yeni bir oyun duyurcağını söylüyordu sonunda ne olduğunu bugün açıkladı: Diablo III. Screenshotlar ve ön bilgiler açıklanmaya başladı yakın zamanda bir panel ile ayrıntılı açıklama yapıcaklar ve görüntüler muhteşem görünüyor. Not: Biliyorum post için doğru böleüm burası değil belki ama wow'un yapımcılarının çıkaracağı başka bir şaheseri burda duyurmak istedim. Ayrıca bir öneri: blizzard's games diye bir ana başlık daha açılabilir forumlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 abi siz nasıl gaz insanlarsınız ya, foruma girince doğrudan wow bölümüne mi tıklıyorsunuz, diğer bölümleri görüntüden kaldırmanın bir yolunu mu buldunuz; ben de istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ibtl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 eahuau. AoC forumlarına da açmışlardı. tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 AAA DIABLO 3 MU CIKYOMUS SUPER LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
>:O Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 yok abi sc2 nin çıkıs tarihi açıklancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ZaugnaKhaldun said: abi siz nasıl gaz insanlarsınız ya, foruma girince doğrudan wow bölümüne mi tıklıyorsunuz, diğer bölümleri görüntüden kaldırmanın bir yolunu mu buldunuz; ben de istiyorum. yok bilgisayar oyunları bölümünede açılmıi ama dediğin gibi burayı kullanan çoğu insan sadece wow forumlarına giriyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ee oyle olması wow forumuna diablo baslıgı acılmasını gerektirmez ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 sırf siz ayar olun diyo açıyorum oh sizde atlıyosunuz ban me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 solidhammer said: sırf siz ayar olun diyo açıyorum oh sizde atlıyosunuz ban me ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 >:O said: yok abi sc2 nin çıkıs tarihi açıklancak +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 DIABLO 3 BU ACILAN KONULAR AZ BİLEEEEE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 2 seneye gelirmi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 iyi iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 AoC'yi pek salladılarını sanmıyorum acıkcası :) Cevap vermeyi gerektirecek kadar değeri yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 mesajın gümbürtüye gitmiş ben editleyince. neyse burdan devam edelim o zaman. şu diablo cinematic'inden bile blizzardla kapışamayacaklarını anlamaları lazım hangi oyun firması olursa olsun. wowdan sonra diablo mmorpg si oynarız artık onla da coşarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 N'ayırrr gene mouse klavye değiştirmek zorunda kalcam N'ayır parmaklarım içinde calgon alcam asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 of gameplayi bela olmuş.. yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Adamlar yapmıs o da barbar bu da barbar hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 açıkcası ilk görüntüler iştahımı kabartmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Birisi de allah rızası için karalama defterine açsın. Lan geldiğimden beri 1 kere mi ne topik kilitledim. Kendimi işe yaramaz hissediyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 ciddiysen açayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 tyrael'in zırhının üzerindeki çıt çıt a benzeyen şeylere kıl oldum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?35,3358966,3358966#msg-3358966 Burdan devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar