Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 - Genel Topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Adamlar demis zaten bunlar sinir bozucu yaratiklar oyuna biraz espri katiyorlar diye. Bence hos olmus gayet. Sevindim geri gelmelerine :D Bu arada bir ekran goruntusunde bunlardan 2 tanesi asagiya dusuyor. Eger oyle dusurebiliyorsak hepsini asagiya super valla
Mesaj tarihi:
DiadanLocke said:
Adamlar demis zaten bunlar sinir bozucu yaratiklar oyuna biraz espri katiyorlar diye. Bence hos olmus gayet.

ya tamam sinir bozucu yaratıklar da, eskiden "imp vari" yaratıklardı, şimdi totoşoğluna benzemişler..
Mesaj tarihi:
Bayağa kötü olmuş..İnanılmaz kötü olmuş,o nedir ya?10 dolaramı çizdirmişler?.

Daha önceki videolarda mumya benzeri yaratıklar vardı,onlar harikaydı.Trolllerde çok iyiydi ama fallenlarda resmen s.çmışlar.
Birde eski fallenlar böyle oynak değilmiydi zıplardılar,koşardılar.Bunlar çok hantal gözüküyor.
Mesaj tarihi:
Loex said:
birisi fallout 3 e kotu mu dedi ??

YUH!

Kötü zaten ruhsuz oblivion with guns.Sapına kadar pc oyunu olan bir oyunu consol friendly yapmışlar.Daha bayaa bir yazarım buraya ama topic müsait değil zate 150 sayfa
Mesaj tarihi:
Sawer said:
Bayağa kötü olmuş..İnanılmaz kötü olmuş,o nedir ya?10 dolaramı çizdirmişler?.

Daha önceki videolarda mumya benzeri yaratıklar vardı,onlar harikaydı.Trolllerde çok iyiydi ama fallenlarda resmen s.çmışlar.
Birde eski fallenlar böyle oynak değilmiydi zıplardılar,koşardılar.Bunlar çok hantal gözüküyor.

fallenlar oldukları yerde dursunlar abicim. Sİnir olurum kesmeye denyoları zaten. Her neyse, yavaş demişsinde hound türü olanları yavaş olacaklarını zannetmiyorum. Birde taurene benzeyenler var ki onlarda iyi olacak gibi. Arkaplana laf etmişsinizde arkadaşlar adamlar tüm canavarları hep aynı haritada gösteriyorlar. Belki tam olarak grafiğe veya olacakları alana oturtturmamışlardır. Ben hala çok umutluyum oyunda.(fazla mı iyimserim)
Mesaj tarihi:
güzel olmuş tipler beğendim :)
zaten gerçek cehennemde de böle bu imp tayfası hep, gidince görürsünüz, tebrik ettim çizeri gerçekliği yakalamış sanatsal olmuş birazda.
Mesaj tarihi:
fallenları beğendim ben de valla çok,kötü bi yanları yok niye whine etmiş millet yine anlam veremedim... bu arada E3'e sayılı gün kaldı,diğer 2 classı da açıklarlar mı acaba fuarda :/
Mesaj tarihi:
whine edenler artik whine ile basladiklari icin bu sekilde gidecekler gibi :)

yok renk yok zindan karanlik , yok gokkusagi beyaz at.. ben cok umitli ve mutluyum su gidishattan, nefis gorunuyor herseyiyle.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...