Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 valla ne yalan söyleyeyim, eski hallerini de pek birşeye benzetemediğimden pek yadırgamadım. bu halleri de gayet biçimsiz olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Adamlar demis zaten bunlar sinir bozucu yaratiklar oyuna biraz espri katiyorlar diye. Bence hos olmus gayet. Sevindim geri gelmelerine :D Bu arada bir ekran goruntusunde bunlardan 2 tanesi asagiya dusuyor. Eger oyle dusurebiliyorsak hepsini asagiya super valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 o değilde 6 sene önce d3 çıkıyo diye hc charımı patlatmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 "O değil de" dedi, 142 sayfalık konunun gidişatını kendine çekti. Helal olsun Zeytinler, helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Adeta kendim yazmışım gibi katılıyorum Gökalp'in bu mesajına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 güzel tespitti hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 birisi fallout 3 e kotu mu dedi ?? YUH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 DiadanLocke said: Adamlar demis zaten bunlar sinir bozucu yaratiklar oyuna biraz espri katiyorlar diye. Bence hos olmus gayet. ya tamam sinir bozucu yaratıklar da, eskiden "imp vari" yaratıklardı, şimdi totoşoğluna benzemişler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Bayağa kötü olmuş..İnanılmaz kötü olmuş,o nedir ya?10 dolaramı çizdirmişler?. Daha önceki videolarda mumya benzeri yaratıklar vardı,onlar harikaydı.Trolllerde çok iyiydi ama fallenlarda resmen s.çmışlar. Birde eski fallenlar böyle oynak değilmiydi zıplardılar,koşardılar.Bunlar çok hantal gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ahahha lunatic supermis. begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Loex said: birisi fallout 3 e kotu mu dedi ?? YUH! Kötü zaten ruhsuz oblivion with guns.Sapına kadar pc oyunu olan bir oyunu consol friendly yapmışlar.Daha bayaa bir yazarım buraya ama topic müsait değil zate 150 sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Sawer said: Bayağa kötü olmuş..İnanılmaz kötü olmuş,o nedir ya?10 dolaramı çizdirmişler?. Daha önceki videolarda mumya benzeri yaratıklar vardı,onlar harikaydı.Trolllerde çok iyiydi ama fallenlarda resmen s.çmışlar. Birde eski fallenlar böyle oynak değilmiydi zıplardılar,koşardılar.Bunlar çok hantal gözüküyor. fallenlar oldukları yerde dursunlar abicim. Sİnir olurum kesmeye denyoları zaten. Her neyse, yavaş demişsinde hound türü olanları yavaş olacaklarını zannetmiyorum. Birde taurene benzeyenler var ki onlarda iyi olacak gibi. Arkaplana laf etmişsinizde arkadaşlar adamlar tüm canavarları hep aynı haritada gösteriyorlar. Belki tam olarak grafiğe veya olacakları alana oturtturmamışlardır. Ben hala çok umutluyum oyunda.(fazla mı iyimserim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Güzel olmus eskisinden begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 ne biliyim hantal gözüktürler,bu arada bende d3'ün çok iyi olucağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 güzel olmuş tipler beğendim :) zaten gerçek cehennemde de böle bu imp tayfası hep, gidince görürsünüz, tebrik ettim çizeri gerçekliği yakalamış sanatsal olmuş birazda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Blizzden babam ciksa oynarim.. Ha tabi ciddi boyle renkler olucaksa oyunda.. monitorumuzun exposure kismini baya bi kisarak oynuycaz sorunumuzu cozucez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 O kendini patlatanin efektini gormek istiyorum yalniz :) baya eglenceliye benziyor hizli hizli kosucak sanirim ustumuze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 lunaticlere bakip impler eski oyunda boyle degildi cok kotu olmus diyenlere opucuk gonderiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 eski oyunda böyle değildi diyen bendim de, lunaticleri kastetmedim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 arka plan güzel. yaratıklar ve büyüler çok sırıtkan olmuş. monütörün parlaklığını düşürürseniz arka planı yolu falan göremezsiniz bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Overseer keçi adamlara fazla benzemiş. Benim için olmazsa olmaz düşmanlardandır. Lunatic çok başarılı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 fallenları beğendim ben de valla çok,kötü bi yanları yok niye whine etmiş millet yine anlam veremedim... bu arada E3'e sayılı gün kaldı,diğer 2 classı da açıklarlar mı acaba fuarda :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 whine edenler artik whine ile basladiklari icin bu sekilde gidecekler gibi :) yok renk yok zindan karanlik , yok gokkusagi beyaz at.. ben cok umitli ve mutluyum su gidishattan, nefis gorunuyor herseyiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Tüm moblar çok başarılı yapılmış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 E3'e katilmiyorlar artik Blizzcon yapicaklar her sene sanirim. Agustosun 20-22 sinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar