Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 yaa adamlar kimbilr nasıl eğleniyodur işte terrantron bunun örneği
Norak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 eğlenceklr tabi sabah işe geliosun, işin ne? diablo 3 veya sc 2 flan ehuhe, üstelik şirketteki bayanlar falanda hep oynuyor biliyor bu oyunları, kafetaryada kızlarla diablo 3 hakkında konuşabiliyorsun :D daha ne :p
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Sen Blizzard'da bayanların çalıştığını mı sanıyorsun? =p
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 2-3 yil bir oyun uzerine calistiktan sonra, o oyun hakkinda muhabbet etmeyi birak, hicbir oyun hakkinda muhabbet etmez, "bankacilar da milletin hesap detaylarina bakip ne egleniyorlardir yaa" dersin.
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Acaba Blizzard'da Prim Sistemi var mıdır? :p
Venator Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Mum_Chamber said: 2-3 yil bir oyun uzerine calistiktan sonra, o oyun hakkinda muhabbet etmeyi birak, hicbir oyun hakkinda muhabbet etmez, "bankacilar da milletin hesap detaylarina bakip ne egleniyorlardir yaa" dersin. İşte bu. İşiniz daha çok "şu quest bolt mekaniğini iki güne yetiştirmen lazım" olunca ne kadar eğlenirsiniz acaba bi daha düşünmek lazım :)
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 code yazmak boktan bir iş, başlamak dert bitirmek dert test etmesi dert validate etmek ayrı bir dert. Hele oyun yazmak çok büyük dert gerçi çoğu firma test ve validation ı atlıyor bildiğimiz üzere :)
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 atliyorlar dediğin kısma en büyük yatırımları yapıyor firmalar :) nerden biliyorsun diyenler sommerville'nin software engiinering kitabını okuyabilir, hatta okuduktan sonra bana anlatsınlar. Software speciation and desing dersindende bişi anlamadıydım software verification and validation dan da bişi anlamiom :(
huun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 oyun oymayı seven vardır, oyunu yapar sonra oynar. bi de oyun oynamayı sevmeyen vardır, profesyonelce oyunu yapar bir daha elini sürmez. fahişeler seks yaparken zevk alır mı sorusu gibi bişiy lan bu?
Venator Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Elma ile armut karşılaştırmışsın. Seks ile kod yazmak arasındaki ilişkiyi anlatabilirsen belki bir analoji olabilir. Zira, seks insan doğası gereği zevkli bir aktivitedir. Günlerdir bilgisayar başında oturup kod yazmak, eh bilemeyecem onu. Oyun yapmayı, millet oynasın oha süper diyen insanlar bunun için kendini yırtanlar olacaktır, onlar eminim çok eğleniyorlardır. Oyun oynamak ile yapmak arasında fark var ama işte :)
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Gangren said: Sen Blizzard'da bayanların çalıştığını mı sanıyorsun? =p hehe bencede bir okul atmosferi yoktur yani :D
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 blizzard'da çalışan kadın varsa bile kadınlıktan çıkmıştır zaten çoktan
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 niye be, nihilum'daki hatun fena değildi ben begenmistim :D
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Nihilum, Blizzard'dan biraz farklı ama :p
Norak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 blizzardın irvine campus ten bi görüntü :) not:200k nüfuslu irvine ın %10 u çinli (niye acaba lol) buda çalışma odaları:
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Gangren said: Nihilum, Blizzard'dan biraz farklı ama :p niye ki onlar da en az blizzard calısanları kadar nolifer değil mi :) bence oyle, hatta daha bile fazladır. blizzard'dakiler bir meslek edinmis sonucta, nihilum ve benzerleri tam bir anti-yasam grubu asddfs. gerci az para goturmuyolar ama yine de degmez eheh.
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 No-lifer olayına girmeyelim de, sonuçta Blizzard çalışanları oyunu yapmak için para alıyor, Nihilum üyeleri ise oynamak için :p
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 valla pek oynamak olarak gormuyorum ben de neyse :p konu dagılmasın.
scorch Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Gangren said: Sen Blizzard'da bayanların çalıştığını mı sanıyorsun? =p çarpılırsın =) wallahi diorm bak görsen kıskançlıktan çatlarsın yaşamlarını sdfsd mesuliyet kabul etmiyorum bakmak tamamiyle kendi sorumlulugunuzda ;p http://img152.imageshack.us/gal.php?g=26496761663077262721077.jpg Blizzard Entertainment facebook grubundan seçmece =)
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 no life ile ne alakası var ya tüm düzgün meslekler ağır çalışma gerektirir eğer başariliysanız.
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ismi editli fotograf , omg nightelves gone wild
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 @scorch 3. resmi daha önce yaklaşık 32123126787569 sitede görmemiş olsam, yine de inanmazdım :p Nice try tho!
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 yedirmek amaciyla ismi n234262042394234249234.jpg yapilmaliydi ztn =/
Öne çıkan mesajlar