Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 - Genel Topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cata'da da gece 1'di türkiye için 3'te girebilmiştik daha dogrusu oynayabilmeye başlamıştık. loading ekranından dc yiyodun. ben yatıp sabah oynayacam. evden çalışıyom ne de olsa emenike.
Mesaj tarihi:
bişey sorucam baya zaman oldu d2'de hellde bosslar slow yiyordu dimi ? normalden daha kısa süre üzerinde kalıyor ve daha az yavaşlıyorlardı ama yiyorlardı diye hatırlıyorum sanki
Mesaj tarihi:
Salı kesin izin patlatıcam da oyun için, Çarşamba'dan emin değilim.

Pazartesi gecesi (Salı'ya bağla gece 1) aşırı yüklenmeden dolayı bi' keyif alınmaz. Single player da olsa servera bağlanmadan oynanmıcak nihayetinde.

Salı sabahına saklayın kendinizi, ziyan etmeyin.
Mesaj tarihi:
kthxbye said:

bişey sorucam baya zaman oldu d2'de hellde bosslar slow yiyordu dimi ? normalden daha kısa süre üzerinde kalıyor ve daha az yavaşlıyorlardı ama yiyorlardı diye hatırlıyorum sanki
hammerdinle giriyordum catır catır kesiyordu slow yiyorlarmıydı bilmiyorum hic
Mesaj tarihi:
ya şundan dolayı soruyorum, şöyle bir buildim var http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#acYdQT!Ycb!aZbZaZ

Cull the weak passive'i target slow yediğinde %15 dmg artışı sağlıyor sadece, ayrıca caltrops ve web shot rune'ü ile kitelanabilir mi bosslar biyere kadar vaultla destekliyerek hell ve infernoda.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...