kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 pazartesi akşam 5 te yatsak, gece 1 de kalksak 8 saat uykuyla rahat 2 gün oynanır yani nays sdfhsdfh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 CEST, Central Europe Summer Time, GMT+2 biz gmt +3 olduğumuza göre, 01:00 oluyor işte asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 saçma sapan işler bi standart yok şu saçmalıkta he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Is guc yok mu olm ? Nasil oynuyonuz pazartesi gecesi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 iş güç yok emekliyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wormhole Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2012 cata'da da gece 1'di türkiye için 3'te girebilmiştik daha dogrusu oynayabilmeye başlamıştık. loading ekranından dc yiyodun. ben yatıp sabah oynayacam. evden çalışıyom ne de olsa emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 launch ı kutlamak için şeytan çağıralım toplanıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 bişey sorucam baya zaman oldu d2'de hellde bosslar slow yiyordu dimi ? normalden daha kısa süre üzerinde kalıyor ve daha az yavaşlıyorlardı ama yiyorlardı diye hatırlıyorum sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 oha DH oynamam o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 ahahaha bende o yüzden soruyorum d3 için durum nasıl olucak tam belli değil d2 de nasıldı hatırlıyormusunuz diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Yaz saatinden dolayı o GMT işleri. Kısaca TR Avrupa'dan 1 saat, İngiltere'den 2 saat ileri. CEST'e her zaman 1 ekleyin. Greenwich'e iki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Salı kesin izin patlatıcam da oyun için, Çarşamba'dan emin değilim. Pazartesi gecesi (Salı'ya bağla gece 1) aşırı yüklenmeden dolayı bi' keyif alınmaz. Single player da olsa servera bağlanmadan oynanmıcak nihayetinde. Salı sabahına saklayın kendinizi, ziyan etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 kthxbye said: bişey sorucam baya zaman oldu d2'de hellde bosslar slow yiyordu dimi ? normalden daha kısa süre üzerinde kalıyor ve daha az yavaşlıyorlardı ama yiyorlardı diye hatırlıyorum sankihammerdinle giriyordum catır catır kesiyordu slow yiyorlarmıydı bilmiyorum hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 ya şundan dolayı soruyorum, şöyle bir buildim var http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#acYdQT!Ycb!aZbZaZ Cull the weak passive'i target slow yediğinde %15 dmg artışı sağlıyor sadece, ayrıca caltrops ve web shot rune'ü ile kitelanabilir mi bosslar biyere kadar vaultla destekliyerek hell ve infernoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 http://i.imgur.com/RWoQR.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 naysu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 grafikler çok kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 2. zırh sauron ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Göz bebeklerini seçemiyorum olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Olduğu kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 2. armor olmamış... Sadelik nereye gitti len :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Omuzluk var, wow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 http://img267.imageshack.us/img267/7392/set2e.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 son 4 tier tüm classlar için güzel bence, gj blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Yuzu dahil her yeri kapali barbar teneke kutu misali olmus. =) Monk'un yuzu gozu acik modelleri baya basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar