Arma Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 yani bir nevi treasure find. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 bir nevi direk mephisto run yapmayın, gidin önce council Memberları kesin item find bossu alın ki daha güzel item düşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 eskiden giyinip mf itemleri giderdik meph runa. afffff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 mf hala var bu artıdan mf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 peki bunlar random çıkan veya gezen minibosslarmı yoksa yerleri belli mi? bide boss kesip diğer bossa gittiğinizde yine mf find artıyor diye anladım ben doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 arkadaşlar ben bişey duydum rare mob kesince bossların loot düşürme şansı artıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 adamlarin amaci belli bossu lineer bir rotada farm yaptirmamak ki cok dogru bir hamle. dII'deki gibi tp tp tp tp tp portal kill loot repeat gibi olmayacak. adamlar oyuna koyduklari tum contentin oynanmasini istiyor. oyuncular icin de boylesi daha iyi. dII'deki gibi outdated bir farm sistemi bugun cok fena patlardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 tp de yok zaten d2 deki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 evet, cooldownlu tp var. combat icinde vs wow blink gibi kullanabilecek iste. o zamandan belliydi adamlarin farm sistemini d2'den farkli yapacagi. teleport ilk goruldugunde calculatorda fena rage donmustu cd'li tp mi olur diye hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 ne saçmaydı enigma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Masquerade said: adamlarin amaci belli bossu lineer bir rotada farm yaptirmamak ki cok dogru bir hamle. dII'deki gibi tp tp tp tp tp portal kill loot repeat gibi olmayacak. adamlar oyuna koyduklari tum contentin oynanmasini istiyor. oyuncular icin de boylesi daha iyi. dII'deki gibi outdated bir farm sistemi bugun cok fena patlardi. aynen olay bu. Ve bence çok mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 kthxbye said: Masquerade said: adamlarin amaci belli bossu lineer bir rotada farm yaptirmamak ki cok dogru bir hamle. dII'deki gibi tp tp tp tp tp portal kill loot repeat gibi olmayacak. adamlar oyuna koyduklari tum contentin oynanmasini istiyor. oyuncular icin de boylesi daha iyi. dII'deki gibi outdated bir farm sistemi bugun cok fena patlardi. aynen olay bu. Ve bence çok mantıklı. abi d2 de de boyleydi zaten. d2 de olan bir sistem. sadece biraz daha açıklık getirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 acilen beta key lazım bana 2 tane, en kısa yoldan nasıl temin ederim asdf halen beta var mı onu bile bilmiyorum gerçi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 bana da lazım =( bugün pre-purchase yaptım sığır gibi belki beta verirler diye. gitti 60 eurom =( kesin 30-40 euro'ya bulunucak bi sürü sitede mayıs 1 gibi falan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 adam 1 tane istemekle yetinmemiş 2 tane istemiş. yahu bir taneyi bulamayanlar var yazıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 beta açıldıgından beri 1 tanecik key bekliyorum bende ama nerdeee :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 charlar arası item transferi olyor mu d3 de ? rmah harici tabii alta item gönderme babında soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 oluyor olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Chestteki item ve goldu tum karakterlerin ile kullanabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 evet, simdi baktim, oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 diablo 3 annual pass i almak için ödeme sayfasından yine aynı wow ödeme sayfasına yönlendiriyor ancak orda en fazla 6 aylık ödeme var bu 12 aylık ödemeyi nasıl yapıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 12 aylık ödeme yapmıyorsun.12 ay boyunca ödeyecegini taahüt ediyorsun bir kredi kartı gösterip.Normal wow ödemesi gibi her ay 12.99 eu yu çekiyorlar senden.İptal edemiyorsun ödemeyi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 nereden alsam hala bilmiyorum aral kaça satacak çok merak ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 o zaman annual pass alırım, hemen kredi kartını iptal ettiririm. zaaaaaa. bunu nasıl düşünememiş blizzard? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar