Karea Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 pekaziz said: Beta davetiyesi gelmeyen tek şanssız keriz benim sanırım. yanlız değilsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 bende ağlıyorum beta gelsin diye. boşa mı pre-purchase yaptık diye ticket atıyorum paso. bi dahakine ağlarken foto çekip yollayacam. belki gönderirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Karea said: pekaziz said: Beta davetiyesi gelmeyen tek şanssız keriz benim sanırım. yanlız değilsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Seele said: Karea said: pekaziz said: Beta davetiyesi gelmeyen tek şanssız keriz benim sanırım. yanlız değilsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 piramit varmış geldim hemen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 var mı beta paylaşacak delikanlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Server mı kapalı şuan garip bir hata veriyor açılmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Bakım var ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Çıktı bakımdan 1 saat geçmeden göçtü gitti yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Karea said: pekaziz said: Beta davetiyesi gelmeyen tek şanssız keriz benim sanırım. yanlız değilsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 siteler düzeldi ama server hala patlak dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 patlak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 bi oynayayım dedim dün, patlak server yüzünden oynayamadım. neyse betada patlatsın patlatabildiği kadar release den sonra olmasn da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Şu çıksında multi partileri yapalım çok zevkli olur hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Darksun said: Şu çıksında multi partileri yapalım çok zevkli olur hehe Of direk Diablocuk diye kanal açalım oralarda direk konuşmalar dönsün sc2 deki gibi. Feci eğlencez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 DIABLO-tur olur kanal ismi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 diablotr en güzelide öyle site vardı. DiabloPati de olabilir. Genel bir kanal kurulacaktır biz patiye özel kuralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 diablopati iyiymiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Rus keyleri 3 hafta sonra release oluyormus. Ucuza almak isteyenler, bekleyeceklere bol sabir hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 15 mayıstan 3 hafta sonra mı? birde ucuz olacağını nereden biliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 15 mayistan 3 hafta sonra evet. Rus key preorder sayfasinda belli oluyor blizzardin sayfasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 guya beta geldi oyniyacaz dedik ama nerdeeeee. hala yok serverler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Ucuz rus versiyonunu almaya çalışınca "russian language only" yazdığının farkındasınız di mi? Tamamen online oynanacak bir oyundan bahsediyoruz burda. Yani 2 tane dil dosyasını düzelterek çözebileceğiniz birşey değil bu. Sonra item isimlerimden, seslendirmelere kadar ne var ne yoksa rusça oynamak sorunda kalmakta var işin ucunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 wow da tamamen online bir oyun ama onda language pack var. Gerci ben eu aldım ama rus bekleyen arkadaşlarım var inş dediğin gibi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 WoW'da bliz izin verdiği için var. Adamlar rusyaya ucuza satıp oraya "sadece rusca" yazıyorsa ona bir dil paketi hazırlamak pek mümkün görünmüyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar