SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 scorch said: 9 şubat da ne olacak ki benim veya betam var o yüzden takip etmiyorum gelişmeleri asdfs abi gözünü seveyim 1 hafta versene ya of asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Ben de 1 tur istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ağzımdan iğrenmezsen ben de hesabın ucundan ısıram mı kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 http://us.battle.net/d3/en/blog/4387510/100000_Diablo_III_Beta_Invites-2_2_2012#blog It's coming... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 baa beta gelmis, evde degilim =(, maile bakip bakip seviniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Allahsız Blizzard, hala göndermedi invite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 NA players :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 lesser ulke insanlari istemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 iyi haber 3-4 aya cikar herhalde.. 100.000 beta invite bir nevi yari open beta olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 6 aylik surecte cikar gibi geliyo bana da. 1-2 aya duyurulur, duyurulduktan zaten 3-4 ay sonra cikariyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ya beta da beta değilki, 2 saat oyun, sızlanmayın çok değmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 2 saat oyna 200 liraya sat profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 hmm ekmeke satarim 500e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 yarın çıksa ne oynarım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 4 gün sonra çıksa oynanmadık yerini bırakmam ya uff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 fede ben bu arada. gene ev arkın hesap açık kalmış. yalnız şöyle bir gerçek varki 1 hafta sonra çıksa yalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 dreagloth said: ya beta da beta değilki, 2 saat oyun, sızlanmayın çok değmiyor İki saat miki saat, valla bi' 2 tur atsam çok mutlu olucam da işte kader, kısmet. Blizzard eskiden severdi beni, tüm betalara invt atardı. Diablo ile bozdu bunu 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 set ve uniq itemlar yeniden yapılıyor stat olarak qqlarım duyulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 blizzard bu abi 2 sene geç çıkarır, düzgün çıkarır gerekirse oyunu çıkarmaz bkz Ghost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Blizzard ne ediyor, ne yapıyor, zamanı erteliyor vs. ama güzel oyun yapıyor. Ona zaten hiç birimizin itirazı olmaz. Kendileri memnun olmadan, oyun tam hazır olmadan piyasaya sürmüyorlar. Starcraft Ghost biraz başka bir mesele. Blizzard kendi yapmıyordu bu oyunu. Başka oyun firmaları Blizzard adına geliştiriyorlardı. Asıl sorunu buydu. Blizzard baktı ki olmuyor başka firmalarla oyun falan, iptal etti projeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 bugün 2 saatliğine oynayabildim betasını.Tadı damağımda kaldı yav :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Dark_Soul said: bugün 2 saatliğine oynayabildim betasını.Tadı damağımda kaldı yav wizard oynadım de lütfen.. anlat bize wizard'ı genç dimağlar aydınlansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Bu konuya girdikce titreme geliyor. Biri sevabina duzgun, atmosferi de mumkunse benzer olan diablo clone onerse ya yoklukta oynasam :( not: diablo disinda kayda deger hack&slash oynadigimi hatirlamiyorum o yuzden rahat rahat oneri yapip ustune laf bile edebilirsiniz "bunu da mi oynamadin lan" seklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 titan quest maybe, orjinal aldım da çok oynayacak adam yok tek başıma da sıkıcı oluyor yancı olursa steamden eklesin yapalım co op. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Titan quest bende de var oynamadım hiç. Yorumlara göre oynarım belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar