Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 silverhoof direk aklımdan geçenleri belirtmiş burda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 aquila said: SenariouS said: Neyse modüler yazdılarsa çok büyük bi değişiklik yok gibi. yok hacit butun kodu tek sayfada yazmislar.procedure orientedmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DJcivicuva Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 http://www.swagvault.com/activity/201110diablo3/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 offf fizban, procedul oriented yazdınya. şimdi benim 5 saat oturup ne demekmiş bu şekilde programlama yapmak acaba!!!! falan diye araştırmam okumam gerekicek. tükenttin gecemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 okunucak biseyi yok, prosedur uzerinden cozuyosun olayi, prosedur=function. function da, problemin ufak bolumlerini cozen kod bloklari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Functional'a bak cuce. Asil o aydinlatici. Digerleri sikici kaliyor onun yaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 oynadim bugun biraz degisiklerden sora yerinde olmus degisiklikler de oyun biraz kolay geldi eskisine gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 ahaha hack&slash olan bir oyunda ne zekası arıyorsunuz yahu, d2'de bilmece bulmaca mı vardı? en fazla haritada kayboluyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Aylardır bıkmadan her gün Battle.net'e kayıtlı mailimi kontrol ediyorum. 23 Ocak'ta son dağıtım yapıldı ama hala bakıyorum mal gibi. Bugüne kadar tüm WoW Expansionları ve Starcraft 2 için beta davetleri almıştım Blizzard'dan ama şu Diablo 3 için atmadılar. hevesimi almak için gidip Skill Calculator'dan karakter yaratıp bakınıyorum. Bi' oyunu hazırlayamadılar zamanında. An itibari ile Nisan'da beta biter, Haziran'da piyasaya verilir gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 An itibariyle 9 şubatı beklememiz gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ben sevemedim GG'da 200 liraya sattım accountu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Wow icin 12 aylik anlasmayi kabul edenlerden paralar akiyo nasilsa oyun cikmasa da ekmegini yiyor adamlar, ne guzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 hacibekirlokumu said: An itibariyle 9 şubatı beklememiz gerekiyor. asdfsadf ualn doğum günüm eğer bi çıkma haberi gelirse süper hediye olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 benim de doğum günüm asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 benim de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 oha benimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 benim de degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 oha benimde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 dahi anlamındaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 benim değil lan... üzüldüm şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 benim dedemin doğum günü olur mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Totem yapın, totem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 9 şubat da ne olacak ki benim veya betam var o yüzden takip etmiyorum gelişmeleri asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 conference call mu neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 2011 son çeyreğine yönelik satışların değerlendirilmesi falan gibi bi' konferans olacak. Ben pek ihtimal vermiyorum 9 Şubat'ta Diablo 3 için bir gelişme/açıklama olacağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar