aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 dayak yemekten korkanlar panik yapmis gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 sahsen benim pek umrumda degil RMAH, zaten alınıp satılıyordu, ha zaten PvP de top olacam PvE de ladderımı ben aglatacam modlarında degilim, casualım oynarım cıkarım biter gider, ha ne olur : party yaptıgım random X elemanı dusen Y itemını AH de RM e satmak icin ninjalarsa bozulurum, ama o her zaman olası zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 diabloda hep ninja var abi zaten... 4 kişilik bu sefer ama iyi kötü orasını bilememde kendia ramızda cevirirz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 boyle oyunlar yabanciyla oynanmaz abi, hon filan bile, cinnet gecirtiyo, diabloda monitore kafa atarim. gerce at kafali azmo gelip hiyarlik yapicak, gene sinirlenicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 epik kredi kartı itemiyle diablo kesecekler yani :D valla kim ne yaparsa yapsın ben oyundan aldığım zevke bakarım. yanlız item almayı teşvik edecek gereksiz zorluklar koymazlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 WoW'daki sistem gibi olsa. Hani mesela druid sword'a roll atamaz, robe düştüğünde paladin need'leyemez gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 aquila said: dayak yemekten korkanlar panik yapmis gene. şahsen bu sistem daha çok işime yarar. para vererek item alırım, saatlerce lootlamakla uğraşmam. o yeah! ek: casual4life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 wowdaki parayla bu bir değil gibi yalnız. burda baya baya endgame item satılabilecek parayla. wowda sanmıyorum o tarz bişey olabileceğini. he kötü mü dersen gayet kötü rmah. blizzard baktı engelleyemiyor iyice pişkinliğe vurdu olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 noldu 2-3 gün önce oyunu eleştiren biri vardı karşı çıkıyodunuz adama şimdi herkes abv modunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 iyi de o adam aha omuzluk var wowdan çalmışlar direk diye boş boş atıp tutuyordu bu adam rmah eleştiriyor. baya bi fark var arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Boss'dan düşen itemlar her player için ayrı ayrı olmayacak mıydı? İtem kapış mı yapıcaz yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 kapışmasız tadı çıkmaz yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Aluriel said: wowdaki parayla bu bir değil gibi yalnız. burda baya baya endgame item satılabilecek parayla. wowda sanmıyorum o tarz bişey olabileceğini. he kötü mü dersen gayet kötü rmah. blizzard baktı engelleyemiyor iyice pişkinliğe vurdu olayı AHde satılabilecek türden BoE baya iyi loot var wowda genelde trashten düşen, ama bırak her slotu her class/spec için bile bi tane yok. Gerçek parayla en fazla valor BoE, bi iki craft bide trash drop alırsın iLvlı biraz iyileştirirsin. Adamlar bunun önüne geçecekleri yerde, lan başkaları kar ediyor asıl bizim bu pastayı yememiz lazım mantığıyla RMAH u oyuna dahil ediyorlar, ki wow 5.01 kadar erken bi tarihte bile görebiliriz bunu. Titanı falan beklemeye gerek yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 3-4 tane level 378 gerisi zg/za gear ile taze nerflenmiş heroic shannox falan belki dicem de heroic ragnaros kesilmez ki. Kesilir mi? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 öeh dün neler olmuş la burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 -Nae said: Boss'dan düşen itemlar her player için ayrı ayrı olmayacak mıydı? İtem kapış mı yapıcaz yine? Herkese ayrı ayrı ve MF hesaplaması D2'den farklı. Ama şöyle bir olay var, senin giydiğin %5 casting speed'li cloth tunic'i, barbarian Attack +5 (örnek sadece) olarak giyiyor. Itemler farklı classların inventorysinde farklı özellik kazanıyor (en azından magical ve rare'ler böyle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 emin misin? barbar da cast speedden faydalanıyo çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 castign speed deildirde, işte +mana +arcane regen falan barbara farklıe tkiliyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 o tarz itemlar class specific oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 axedice said: Selam, banım açıldıktan sonra ilk measajım bu konuya olsun istedim. Oyunda hala Real Money Auction House var, farkındasınız değil mi? Yani blizzard micro transactionı endüstri standardı haline getiriyor. Dandik uzakdoğu mmoları gibi parayı basıp item alma var oyunda. Kınayt gibi bişey. Daha da kötüsü, blizz yaptığı için bu model bilgisayar oyunları piyasasında hakim model olacak. Skill tree vs. siteye konulana kadar bu tartışmalar bi şekilde devam ederken bi anda herkes hayalindeki diablo3 karakterini yapmaya koyuldu ama Micro Transaction gerçeğini ve bu ihanete koşa koşa ortak olacağınızı da unutmayın lütfen. Kınayt gibi bir şey değil kesinlikle. Kınayt'ta Premium item var, tutup normalde gerçek para ödemeden sahip olamayacağın itemları satın alıyorsun firmadan. Burada OYUNCULAR oyun içinde buldukları itemı Auction House'a koyarak satıyorlar. Kısacası sen azmedersen para vermek yerine arayıp düşürebilirsin de o itemı Diablo III'de, ama Kınayt'ta illa para vermek zorundasın başka türlü elde etmen mümkün değil. Aynı kefeye koyup durmayın artık şu ikisini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Birileri beta'yı "çalıştırabilmeyi" başarmış bu arada. Çalıştırabilmek diyorum çünkü oyuna girdiğinizde herhangi bir şey ile etkileşime geçemiyorsunuz (waypoint, npc vs.). Ben riski göze alıp yükledim nedir ne değildir diyerek ve eski olan bilgisayarımda oyunun nasıl görüneceğine dair bir fikrim oldu en azından :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 hua links pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 2 hafta önce yapmışlardı onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 sadece o kadar degil en son versionda(9) zombie spawn edip, normal attackla oldurebiliyorsun, arada map ekliyorlar vsvs ... dendigi gibi fikir sahibi oluyorsun biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Ben de oynuyorum artık, sipeşıl tenks to aninımıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar