SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 abi tasarımlar beni benden aldı yalnız... of süper süper de NERDE LAN BETA KEY ALLAHSIZ BLİZZ edik oha oha oha stone of jordan geri dönmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 scrollar çok ilginç lan http://us.battle.net/d3/en/item/scroll-of-companion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 bakmayacağım artık beta key gelene kadar lan...iş yapamıyorum 15 dakkada bir f5 spamından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 male demon hunterın duruşu nasıl kötü öyle karı oynıycamda sahneyi ayarlıyım önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 demon hunter classı zaten bastan falso abi, male'ı olucğaını hiç büşünmemiştim ben zaten onun dumur oldum beta videolarında görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 yapcak bişey yok amazon yok 2. ranged ne zaman gelir allah bilir yss dh oynıycam büyük ihtimal 2 resource yüzünden gimp olur zaten sıkılıp wizarda geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Ah Warriv ah, ne iyi adamdı. WD ile oynuyordum geçenlerde, domuz çıktı scrolldan, zombie doglarım kötü kötü baktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Monk güzel gibiydi de itemleri çok mal abi.Görüntü kötü item tarzları da kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 demon hunterın amazondan pek farkı yok tema olarak, javelin skilleri hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Demon hunter, Assasian ile Amazon karışımı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 aquila said: ayni seyleri izlemekten daraldim ya, CIKSIN LAN OYUN. ilk bolumu gozumuz kapali oynicaz artik oyun cikinca. hiçbişey izlemedim ben. zevkle oynucam heryerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Diablo 1-2 deki çoğu item bu oyunda da var. Windforce, Buriza, Grandfather, Messerschmidt's, Oha, ringler flm birebir D2'den alınmış, copy/paste gibi. Bu arada, Diablo 2'de de Unique itemlar'ın %80'i işe yaramazdı, LOD ek pakette biraz toparlamışlardı ama gene de çoğu kötüydü. D3'te de aynısı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 yeni bölüm açın abi bi de artık. bi sürü değişik şey oluyo tek topikten takip zor oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 legendary 2h dai-katana tarzı silah istiyorum ama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 niye çikmiyo bu oyun? şu başliği artik oyun çikana kadar uplamayın ya. her gördüğümde heyecanlanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 http://us.battle.net/d3/en/artisan/blacksmith/recipe/exalted-grand-oni-blade şundan baya baya craftlatcam heralde. ayı gibi geniş silahları hiç sevmiyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 sunthewhich said: Diablo 1-2 deki çoğu item bu oyunda da var. Windforce, Buriza, Grandfather, Messerschmidt's, Oha, ringler flm birebir D2'den alınmış, copy/paste gibi. Bu arada, Diablo 2'de de Unique itemlar'ın %80'i işe yaramazdı, LOD ek pakette biraz toparlamışlardı ama gene de çoğu kötüydü. D3'te de aynısı olmuş. nası işe yaramazdı unique itemlar? al mesela helm: shako rings: soj/bul kathos/raven amulet: maras shield: zakarum boots: sandstorm/wartravellers/ belt: arachnid gloves: magefist/chanceguards weapon: wizard spike/ spirit/ hoto bi armor için enigma vaz geçilmez silahta da hoto en iyisiydi onun dışında hep unique item? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 SenariouS said: scrollar çok ilginç lan http://us.battle.net/d3/en/item/scroll-of-companion taa fi tarihinde silkroad online'da vardı bu. tavşan gibi bişi geziyordu yanımızda itemları otomatik lootluyordu. tey tey blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 da bu item miktarı ah için yetmez sanki daha iyiler daha güzeller daha drop rate düşükler gelmeli zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 fede said: aquila said: ayni seyleri izlemekten daraldim ya, CIKSIN LAN OYUN. ilk bolumu gozumuz kapali oynicaz artik oyun cikinca. hiçbişey izlemedim ben. zevkle oynucam heryerini içim içimi yiyo adeta oyun çıksın artık diye ama bende hiç bir şey izlemedim sayılır class videoları dışında.oyunla ilgili hiç bir bilgim bile yok.oyunu keşfetmeye çalışmak inanılmaz zevkli olucak kesinlikle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 itemlar dahada artar heralde oyunun çıkışına kadar ya.çeşitleri yani... bu arada aynı wow çığırmaları göremedim itemlara bakanlardan çok şaşırdım doğrusu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 gerek duyulmamistir. yoksa ayni wow. omuzluk, kilic, yay falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 bu arada twitterda diablo3dev bunu koydu http://s3.imgimg.de/uploads/d35e867c28jpg.jpg blizzard diablo 3 ün çıkış tarihini 2011 sonu değil artık 2012 nin başları için düşünüyorlarmış ... beta sürecini daha da uzatmaya karar vermişler...asıl linkini bulamadım bunun yazının araştırıyorum. yani resme göre diablo nun kendi sitesi bu ama ben sitede bulamadım bu yazıyı... belki de kör falanım forumda da başlık açılmış http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/2723273192 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 o haber kaldırılmış galiba. ya troll ya da rageden korktular dsaf. o değil sakalcılara yazık lan. var mı bırakan dasfgdsfas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 ben de arıyorum ama haberi gerçekten kaldırmışlar.. umarım trolldür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar