Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 yanlız oyun baya bitmiş yani, bug polish i var şu an sadece bide optimizasyonlar felan hani isteseler 2011 de rahat çıkarırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 2011 aralık abi çıkış tarihi zati. This year, Black Friday will be Diabolic Friday. hell yeah!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 2011 de çıkması bekleniyor ama Blizzard hala bir tarih vermedi... umarım 2011 de çıkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 6 ya da 13 aralık çıkış tarihi, rüyamda gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Yılbaşında açabilirler bence. Steam yılbaşı indirimleri için biriktireceğim tüm paraya da konarlar böylece. 100 TL filan koyayım diyordum bir köşeye, Diablo 100 TL kadar bir şey olacağından... İyi taktik olur Blizz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 bu arada EU için closed beta nın başladığına veya başlamadığına dair kesin bir bilgi yok.. US için cosed beta var evet. ama mesela bu site http://www.rockpapershotgun.com/2011/09/20/diableta-we-are-totally-downloading-it/ EU sitsi ve adamlar beta oynuyor sitelere dağıtılmış ama orada da oynadığını beyan edenler var. EU ya da aynı anda başlamış olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 beta da herkese gelir yavaş yavaş merak etmeyin yani, betadan çok demo zaten insanların canı çeksin diye herkese zamamla gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 GERGE said: Yılbaşında açabilirler bence. Steam yılbaşı indirimleri için biriktireceğim tüm paraya da konarlar böylece. 100 TL filan koyayım diyordum bir köşeye, Diablo 100 TL kadar bir şey olacağından... İyi taktik olur Blizz için. 100 tl ye satarlarsa öpüp başımıza koymak lazım. starcraft 2 ilk çıktığında ne kadardır? bir de euro/dolar yükseldiğini düşünürsek. daha da yüksek olur fiyatı diye tahmin ediyorum. edit: oyun gelmeden de şunu sorayım sizce yeni karakter eklerler mi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 aral satmaz ucuza ama digital alınır yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 EU'nun da haber sayfasına koymuşlar betayı. Sırf US hesaplar için başlamadı sanırım key dağıtımı. http://eu.blizzard.com/en-gb/news/?d=2011-9#211300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 eu , us hepsi için keyler dağıtılmış ; http://www.oyunhabercisi.com/2011/09/21/diablo-3un-betasi-basladi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Aral'dan direk almayın. Bekleyin Aral'ın anlaştığı firmalar araldan daha ucuza satıyor oyunu aha BF3 aral sitesinde 100 tl iken diğer sitelerde 75-85 tl falan filan Yurtdışından mı getirtsek ? daha önceleri sc2 yi yurtdışından getirtmeyenler pişman olmuştu kutuları yüzünden. Edit: bu mesajı 132 metre yükseklikten yazıyorum lan yüreğiem inecek nerden geldi bu heyecan hiç istemiyordum d3ü oysa heheeu edit2: halen gelmedi key of pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 digital download akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 digital download bence de en uygunu... kutusunu yerim, oyunu oynayayım da.. beta key de gelseydi bi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 abi ciddi ciddi f5 mi spamliyorsunuz rahat olun ahahahah. wave wave gelicek 6-7 hafta boyunca o keyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 CE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 alınır diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 kutu icerigi belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 gerek yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vissy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 10 yıl bekledim bu oyunu CE almadan olmaz bence :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 artbook, soundtrack, wow pet ve horadric cubelu usb falan filan olur ne olacak. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 almam o zaman ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 usbde d2+lod versinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 yok ya var onlar zaten başka bişey versinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar