Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 - Genel Topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
wryyy said:

said:
Diablo 3

Bu oyun Diablo degil. Activision abi bu. Blizzard North'taki adamlarin sifirdan yaratip efsane yaptigi bir oyunu devam ettirecek kapasitede bir ekip yok ortada. Gayet averaj bir oyun olacak. Buyuk balon.

cok sakat var
Mesaj tarihi:
Benim oynadığım kadarıyla tek sıkıntı online olma konusu, lag falan olduğunda oynanmıyor oyun.

Ama adamlar da haklı, korsana engel olmak için tüm datayı serverda tutuyorlar.
Mesaj tarihi:
Oldular işte, simulatör server ile kırılabilir oyun, o şekilde de d3 olmaz hiç bir zaman.

Hakları yok konusu da tartışılır. Normal bir şekilde release edildiğinde korsana kaybedecekleri para, şu andaki sistemde almayacaklara oranla daha fazlaysa, gayet haklı görebilirler kendilerini.
Mesaj tarihi:
Oyun daha çıkmadan topic 422 sayfa olmuş, tek başına bazı bölümlerden daha fazla mesajı var, şu resim cuk oturuyor aslında.

http://www.memecenter.com/uploaded/b36eabe30346e99407dc4f82ee331c33.jpg
Mesaj tarihi:
fede said:

ne hakkı ya. adam isterse vericem dünyada 100 kişi oynucak oyunu der. hakkın yok mu diceksin bu durumda da

evet. o adam 100 kişiye oyunu verecek ben yine de hakkın yok diyecem.
Mesaj tarihi:
Solo oynamak diye bir kavram yok sanırım ,en azından betada.
Campaign yaratırken soruyor sana, Access türü nasıl olsun diye. (Invite only, Public Games, vs. - solo gördüğümü hatırlamıyorum)
Mesaj tarihi:
Benim dedigim o zaten. Server acip kendi kendine oynadiginda, latency yokmu$ gibi olucak ama diger oyuncularla oynarken o zaman latency devreye girecekmi$. Bu konuda tam emin degilim ama bu soylediklerim PvP de gecerli, adama vurdugun zaman latency kotu olsa bile vurmu$ sayilacaksin. Adam bi ileri bi geri, kitlenmicek ping kotu oldugu icin yani. Bi yazi vardi bunla alakali
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...