Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 - Genel Topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi bi yerde monk 2 mavi bot düşürüyo sonra almıyo aşağı ınıtyo etrafa bakıyo sonra yukarı cıkıyo tekrar almıyo yanında gecerkenya.

tut orda döv yanı o oyuncuyu!
Mesaj tarihi:
Su an oynuyorum mesela. Stash 100k'dan fazlasını almıyor. Cepte cok birikince de öldüğümde kaybediyorum. O yuzden biriktirip biriktirip gamble ama ondan da bisi cıktıgı yok.
Mesaj tarihi:
toggie said:

Su an oynuyorum mesela. Stash 100k'dan fazlasını almıyor. Cepte cok birikince de öldüğümde kaybediyorum. O yuzden biriktirip biriktirip gamble ama ondan da bisi cıktıgı yok.
battle nette mi oynuyorsun single mı
Mesaj tarihi:
toggie said:

1 gold bile bırakmam yerde. hatta cogu zaman "vendora satarım" diyip gereksiz itemlar ile inventory'yi doldurup, bos yere town portal ile vakit harcarım.

toparağam
Mesaj tarihi:
ya şimdi skiller kalktı, statlarda kalktı...
Mesela eskiden farklı buildler oluyordu. (Mesela Polearm barbar ile Sword barbar bayaa farklıydı stat bakımından (dex-str dengesi))
Şimdi o ne olacak.
Eskiden leap barbar vardı, veya ww barbar onlar ne olacak.

Hayır yani eskisi gibi build yapamayacaz değil mi?
Bide skiller kalktı ise nasıl onları güçlendireceğiz(rune bir cevap evet ama yani WW'yi 20'lemenin zevkini vermiyor)

oyuun mekaniği açısından bi ton soru işareti var kafamda ama oyunun atmosferi açısından veya deliler gibi oynayacağımın açısındanpekte soru işareti yok :)
Mesaj tarihi:
Benim merak ettiğim d2 de level 30 da açabildiğin bi skillin damageini 70-80 e kadar +skil point ve passive lerle arttırabiliodun yeni oyunda sadece 1 puan verildiğinden damage neye göre artıcakki ? Tamamen level based ve runelere göremi olucak
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...