aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 lan videoda hicbi itemi, goldu almadilar, gerildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 abi bi yerde monk 2 mavi bot düşürüyo sonra almıyo aşağı ınıtyo etrafa bakıyo sonra yukarı cıkıyo tekrar almıyo yanında gecerkenya. tut orda döv yanı o oyuncuyu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 1 gold bile bırakmam yerde. hatta cogu zaman "vendora satarım" diyip gereksiz itemlar ile inventory'yi doldurup, bos yere town portal ile vakit harcarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Aynı huy bende var ya her türlü junk alır satardım sonra para abarınca gamble gamble =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Su an oynuyorum mesela. Stash 100k'dan fazlasını almıyor. Cepte cok birikince de öldüğümde kaybediyorum. O yuzden biriktirip biriktirip gamble ama ondan da bisi cıktıgı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 toggie said: Su an oynuyorum mesela. Stash 100k'dan fazlasını almıyor. Cepte cok birikince de öldüğümde kaybediyorum. O yuzden biriktirip biriktirip gamble ama ondan da bisi cıktıgı yok.battle nette mi oynuyorsun single mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 aslında bi pati serverı vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 toggie said: 1 gold bile bırakmam yerde. hatta cogu zaman "vendora satarım" diyip gereksiz itemlar ile inventory'yi doldurup, bos yere town portal ile vakit harcarım. toparağam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 single oynuyorum bnet degil. lod'u da bitirip oyle girerim belki bnet'e ama oyle bi amacım yok su an icin sdf. single'cıyım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 tcp yaparıs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 runestone efekt videosunu tekrar izledim yine baya iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 harbi adamlar benide gerdi, yerde çöp görsen alacan gereksizse scrap yapacan yada satacan ! terbiyesizler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Blizzard, D3 sitesine birşeyler ekledi: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/monk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 baya iyi olmus calculator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Skill leri + rune leri okumaya başladım, bugün iş yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Level 30 dan sonra yeni skill yokmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 ya şimdi skiller kalktı, statlarda kalktı... Mesela eskiden farklı buildler oluyordu. (Mesela Polearm barbar ile Sword barbar bayaa farklıydı stat bakımından (dex-str dengesi)) Şimdi o ne olacak. Eskiden leap barbar vardı, veya ww barbar onlar ne olacak. Hayır yani eskisi gibi build yapamayacaz değil mi? Bide skiller kalktı ise nasıl onları güçlendireceğiz(rune bir cevap evet ama yani WW'yi 20'lemenin zevkini vermiyor) oyuun mekaniği açısından bi ton soru işareti var kafamda ama oyunun atmosferi açısından veya deliler gibi oynayacağımın açısındanpekte soru işareti yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Skiller duruyor? Yine kendi buildini yapıyorsun? 6 active, 3 passive seçiyorsun, üstüne de runelar ile kendine has buildini oluşturuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 http://eu.battle.net/d3/en/calculator/monk#ZbXchf!bWV!YZYYYb Net buyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Benim merak ettiğim d2 de level 30 da açabildiğin bi skillin damageini 70-80 e kadar +skil point ve passive lerle arttırabiliodun yeni oyunda sadece 1 puan verildiğinden damage neye göre artıcakki ? Tamamen level based ve runelere göremi olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 çıksın da buildsizde oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 arena barbar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Gangren said: "Sen duj istiyor, 10 dolar daha vercek." ucuz rus :/ bu arada str dex falan gitti mi bu build talent buildi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 @Masq: Barbar'ın WW'ye immobilize önleyici rune daha iyi gider sanki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 lvl a ve rune lere göre evet, rune lerin de lvl ları var ama 1-7. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar