rexr0th Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ya kusura bakmada sanane? ne gereksiz tartışmalara giriyorsunuz. adam sanamı soracak yazlıkta ne yapması gerektiğini ? bırakın bu ezdim gömdüm muhabbetlerinide oyun hakkında konuşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Of 21. yüzyılda hala single oyunlarda online olma zorunluluğunu savunan insanlar var.. Hayır argümanları da yazlıktaysanız gidin börek yeyin şeklinde =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 parayla aldığı oyunu oynamak için internetten bulduğu cracki yapıyor ondan sonra insanlar, saçma sapan bir şey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ben FM'yi dvd olarak aldım diye crack bulmuştum be, daha da almam öyle oyun. Steam candır. online olma zorunluluğu da bullshit direk, zaten paranın bi tarafına koyan bir firmadan bahsediyorsunuz, korsan için bu kadar ekstra kasmaları sadece oyuncuların tepkisini çeker başka bir şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 blizzard bi yandan para kazanırken sizde börek yiyin işte adam ne güzel sölemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 rexr0th said: ya kusura bakmada sanane? ne gereksiz tartışmalara giriyorsunuz. adam sanamı soracak yazlıkta ne yapması gerektiğini ? bırakın bu ezdim gömdüm muhabbetlerinide oyun hakkında konuşun. ya kusura bakmada sanane? aramızdaki tartışmalara giriyorsun? sana mı sorucam kiminle ne konuşacağımı? bırakın bu ayar verme telaşını işinize bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 oyunla ilgisiz bir şekilde, sadece kişilere dönük "sen bunu niye şurada oynuyorsun, bu böyle yapılır mı" gibi son derece subjektif, anlamsız ve provokatif ifadeler kullanmaktan kaçının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 scorch said: rexr0th said: ya kusura bakmada sanane? ne gereksiz tartışmalara giriyorsunuz. adam sanamı soracak yazlıkta ne yapması gerektiğini ? bırakın bu ezdim gömdüm muhabbetlerinide oyun hakkında konuşun. ya kusura bakmada sanane? aramızdaki tartışmalara giriyorsun? sana mı sorucam kiminle ne konuşacağımı? bırakın bu ayar verme telaşını işinize bakın. haklısın karışmak ne haddime. ama çok saçma muhabbetler döndüğü için , d3 forumuna baktığımda bilgi verici veya düzeyli tartışmalar görmek istediğim için biraz sert çıktım neyse işte bıdı bıdı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Milyon kez deneyip istedigim item dusmesse alirim, iyi olmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 İyi de istediğim item düşmezse diye bişey yok ki, zaten tamamiyle random droplar öyle loot list falan yok. Git classlara göre sınırla dropları, disenchant>craft sistemi kur herkesin kullanabilceği. Tam sana göre olan item şansına düşmese bile bi şekilde uğraşarak elde edebil onu. Parayla satın almak nedir ya annesinin bodrumunda yaşayan ezik veletler gibi. - Babaaeeaaa para ver epic horadric malus alcam Ağzına ağzına vururum o çocuğun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 milyon kez denediğinde istediğin item düşmezse diğer düşenleri trade ederek alabiliyordun zaten eskiden de. eski usul trade kalktımı şimdi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Playerlar arası trade olacaktı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Trade için getirdikleri sözde $$sız ah, gerçek para karşılığı oyun içi gold satışı olacağından enflasyon baskısına dayanamayıp saçma fiyatlarda sabitlenecek, oyunda gerçek para kullanıp kotickin komisyonunu ödemeyenler hep bir adım geriden gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 d2 de gold sadece gamble için kullanılırdı. pgem ve rune üzerinden dönerdi piyasa. gerçi oyun değiş tokuş çok saçma bi yöntem kesinlikle. bi para birimi olması daha mantıklı ama şu görünen durum hiç iç açıcı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 siz bunu sürekli, multi mi oynuyosunuz? Ondan mı bu sıkıntı? ben d2'yi işte takılır oynardım yani olduğu kadar single'ını oynardım ne çıkarsa bahtıma item'da da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 D3'ün sistemi D2'den farklı olacak. Sürekli internet bağlantısı bir kenara, achievementlar, karakterlerin Blizz tarafında saklanması, arkadaş listendeki kişilerin oyunlarına Quick Join, arena, vs. derken bir nevi sürekli olarak online/multi oynamış olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 o kıl bi durum olcak aslında. mesela gece geldik kurduk ettik login olduk tamam hoş sonra paso wishper gelicek abi hadi beraber falan diye. hanı sc gibi değilki single'ı multisi baska olsun. singlın bütün ritmi tadı tuzu bok olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 off çok büyük patladı earnings call, Mike Morhaime ters köşe yaptı, hala 3.çeyrekte beta gelecek dedi. Millet kendini kesiyor yabancı forumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 axedice said: Trade için getirdikleri sözde $$sız ah, gerçek para karşılığı oyun içi gold satışı olacağından enflasyon baskısına dayanamayıp saçma fiyatlarda sabitlenecek, oyunda gerçek para kullanıp kotickin komisyonunu ödemeyenler hep bir adım geriden gelicek. iyide gold kıymetsiz olursa enflasyon yüzünden bu yuzdende gold ahsi anlamsız olursa yine gold satılmazki zaten. kim neden alsın yanı. repair cart curt için belki ama onun icinde gerekli gold zaten cıkar rahat rahat sağdan soldan. diablo bu sonucta wow değil. su aylık komisyon sınırı nedir onu bi acıklansa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 3. ceyrekte beta iyimiş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Cuce said: 3. ceyrekte beta iyimiş be. Mayıstaki call'da da 3.çeyrek demişti, bugün tam tarih verilecek diye bekleniyordu, aynısını söle Mike mayıstakinin, millet rage'de şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 kendi kendinize beklediginiz sey cikmadi diye neyin ragei lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 e tamam işte 3. ceyrek demiş şimdide 3. ceyrek demiş. sorun ne anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Önemli olan betayı hangi fazdan ve kaç kişiyle başlatacakları. FF Alpha başladı bitti zaten, BlizzHQ'da oynanıyordu. Sonrasında CB başladı mı bilmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Cuce said: e tamam işte 3. ceyrek demiş şimdide 3. ceyrek demiş. sorun ne anlamadım ben Sorun şurda, Starcraft 2 nin betası zamanında bu call'lardan birinde açıklanmıştı , Mike " starcraft 2 betası iki hafta sonra başlıyor" demişti, şimdide böyle bir şey denmesi bekleniyordu, ondan millet rage'e girdi. En az 2 hafta daha beta yok, eylüle sarkacak büyük ihitimalle, oyunun 2011 sonunda çıkma olasılığı gitgide düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar