HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 tabii canim bugune kadar authentication/daimi online gerektiren oyunlar hic kirilamadi... oh wait
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Onu zaten açıkladılar biliyoruz, benim dediğim single korsan oynayabilceğiz skidrowlar razor1911ler sayesinde. İnternet bağlantısı varmış gibi gösterip fake single oynatan ilaçlar geçmişte de yapıldı gelecekte de yapılacak.
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 fakat bu sefer single player saveleri blizz serverlarında tutulcakmış, onu nasıl korsan olarak hallederler bilemiyorum
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 battlenetin dandik sistemi sayesinde trainerla kasıp kasıp satılan karakterleri itemları bolca görürüz çin tarafından hergün
fede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 tunca said: hepiniz oynucaksiniz agzinizdan sular aka aka bos konusmayin sdf yine de 50 sayfa sövülecek sonra ooh ne güzel denilecek. adettendir
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Hiç kasamam çinlisiyle itemıyla, gerçek paranın döndüğü yerde çekişme ortamı da sıfır oluyor zaten. Bi tur single atar bırakırım.
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 b.net i aynen emule etmeleri lazim oynayabilmeniz icin su ana kadar ki oyunlardan daha farkli bir sistem
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 axedice said: Hiç kasamam çinlisiyle itemıyla, gerçek paranın döndüğü yerde çekişme ortamı da sıfır oluyor zaten. Bi tur single atar bırakırım. omrunde hanki oyunu competitive oynadin da cekisme ortamina agliyosun lan sdf
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Abi bence baktilar wow da onunu alamiyolar sistemin, bari bunu monetize edelim demisler. Bence de cok mantikli, %20-40 kesse satis basi (%40 olabilir revenue share li sistemlerde boyle gider. Steam %40 aliyo mesela oyun satisindan (simdi 30 oldu sanirsam). Google yine %40 aliyodu dogru hatirliyosam. Apple %30 aliyor yine app developerlardan. Dusunun milyonlarca oyuncunun yarattigi ekonomiyi. Oyun satisindan vs fazla para kazanirlar :) Birde isin surasi var. Wow vs gibi oyunlarda oyun ici ekonomiyi ayakta ve saglam tutmak icin cok kaliteli, iyi ekonomistler calisiyor. Bildigin finans vs okumus, MBA li adamlar. Ekonomik sistemi bunlar yaratiyor ki sicmasin bi sure sonra. Dandik MMO larda gormussunuzdur sistem bi sure oyle sicarki, guzel bi item i almak icin odedigin para normal yaratik vs keserek salliyom 2 yilda ulasacagin bisi olur, casual i vs oldurur. Bu durumlar olmasin diye adamlar ekonomist calistiyolar. Simdi bu farmer larda sistemin agzina ediyo tabii. Ayni nasi cin ucuz is gucuyle dunya ekonomisini sarstigi gibi :) Denklemde farmerlar yok, o yuzden etkileniyor. Tahmin ediyorum tum ekonomiyi simdi boyle kurarak, buna da izin vererek, daha iyi bi ekonomik sistem kurmayi dusunuyolar. Boylece denklemin icine aliyolar, hemde ustune para kazanacaklar. Bence de guzel yani, ben Diablo icin yeni PC alicam onu bekliyorum, oylesine heyecanliyim. 2 saat az uyurum, her bos zamanimda bilgisayara kapanirim yine oynarim diye planliyorum. ama yine de guzel vs item toplicak kadar oynayamaycagimi dusunuyorum. Eh yani bunca sene beklemisim, bu kadar duygusal olarak bagli oldugum ounda da cok istedigim bisiyi kullanamamak koyar yani. Parali sistem o yuzden bence guzel. Tabii sizin argumaninizida anliyorum. naapalim dunya
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ya durum cok leş. ona edilcek laf yok ama, gidin eve'e bi bakın. boku cıkmıstı isk satısının oyunda denge menge kalmamıstı, şimdi adamalr ingame'i paraya cevirin ama bizim üzerimizden cevirin diyolar. sistemde ne kadar isk kalıp gideceğini böle belirliyolar. blizz engellemek istesin istemesin engelliyebilceği değil zaten botlar. her oyunun her yerınde var. civ5 mmo'su yapsak yine botu olur. battlenet 2nın daha acımasız acc banlaması var buna rağmen yine cok bot olucak. parayla item trade'i olsada olmasada. ama botları oyuncualrdan ayırıp mılletın oyun keyfine etmiycek bi sistem yaratırlarsa iyi olur.
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 diablo için yeni sisteme gerek yok ya. blizzard her zamanki gibi süper optimize edilmiş kodlarıyla minimum gereksinimi sunacak bence
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Yalnız ilginç bi nokta, % tabanlı değil flat rate alacaklar item transactionlardan. Açgözlü blizz denmesin diye pr mı yoksa işin içinde başka bişey mi var çözemedim. Tunca korsan oyunuma her girişimde lolololol mal tunca buna para verdi ama ben vermedim diye seni anıcam.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 axedice yeme kendini. arabana binip beraber gidicez gece dnr'a.
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 oyun çıktıktan bir süre sonra "trial diablo 3, play actI free" bile görücez diye tahmin ediyorum blizarddan, çinliler oynayabilsin eknomiye girsinler diye lol
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 yuzde tabanli olmamasinin sebebi tf2'de lol'da vs oldugu gibi micro transaction miktarlarda para donucek olmasi muhtemelen. oyle 100 200 dolarlik itemlar falan olmaz. artik bilgisayar oyunlarindan boyle para kazaniliyo deal with it
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 pvp sini de bloodline champions a benzer bi hale getirirlerse tadindan yinmez
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ZENGİN OLCAZ OLMMMMMMMM LECINDİRİ DÜŞCEK SATCAZ EPİK DÜŞCEK SATCAZ ZOD DÜŞCEK SATCAZ http://www.gtfo.ro/wp-content/uploads/2011/02/thats-gansta-550x439.jpg
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Onur hala ön sıradasın ce için benimle beraber.
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 http://i79.photobucket.com/albums/j145/Jvchequer/th_okayz.jpg?t=1294094818
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 OWWW YEEAAA CV --- Ad-Soyad: Will Kotique Yaş: 16 İş Tecrübeleri: 2011 - ... Kıdemli Diablo III item farmerı
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 oyunun parasını ve kargoyu çıkarsak üstüne 17$ kar etsek yeter sdfds
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Battle.net hesabında WoW, SC2 ve D3 olana Blizzard Premium Kart çıkaracakmış.
di Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Oyunun cikis tarihi ile ilgili bir soylenti/rivayet var mi ?
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 diabloyu pvpsinden ötürü mü alıyorsunuz? yaw arkadaşlarınla dungeon run yap, kendi aranızda takaslar yapın. yine keyif alırsınız. farma gelince yine de şans işi. bir ara d2 oynarken necro'ma gull dagger düşmüştü. bilirsiniz %100 magic finding bonusu olan dagger. insanlar neler neler veriyorlardı. adamların üzerinde ne eşyalar vardı ama bana 2 set parçası öneriyorlardı. yani isteyen satış yapsın sizi ne bağlar. parayla almasanız bile oynarsınız oyununuzu. bir gün sizin de olur, düşürürsünüz itemınızı. :)
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 gerçek parayla dönen oyun oynamamış naif arkadaşlar görüyorum aramızda. pvp'den filan bahsetmişler hatta ne kadar keyifli olur filan diye. (:P) aylık ücret olsa bu kadar kötü olmaz, herkes verir gene denge olur. bu şekilde devamlı para gömmeden item odaklı bir oyunda şamar oğlanı olunur ancak. öyle item düşürcez de satcaz hayallerine lafım yok zaten heh. ama activizya-blizzort yapsa bag of shit bile yeniyor belli ki, sağda solda baktım, bizim forum kadar hiçbir yerde destek aldığını görmedim. süperiz. :)-D
Öne çıkan mesajlar