hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 başvurdum bakalım ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 başvurun harbiden. patiden biri olursa bazı teknik terimler için fln anket yaparız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 @df katılıyorum. PS: Ayrıca istenen özelliklere baktımda daha önce çıkmış bir oyunda türkçe çevirisi yapmış adam arıyorlar, o zaman belli başlı insanları(GT 5 ve infamous 2 ) alacaklardır sadece tabi onlarda başvurur mu bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Cuce said: ama bunu yapma blizzard kendiniz edip kendiniz buldunuz, 60$'ları basarken düşünecektiniz. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 bölüm moduna bak korsana yönlendiriyor. ban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 korsana değil de bargain bin'e yönlendiriyorum heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 60 dolar cok mu? diger oyunlarla karsılastırırsak normal gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 artik degil, ne yazik ki. hepsi 60a kayiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Sam said: Cuce said: ama bunu yapma blizzard kendiniz edip kendiniz buldunuz, 60$'ları basarken düşünecektiniz. (:P) birinin diğeriyle alakası yok. konuyu derail yapıcaksan girme hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Bende başvurdum :). Patiden çıkarsa süper olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 vaay süpermiş valla oyun hakkında hiç çalışmam olmadığı için hiç başvurmuom bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 sen basvur, belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ileride başvuracağım için şimdi rejecto lmak istemem Blizzarda! DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Sam said: Cuce said: ama bunu yapma blizzard kendiniz edip kendiniz buldunuz, 60$'ları basarken düşünecektiniz. (:P) korsana teşvik serbest mi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ayrıca başvuran arkadaşlar daha önce hangi piyasaya sürülmüş oyunun çevrilmesinde yer aldınız merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ben dedim yeter lan senelerdir turkish ticketleri translate ettiriosunuz bari 3 kuruş rızkımı kazaniim alın lan beni de oraya asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Cuce said: birinin diğeriyle alakası yok. konuyu derail yapıcaksan girme hiç. nasıl alakası yok bu bir. nasıl derail oluyor bu iki. nasıl konu d3 olunca bu kadar geriliyorsun bu üç. Sparkcaster said: korsana teşvik serbest mi oldu sorulmuşu, cevap verilmişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Türkçe diablo fan sitesi var mı bilen ? Reklam alan falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 valla diablo 3 editoru diye dolasan arkadaslar var, ama naptiklari belli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 GEd said: Türkçe diablo fan sitesi var mı bilen ? Reklam alan falan ? 2 senedir güncellemediğim sitemiz var :p www.d3turkiye.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Sam said: Cuce said: birinin diğeriyle alakası yok. konuyu derail yapıcaksan girme hiç. nasıl alakası yok bu bir. nasıl derail oluyor bu iki. nasıl konu d3 olunca bu kadar geriliyorsun bu üç. Sparkcaster said: korsana teşvik serbest mi oldu sorulmuşu, cevap verilmişi var. şöyle derail oluyor. benım yakarışım fiyatla igili değil benım yakarışım oyunun türkce olucak olmasıyla, o komikliği yaşıyacak olmamızla. bunun fiyatal falan ilgisi yok. ac gözlüklülüklede yok. konuyu alakasız bir noktaya cekip ordan contreversy yaratmaya calısıyorsun. İcerik konusulurken, kottick tartışılsın, acgözlülüğü tartışılsın istiyorsun. Bunların blizzardla ilgisi yok. sc2 den gördük bunu. iş birkez bu akdar luzumsuz bir şekilde rayından cıkmışken sparkın cevabında bir gariplik göremiyorum ben. diablo 3 yüzünden benım hassaslaştığım yok, senın agresifleşmen var. Kendinle celişitorsun bölümü modere ederken. Buna dikkat cekildiğindede karşı saldıraya gecip fanboyluktan dem vurman yersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 bence saçmalama artık, dünyanın sonu gelmiş gibi davranıyosun türkçe çıkacağını öğrenince. bırak bi şans ver, adamlar eleman arıyor işte en kaliteli türkçe çevirisini yapmak için. çok abartmamak lazım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 sol klik yaparak bitireceğimiz oyun isterse çince olsun beyler sakin.ayrıca bunun kaçarı yok almanlar almanca,fransızlar fransızca etcler etcçe oynuyor. sen güleceksin belki ama bugun 10 yaşinda olan tipler falan için iyi olacak.sonra o nesil yetişecek normal karşilicak böyle olaylari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Cuce said: şöyle derail oluyor. benım yakarışım fiyatla igili değil benım yakarışım oyunun türkce olucak olmasıyla, o komikliği yaşıyacak olmamızla. bunun fiyatal falan ilgisi yok. ac gözlüklülüklede yok. konuyu alakasız bir noktaya cekip ordan contreversy yaratmaya calısıyorsun. İcerik konusulurken, kottick tartışılsın, acgözlülüğü tartışılsın istiyorsun. Bunların blizzardla ilgisi yok. sc2 den gördük bunu. iş birkez bu akdar luzumsuz bir şekilde rayından cıkmışken sparkın cevabında bir gariplik göremiyorum ben. diablo 3 yüzünden benım hassaslaştığım yok, senın agresifleşmen var. Kendinle celişitorsun bölümü modere ederken. Buna dikkat cekildiğindede karşı saldıraya gecip fanboyluktan dem vurman yersiz. türkiye'de piyasanın en yüksek fiyatlı oyunlarının (activision blizzard oyunları default 60$ 2 yıldır) bu kadar çok satması üzerine doğal bir gelişme oyunun türkçeleştirilmesi, 5-10 liralık doğu avrupa oyunu çok satsa gene olmaz bu. kaz gelen yere tavuk veriyor adamlar. şunu sana açıklamaya gerek olduğunu sanmazdım doğrusu ama neyse. koticik tartışılsın gibi bir derdim yoktu, basit, arkasında anders ajandası olmayan bir espriydi. "sam'den mesaj geldiyse kesin saldırıdır bu, hadi karşı saldırıya geçelim, deus vult!" gibi bir düşünce süreci oluştu sanırım artık, çünkü şurada "berbat olmuş video" diyene şöyle bir tepki yok. bu kadar gerilmeyin gereksiz ben her mesaj attığımda, çünkü atmaya devam edeceğim. spark'ın cevabında gariplik yok, sadece aynısının atılmışı ve benim gene esprili bir şekilde cevap vermişliğim var. okuyun. zahmet olacak ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 bundan sonra sc2 map editörle touhou yapsa bile samin bliz hakkında negatif olmayan bi düşünceye sahip olabileceğine inanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar