Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 multires patch gibi birşey mi kullanıyorsun? Çünkü önceki versiyon olsa bile battlenet patchlerdi onu. O yüzden game.exe vb. dosyalarından bir iki tanesi değişik olabilir belki. Bu arada multires patch 1.13'de çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Valla oyuna girdim, sonradan sorun olmaz herhalde.. aslında ilk defa oynuyorum battle.net de.. burada devam eden bir dünya yok ve kurulmuş olan oyunlara giriyoruz veya kendimiz oyun kuruyoruz, öyle mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Wizard biraz sönük ama yardırıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Aluriel said: birleştir gemleri sonra da mule en güzeli. soketli item düşüyor, senin şanssızlığın olsa gerek. a-aaa, birleştirebiliyo muyduk gemleri? ayol sandık doldu taştı, snob snob gem satıyorum charsi'ye. nasıl yapılıyodu? 10 sene bütün hatıralarımı silmiş götürmüş valla, geçen gün monasteryde horadric malus ararken panik kere panik oldum, elim ayağım dolandı, mercenarylerim öldü filan :/ ehe n00b forever :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 kupe atiyosun kisik ateste 10 dakka, kendi suyunda pisiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 haha 3 tane ayni gemi birlestirirsen bi üst seviye gem veriyor h0dric cube Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Emaleth said: a-aaa, birleştirebiliyo muyduk gemleri? http://i51.tinypic.com/mmsguq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Valla patch yapmıştım battle.net den indirdiğim dosya ile, girdim oynadım, sonra çıktım, şimdi tekrar girmiyor oyuna wtf!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 loop said: Valla patch yapmıştım battle.net den indirdiğim dosya ile, girdim oynadım, sonra çıktım, şimdi tekrar girmiyor oyuna wtf!!! Neyse çözümünü söyliyeyim belki başkasına da olur, win7 den kaynaklanıyor galiba, .exe ye sağ klik ve yönetici olarak çalıştır demek lazım... Bu arada 10 günlük süre az değilmi inactivity için. !! Karakterimde expires 10 days diyor. Gerçi bu bana daha çok trial mıyız diye düşündürüyor ama herhalde inactivity olayı galiba ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gyu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 level 10 yap.Sorun olmaz :D exp olmaz o zman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 ya en azından şu oyun için offical 1280*720 çözünürlüğü falan çıksaydı. 24" monitorde çok kötü durmasa bende direk geri döneceğim bnete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Aluriel said: birleştir gemleri sonra da mule en güzeli. soketli item düşüyor, senin şanssızlığın olsa gerek. Nasıl oluyor mule ? Birde 3 soketli bir itema birkaç kere soket açabiliyormuyuz ? Bende Battle netdeyim ismim heyvan lvl 37 oldum, nightmare ozrluk eviyesine geçdim akşam 8 gibi aktif oluyorum, bekarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 socket olayı öyle çalışmıyor. item levele göre açıyor socketi. biraz araştır forumlarda bulamazsan gene yardımcı olmaya çalışırız. mule dediğim bir oyuna girip eşyaları yere bırakıp depolayacağın karakterle girip istediklerini alman. tanıdık biri lazım yani bnette yada diğer serverlarda. bi de bu muhabbeti diablo 2 bölümünden devam ettirsek fena olmaz. bura yeri değil çünkü. orda patch için yardım istediğin topicten devam et sorulara :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Emaleth said: Aluriel said: birleştir gemleri sonra da mule en güzeli. soketli item düşüyor, senin şanssızlığın olsa gerek. a-aaa, birleştirebiliyo muyduk gemleri? ayol sandık doldu taştı, snob snob gem satıyorum charsi'ye. nasıl yapılıyodu? 10 sene bütün hatıralarımı silmiş götürmüş valla, geçen gün monasteryde horadric malus ararken panik kere panik oldum, elim ayağım dolandı, mercenarylerim öldü filan :/ ehe n00b forever :) runeler falan da birleşiyor. hatta baya bi recipe var horadric cube için. http://diablo2.diablowiki.net/Cube_Recipes http://www.d2tomb.com/horadric_cube.shtml şurlarda var bşeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=JdJasi2QS80&feature=player_embedded#at=92 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 hoş gözüküyo. skillerini de ayarlayabiliyosun galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Meh, bir support class olsaymış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 act 2 nm offence npcsi isterim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Ne yazık ki, kalmadı. Size onun yerine unicorn verelim? http://22.media.tumblr.com/2EhJ6aHrBjk0tmagMbY2b0xMo1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 grafikler niye çok kötü son videoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 barbarıma might aura vereckse neden olmasın asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Ekran kartları kötüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Emaleth said: a-aaa, birleştirebiliyo muyduk gemleri? http://i.imgur.com/oOKuP.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Gangren said: Meh, bir support class olsaymış :p Supporterin olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 SenariouS said: ya en azından şu oyun için offical 1280*720 çözünürlüğü falan çıksaydı. 24" monitorde çok kötü durmasa bende direk geri döneceğim bnete Şair burada zengin olduğuna değinmiş. Sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar